Στοιχημα τενις: Πως θα βγάλω κέρδος

στοίχημα τένις

Το τένις είναι ένα άθλημα το οποίο οι παίκτες του στοιχήματος προτιμούν ιδιαίτερα. Αν θελήσουμε να το κατατάξουμε κάπου, μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται στην τρίτη θέση των πιο δημοφιλή αθλημάτων όσον αφορά το στοιχηματισμό κόσμο. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού το στοιχημα τενις προσφέρει πολλές αγορές και στοιχηματικές ευκαιρίες που δεν θα βρούμε σε άλλα αθλήματα.

Ωστόσο αν κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με το άθλημα, ενδεχομένως να δυσκολευτεί ως προς τα σημεία που πρέπει να διαλέξει αλλά και στην ανάλυση του κάθε αγώνα γενικότερα. Είναι ένα σπορ που διαφέρει αρκετά με τα παραδοσιακά και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει ο παίκτης πρώτα να κατανοήσει τον τρόπο που παίζεται το τένις και τις στοιχηματικές αγορές του.

Αυτό ακριβώς θα κάνουμε στο παρακάτω άρθρο του Bet-Prognostika. Θα δούμε πως μπορούμε να ποντάρουμε με τένις στο στοίχημα και τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν κάνουμε τις επιλογές μας. Επίσης, θα αναφέρουμε τις καλύτερες στρατηγικές που μπορούμε να ακολουθήσουμε ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πως παίζεται το στοιχημα τενις

στοιχημα τενις

Το στοιχημα τενις έχει σημαντικές διαφορές με τα υπόλοιπα αθλήματα, τουλάχιστον από τα πιο διαδεδομένα. Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι δεν θα βρούμε ομάδες αλλά παίκτες. Αυτοί οι παίκτες ή αλλιώς τενίστες, ανήκουν σε μια παγκόσμια κατάταξη η οποία κατά μία έννοια υποδηλώνει και τη δυναμικότητά τους. Από εκεί και έπειτα, η κατάταξη αυτή αλλάζει ανάλογα με την απόδοση του κάθε τενίστα στα τουρνουά που λαμβάνει μέρος. Έτσι λοιπόν, ένας τενίστας ανεβαίνει θέσεις στο παγκόσμιο ranking αν κερδίζει αγώνες και τουρνουά ή πέφτει σε θέσεις αν χάνει αγώνες.

Τα τουρνουά που οι παίκτες συμμετέχουν είναι πολλά μέσα στο χρόνο. Αυτά που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα τέσσερα μεγάλα Γκραντ Σλαμ. Πρόκειται για το Αυστραλιανό Όπεν, το Γαλλικό Όπεν (Ρολάν Γκαρός), το Γουίμπλεντον και το Αμερικανικό Όπεν. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά events σε διάσπαρτες ημερομηνίες, όπου οι τενίστες συμμετέχουν για χρηματικά έπαθλα και αναρρίχηση στην κατάταξη. Φυσικά όλα τα παραπάνω που αναφέρονται αφορούν τουρνουά για άντρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Όσον αφορά το στοιχημα τενις, υπάρχει σαν επιλογή για ποντάρισμα σε όλες τις Ελληνικές εταιρείες. Τα περισσότερα τουρνουά είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό, με τον κάθε αγώνα να προσφέρει πολλές αγορές από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι κατά βάση οι αγορές στο στοιχημα τενις έχουν δύο πιθανά αποτελέσματα, αφού δεν υφίσταται το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να κερδίσουμε σε ένα ποντάρισμα αυξάνεται αρκετά.

check circle regular

Η κλασική αγορά που θα βρούμε είναι αυτή του νικητή αγώνα. Αλλά το στοιχημα τενις προσφέρει πολλά ακόμα ενδιαφέροντα σημεία. Υπάρχει η επιλογή του νικητή σετ όπου επιλέγουμε ποιος θα νικήσει στο συγκεκριμένο σετ ανεξάρτητα από τον υπόλοιπο αγώνα. Ακόμα μια αρκετά διαδεδομένη αγορά είναι αυτή των over/under. Σε έναν αγώνα τένις έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε στο σύνολο των games που θα κερδίσουν συνολικά οι τενίστες ή και ατομικά. Για παράδειγμα, μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι στον αγώνα θα κερδηθούν συνολικά over 22.5 games ή ότι ο τενίστας Α θα κερδίσει under 10.5 games. Τα lines που θα συναντήσουμε είναι πολλά.

Ακόμα κάποιες αγορές που ξεχωρίζουν στο στοιχημα τενις είναι τα χάντικαπ με τα οποία μπορούμε να δώσουμε πλεονέκτημα ή μειονέκτημα σε κάποιον τενίστα για χάρη της απόδοσης ή των πιθανοτήτων νίκης. Επίσης θα βρούμε και συνδυαστικά στοιχήματα που αφορούν το νικητή του αγώνα μαζί με επιλογή over/under, αν θα κερδίσουν και οι δύο τενίστες σετ, αλλά και μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν το νικητή ενός τουρνουά κλπ.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τι να προσέξω στο στοιχημα τενις

advantage

Όσο εύκολο και να φαίνεται το στοιχημα τενις, θα πρέπει να τονίσουμε κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξουμε πριν κάνουμε την επιλογή μας. Αυτά έχουν να κάνουν και με αγωνιστικά θέματα αλλά επίσης και ως προς την πιο σωστή επιλογή των σημείων.

Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος, θα πρέπει πάντα να δίνουμε σημασία στην επιφάνεια στην οποία εξελίσσεται ο αγώνας. Τα πιο γνωστά court χωρίζονται σε τρία διαφορετικά είδη. Σε αυτά που στο έδαφος έχουν χώμα, γρασίδι ή είναι σκληρού τύπου. Πολλοί τενίστες έχουν πλεονέκτημα ανάλογα με την επιφάνεια του γηπέδου καθώς τους βολεύει στον τρόπο που αγωνίζονται. Έτσι, πριν τοποθετήσουμε ένα στοίχημα στο τένις, θα πρέπει πάντα να ελέγχουμε σε τι επιφάνεια διαδραματίζονται οι αναμετρήσεις.

Η κατάταξη των παικτών στο παγκόσμιο ranking αποτελεί μια ένδειξη δυναμικότητας, ωστόσο δεν θα έπρεπε να βασιζόμαστε μόνο σε αυτή. Πριν επιλέξουμε το σημείο μας, θα πρέπει να έχουμε κάνει μια έρευνα όσον αφορά την απόδοση των παικτών στα πρόσφατα τουρνουά που πήραν μέρος για να έχουμε στο νου μας την αγωνιστική τους κατάσταση. Επίσης η προϊστορία δύο αντιπάλων και τα αποτελέσματα τους μπορεί να μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για μια επικείμενη αναμέτρηση.

Όπως αναφέραμε, στο στοιχημα τενις θα βρούμε πολλές αγορές. Από αυτές όμως ίσως να μην αξίζουν όλες σε κάθε περίπτωση για ποντάρισμα. Θα πρέπει να βρίσκουμε μέσα από το σύνολο των αγορών που προσφέρονται στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, τα σημεία με την μικρότερη γκανιότα και αυτά που δίνουν το μεγαλύτερη αξία. Συνήθως τις καλύτερες αποδόσεις δεν θα τις βρούμε στον νικητή αγώνα, αλλά στις αγορές over/under games ή στις επιλογές των χάντικαπ. Παρόλα αυτά, ο έλεγχος και η σύγκριση αποδόσεων πάντα είναι απαραίτητα πριν την τοποθέτηση του στοιχήματος.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Στοιχημα τενις: Κορυφαίες στρατηγικές κέρδους

tik check icon

Το στοιχημα τενις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσουμε τα κέρδη μας. Όμως ποια στρατηγική είναι αυτή που μπορεί να μας ωφελήσει περισσότερο; Για να βγούμε κερδισμένοι στο στοίχημα, είναι προτιμότερο να ποντάρουμε σε μονά σημεία ή να επικεντρωνόμαστε γενικά σε έναν αγώνα, και το τένις είναι το ιδανικό άθλημα γι ‘αυτό.

Μια καλή στρατηγική στο στοιχημα τενις είναι να ποντάρουμε με χάντικαπ. Για παράδειγμα, αν θεωρούμε πως ένας τενίστας θα πάρει εύκολα το ματς επειδή η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι χαμηλή, μπορούμε το σημείο που θα επιλέξουμε να είναι με αρνητικό χάντικαπ. Με αυτόν τον τρόπο ανεβάζουμε αρκετά την απόδοση της επιλογής μας.

Επίσης, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι το στοιχημα τενις είναι διαθέσιμο και live ποντάρισμα. Μέσα από το live betting κάθε αναμέτρησης έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε επιπλέον αγορές. Επίσης, οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν live streaming για τον κάθε αγώνα, οπότε η παρακολούθηση της κάθε αναμέτρησης θα μας δώσει καλύτερη εικόνα για τα στοιχήματα που θα θελήσουμε να τοποθετήσουμε.

Ακόμα, μια πολύ καλή αγορά στο στοιχημα τενις που ωστοσο περιέχει λίγο περισσότερο ρίσκο, είναι τα συνδυαστικά σημεία. Πρόκειται για σημεία στα οποία επιλέγουμε το νικητή αγώνα συνδυάζοντας μια αγορά over/under στα games. Παρόλα αυτά, οι αποδόσεις που προσφέρουν είναι αρκετά μεγαλύτερες (συνήθως πάνω από 2.00) και αξίζουν να χρησιμοποιηθούν σε κάποια στρατηγική προοδευτικού πονταρίσματος όπως το Martingale ή το Labouchere.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία