Στοίχημα με ισοπαλια

στοίχημα με ισοπαλία

Το στοίχημα με ισοπαλια θεωρείται επίφοβο γενικότερα μιας και οι περισσότεροι που ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα συνήθως αποφεύγουν να βάλουν στα δελτία τους ισοπαλίες. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό και ασυναίσθητα επιλέγουμε να ποντάρουμε μόνο στον γηπεδούχο ή στον φιλοξενούμενο; Η αλήθεια έιναι ότι τα λεγόμενα “Χ” είναι τα πιο δύσκολα σημεία ενός δελτίου αφού, παρόλο που ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ξεκινάει από την ισοπαλία, συχνά θα καταλήξει στον άσσο ή στο διπλό.

Ας πούμε ότι παίρνουμε για παράδειγμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα – στην συγκεκριμένη περίπτωση την Premier League των τελευταίων χρόνων – θα δούμε ότι το ποσοστό των ματς που έρχονται ισόπαλα είναι γύρω στο 25%. Άρα καταλαβαίνει κανείς ότι το στοίχημα με ισοπαλία είναι το σημείο που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Βέβαια στοίχημα με ισοπαλια έχει και κάποια καλά εφόσον μπορέσουμε να τη προβλέψουμε. Οι αποδόσεις που βρίσκουμε τα “Χ” είναι συχνά πάνω από 3.00 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δελτία με ζητούμενα ώστε να ανεβάσουμε κατά πολύ το κέρδος μας.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πως να κερδίσω σε στοίχημα με ισοπαλια

no goal

Έχοντας κατα νου ότι η ισοπαλια είναι, όπως είπαμε και παραπάνω, το δυσκολότερο σημείο που μπορεί να παρουσιαστεί, πάμε να δούμε σε ποια περίπτωση θα πρέπει να αποφεύγεται και αυτή δεν είναι άλλη από το παρολί. Το να βάλεις 2, 3 ή περισσότερα Χ σε ένα τέτοιο δελτίο μειώνει δραματικά τις πιθανότητες επιτυχίας σου και θα πρέπει να λογίζεται μόνο σαν fun bet παρά ως ένας ρεαλιστικός στόχος μακροχρόνιου κέρδους.

Αντιθέτως, αυτό που μπορείς να κάνεις όταν παίζεις στοίχημα με ισοπαλια, είναι να ακολουθήσεις μια στρατηγική με ζητούμενα. Παίζοντας σύστημα στο δελτίο σου, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις όσες αναμετρήσεις θεωρείς ότι θα λήξουν ισόπαλες και να ζητάς να επαληθευτούν τουλάχιστον δύο αποτελέσματα. Στην ουσία θα βγεις κερδισμένος με τις δυάδες που θα έχεις πιάσει μέσα από το σύνολο προβλέψεων σου. Εννοείται ότι όσες περισσότερες ισοπαλίες έρθουν, τόσο θα μεγαλώνει αντίστοιχα και το κέρδος σου.

Πάντως ακόμα και έτσι, το στοίχημα με ισοπαλια θα είναι δύσκολο να σου αποφέρει μακροχρόνιο κέρδος. Ο θεωρητικά καλύτερος τρόπος να επενδύσεις σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα είναι να παιχτεί ως μονό αποδεχτό.

Στο σύνολο των περιπτώσεων θα σου δώσει έναν τίμιο τριπλασιασμό των χρημάτων σου και επιπλέον μπορείς να το συνδυάσεις με κάποια στρατηγική προοδευτικού πονταρίσματος, δηλαδή να κυνηγάς το X αυξάνοντας το ποντάρισμα σου κάθε φορά που χάνεις μέχρι να το πετύχεις. Με αυτόν τον τρόπο, την στιγμή που η επιλογή σου αποδειχθεί σωστή, θα έχεις καλύψει τα προηγούμενα χαμένα σημεία και θα έχεις βγάλει κιόλας το ανάλογο κέρδος.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως επιλέγω ισοπαλια;

goalgoalstrategy

Στο στοίχημα με ισοπαλια ίσως θέλει λίγη σκέψη παραπάνω πριν την επιλέξουμε. Όπως κάθε φορά που θέλουμε να βρούμε ποιες αναμετρήσεις θα βρουν το δρόμο από το κουπόνι στο δελτίο μας, έτσι και εδώ όταν ψάχνουμε τις πιθανές ισοπαλίες θα πρέπει πάντα να κάνουμε την έρευνά μας. Υπάρχουν αρκετοί συντελεστές που μπορούν να μας βοηθήσουν με τις επιλογή των σημείων μας και θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε κατά βάση σε αυτούς.

Σίγουρα ισχύει αυτό που λένε οι περισσότεροι, ότι η ισοπαλια στο στοίχημα είναι σε μεγάλο ποσοστό θέμα τύχης. Εμείς όμως από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας υπολογίζοντας όλα τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας πρώτου ποντάρουμε τα χρήματά μας.

Είναι πάντα θετικό να ανατρέχουμε στην προϊστορία μια αναμέτρησης. Πολλές φορές θα μας δώσει σημαντικές πληροφορίες βλέποντας πόσοι από τους προηγούμενους αγώνες είχαν λήξει ισόπαλοι ή εάν κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η ιστορία τείνει να επαναλαμβάνεται. Ειδικά αν πρόκειται για ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας και κοινών στόχων, τότε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα μοιάζει ακόμα πιο πιθανό.

ισοπαλια

Ακόμα κάτι που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν είναι το πόσο επιθετικές είναι οι ομάδες και πόσα γκολ έχουν σκοράρει. Αυτές που παίζουν πιο συντηρητικά χωρίς να πετυχαίνουν πολλά τέρματα, έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να φέρουν το πολυπόθητο Χ. Σε αυτό βέβαια θα πρέπει να υπολογίζουμε και την συμπεριφορά τους εντός και εκτός έδρας καθώς το αγωνιστικό πλάνο κάθε συλλόγου μεταβάλλεται ανάλογα με την περίπτωση.

Για πολλούς η καλύτερη περίοδος να τοποθετήσουν ένα στοίχημα με ισοπαλια είναι όταν τα πρωταθλήματα φτάνουν στις τελευταίες αγωνιστικές τους. Με λίγο ψάξιμο, σίγουρα θα βρούμε αναμετρήσεις χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους δύο αντιπάλους, πράγμα που κάνει αυτούς τους αγώνες καλές επιλογές για το δελτίο μας. Ρίχνοντας μια ματιά στις πιθανές ενδεκάδες πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μπορεί να μας επιβεβαιώσει το τυχόν κίνητρο της κάθε ομάδας.

Στοίχημα με ισοπαλια: Άλλοι σημαντικοί παράγοντες

ισοπαλια

Καλά όλα τα παραπάνω αλλά όσοι ασχολούμαστε με το στοίχημα οφείλουμε να γνωρίζουμε πως η εξέλιξη ενός ματς δεν βασίζεται πάντα σε αγωνιστικά κριτήρια. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι παράγοντες που μπορεί να παίξουν το ρόλο τους στην έκβαση ενός αποτελέσματος και από τη στιγμή που μιλάμε για στοίχημα με ισοπαλια δεν θα έπρεπε να τους παραβλέπουμε.

Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα συμμετέχει ενεργά και ο διαιτητής. Όπως οι ποδοσφαιριστές, έτσι και αυτοί τυγχάνει να έχει ο καθένας το δικό του στυλ. Ένας διαιτητής που συνηθίζει να σφυράει συχνά φάουλ έχει ως αποτέλεσμα να χαλάει τον ρυθμό του αγώνα. Τέτοιες αναμετρήσεις γενικά ενδείκνυνται για στοίχημα με ισοπαλια, γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να γίνεται πάντα ένας έλεγχος στο ιστορικό του διαιτητή και στα αποτελέσματα των αγώνων που έχει διαιτητεύσει.

Αγώνες με διαιτητές οι οποίοι αφήνουν εύκολα το πλεονέκτημα και επιτρέπουν στις ομάδες να κάνουν γρήγορο παιχνίδι θα πρέπει να αποφεύγονται, αφού πολλές φορές μπαίνουν πολλά γκολ και είναι αρκετά δύσκολο να λήξει ένα παιχνίδι ισόπαλο όταν πηγαίνει σε υψηλό σκορ.

Πέραν των παραπάνω, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαντικό ρόλο σε ένα ποδοσφαιρικό γεγονός παίζει και ο αγωνιστικός χώρος. Πολλές ομάδες δυσκολεύονται να κάνουν το παιχνίδι τους σε γήπεδα μικρών διαστάσεων ή όταν το τερέν βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Με αυτό στο μυαλό, όταν ποντάρουμε έναν αγώνα με αυτές τις ιδιαιτερότητες στο στοίχημα, η ισοπαλία είναι το σημείο με το οποίο πάντα θα πρέπει να ξεκινάμε.

Ομοίως, αυτό ισχύει και για τις καιρικές συνθήκες που θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές, καθώς ένας δυνατός αέρας, μια βαριά νεροποντή ή μια έντονη χιονόπτωση είναι πιθανό να οδηγήσουν το παιχνίδι σε ένα αποτέλεσμα χαμηλού σκορ του 0-0 ή 1-1. Συγκεκριμένα σε αγώνες χαμηλών κατηγοριών που τα γήπεδα δεν έχουν όλες τις τεχνολογίες και προφυλάξεις με τα αντίστοιχα των μεγάλων ομάδων, τα παραπάνω σενάρια τα βλέπουμε αρκετά συχνά.

Κορυφαίες αποδόσεις στη Stoiximan