Spread betting ποδόσφαιρο

spread betting ποδόσφαιρο

Στο αθλητικό στοίχημα, το άθλημα που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα και αποτελεί τη μεγαλύτερη προτίμηση των παικτών, είναι το ποδόσφαιρο. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να ποντάρουν στις κλασικές επιλογές 1Χ2 καθώς είναι το πιο εύκολο στοίχημα που μπορεί να τοποθετήσει κάποιος. Όμως εκτός από την επιλογή του νικητή, υπάρχουν και άλλες αγορές που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας πιο ενδιαφέρον και φυσικά κερδοφόρο.

Πλέον θα βρούμε πολλές διαφορετικές αγορές για να επιλέξουμε στο ποδόσφαιρο. Το spread betting ποδόσφαιρο είναι μία από αυτές η οποία χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες από όπου μπορούμε να επιλέξουμε και φτιάξουμε τις στρατηγικές μας. Στην ουσία μιλάμε για στοιχήματα όπου πρέπει να καλυφθούν συγκεκριμένα όρια για να είναι το δελτίο μας κερδισμένο. Στην κατηγορία των spread ανήκουν τα over/under, τα χάντικαπ, το Ασιατικό χάντικαπ και αρκετά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

Στο παρακάτω κείμενο θα δούμε τι ακριβώς είναι το spread betting ποδόσφαιρο, πως μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό καθώς και διάφορες στρατηγικές που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε τα κέρδη μας μακροπρόθεσμα.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων

Τι είναι το Spread betting ποδόσφαιρο και πως λειτουργεί

Spread betting ποδόσφαιρο

Το spread betting ποδόσφαιρο αφορά συνήθως το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα που μπορούμε να δώσουμε σε μια ομάδα ώστε να αγοράσουμε το σημείο που θέλουμε με υψηλότερη απόδοση ή να σιγουρέψουμε κατά κάποιον τρόπο την επιλογή μας. Ο πιο εύκολος τρόπος να το αντιληφθούμε είναι να σκεφτούμε τα handicaps, τα οποία περιλαμβάνονται σε αυτού του είδος πονταρίσματος.

Ας δούμε ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε πως λειτουργεί το Spread betting ποδόσφαιρο. Σε έναν υποθετικό αγώνα Ρόμα-Λάτσιο, η νίκη του γηπεδούχου δίνει απόδοση 2.30, η ισοπαλία 3.50 και η νίκη του φιλοξενούμενου είναι στο 2.80, κάνοντας έτσι τη Ρόμα φαβορί για τη νίκη. Τι γίνεται όμως αν δεν μας ικανοποιεί η απόδοση του άσου ενώ πιστεύουμε ότι θα έρθει εύκολα;

Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να ποντάρουμε στον γηπεδούχο δινοντάς του όμως ένα μικρό μειονέκτημα προκειμένου να ανέβει η απόδοση. Για παράδειγμα, μπορούμε να επιλέξουμε νίκη της Ρόμα με χάντικαπ -1.5.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Αυτό σημαίνει ότι για να είναι το δελτίο μας κερδισμένο θα πρέπει η Ρόμα να νικήσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, θα πρέπει δηλαδή να καλύψει το spread του -1.5. Ίσως έτσι κάνουμε πιο δύσκολη την επιλογή μας, αλλά την αγοράζουμε σε υψηλότερη απόδοση.

Spread betting ποδόσφαιρο

Αντίστοιχα το ίδιο μπορεί να συμβεί αν επιλέξουμε να δώσουμε πλεονέκτημα σε μια ομάδα. Πχ, αν θεωρούμε ότι το ματς θα είναι κλειστό, οι ομάδες σχετικά κοντά και πιστεύουμε στον φιλοξενούμενο, έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε στο διπλό με πλεονέκτημα +1.5.

Έτσι, δίνουμε στη Λάτσιο ένα αβαντάζ 1.5 τερμάτων οπότε ακόμα και να χάσει με ένα γκολ διαφορά, το σημείο μας θα είναι πιασμένο. Η διαφορά εδώ είναι ότι όταν δίνουμε πλεονέκτημα σε μια ομάδα, τότε η απόδοση του σημείου της πέφτει.

Το παραπάνω παράδειγμα δεν είναι απόλυτο και τα χάντικαπ μπορούν να εφαρμοστούν στις ομάδες εκατέρωθεν, ενώ στο ποδόσφαιρο το Spread betting ποδόσφαιρο δεν προσφέρει μόνο το +/- 1.5 σαν επιλογή αλλά και άλλες όπως τα 0.5, 2.5, 3.5 κλπ.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως θα βγάλω κέρδος στο Spread betting ποδόσφαιρο

no goal

Όπως καταλαβαίνουμε, το spread betting ποδόσφαιρο μας δίνει ένα σημαντικό βοήθημα για να γείρουμε τις πιθανότητες υπέρ μας ή να αγοράσουμε ένα σημείο που πιστεύουμε σε πιο υψηλή απόδοση. Πότε όμως είναι καλύτερα να το χρησιμοποιούμε;

Μια σωστή είναι να ποντάρουμε στη δύναμη του γηπεδούχου και της έδρας του. Ειδικά σε αγώνες όπου η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, μπορούμε να εμπιστευτούμε το σημείο του άσου με ένα μειονέκτημα του -1.5 ή ακόμα και -2.5 ώστε να αυξήσουμε ικανοποιητικά την απόδοση του. Σε αυτή την λογική μπορούμε να εντάξουμε ομάδες οι οποίες είναι αρκετά επιθετικές και βάζουν πολλά γκολ στην έδρα τους.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εμπιστευτούμε και γηπεδούχους που ακόμα και αν είναι αουτσάιντερ, χάνουν δύσκολα στην έδρα τους. Έτσι, ακόμα και αν δεν είναι φαβορί με αντίπαλο μια καλύτερη ομάδα, μπορούμε να ποντάρουμε στον άσο με +1.5 ή +2.5 για να του δώσουμε το ανάλογο πλεονέκτημα. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και αν χάσει με μικρή διαφορά στο σκορ, το δελτίο μας θα είναι και πάλι κερδισμένο.

Το ποδοσφαιρικό spread betting μπορούμε να πούμε ότι είναι λίγο πιο ρισκαδόρικο σαν προσέγγιση καθώς δεν μας αρκεί μόνο η επιλογή του νικητή κάθε φορά αλλά ζητάμε και την κάλυψη του spread. Είναι καλό να μην παρασυρόμαστε και επιλέγουμε μεγάλα χάντικαπ (τουλάχιστον όσον αφορά το μειονέκτημα) και να βάζουμε ένα όριο περίπου μέχρι το 2.5, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για νίκη.

Άλλωστε αν ρίξουμε μια ματιά στα περισσότερα αποτελέσματα αγώνων, θα δούμε ότι τα Spread betting ποδόσφαιρο δεν καλύπτονται όσο εύκολα νομίζουμε.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Στρατηγική για το spread betting ποδόσφαιρο

Spread betting ποδόσφαιρο

Το spread betting ποδόσφαιρο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες κατηγορίες στις οποίες δεν μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα, όπως επίσης μπορούμε να το δούμε και σε πονταρίσματα που δεν αφορούν τέρματα. Ας δούμε τι στρατηγικές μπορούμε να ακολουθήσουμε ή ακόμα και να συνδυάσουμε ώστε να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδος.

Μία πολύ δημοφιλής επιλογή στο ποδοσφαιρικό spread betting είναι οι αγορές του over/under. Με αυτή την επιλογή, έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε αν τα συνολικά γκολ ενός αγώνα θα ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο όριο που έχουμε θέσει. Για παράδειγμα, αν επιλέξουμε over 3.5 για μια αναμέτρηση, τότε θα πρέπει και οι δύο ομάδες μαζί να καλύψουν αυτό το spread, δηλαδή να επιτευχθούν συνολικά 4 γκολ ή περισσότερα.

Η ίδια επιλογή υπάρχει και για ομαδικό over/under όπου μπορούμε να ποντάρουμε πόσα γκολ θα πετύχει κάθε ομάδα μόνη της. Πχ, σε μια αναμέτρηση μπορούμε να επιλέξουμε αν ο γηπεδούχος θα σκοράρει πάνω ή κάτω από ένα συγκεκριμένο line, όπως over 2.5, under 3.5 κλπ.

Στο ποδόσφαιρο, με spread betting θα βρούμε αντίστοιχες αγορές με τις παραπάνω και σε άλλα γεγονότα ενός αγώνα όπως τα κόρνερ. Πάλι έχουμε τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε σε σημεία over/under που αφορούν τα συνολικά κόρνερ ενός αγώνα ή για κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Επίσης, παρόμοιες επιλογές θα βρούμε και στις κάρτες που μπορεί να αντικρίσουν οι παίκτες σε μια αναμέτρηση. Δηλαδή έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε over/under στον αριθμό των καρτών που θα δείξει ο διαιτητής, ξανά συνολικά και για τις δύο ομάδες ή ξεχωριστά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω σημεία προσφέρονται και για αγορές ημιχρόνου, δίνοντας μας ακόμα περισσότερες επιλογές για ποντάρισμα.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία