Στοιχημα γκολ

Γκολ/γκολ

Ιδιαίτερα δημοφιλή στο στοίχημα είναι τα σημεία που βασίζονται στα γκολ. Πολλοί παίκτες αποφεύγουν τα κλασσικά 1Χ2 λόγω του ρίσκου (ο παίκτης έχει 33% πιθανότητες επιτυχίας μεταξύ τριών σημείων) και προτιμούν να επιλέγουν στοιχήματα που αφορούν την επίτευξη τερμάτων όπως το over/under και το Στοιχημα γκολ / no goal με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, κάθως είναι αγορές δύο πιθανών αποτελεσμάτων (το ποσοστό νίκης ανεβαίνει στο 50%).

Το Στοιχημα γκολ και αντίστοιχα το στοίχημα no goal για τα οποία θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο του Bet-Prognostika αρχίζουν και συγκεντρώνουν πολλά βλέματα πλέον αφού πολλοί παίκτες τα προτιμούν από το κλασσικό over/under. Στην πράξη, είναι σημεία στα οποία μας ενδιαφέρει αν και οι δύο ομάδες ομάδες θα σκοράρουν ή όχι. Τα συγκεκριμένα πονταρίσματα στο εξωτερικό θα τα βρούμε με την ονομασία Both Teams to Score, ενώ στις ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες θα τα αναγνωρίσουμε ως “Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες” με τον παίκτη να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ του “Ναι” και του “Όχι”.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το Στοιχημα γκολ – No goal

στοιχημα γκολ

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τι σημαίνουν αυτοί οι όροι. Στο στοιχημα γκολ κερδίζουμε όταν κατα την διάρκεια των 90 λεπτών ενός ποδοσφαιρικού αγώνα σκοράρουν και οι δύο ομάδες με οποιοδήποτε τρόπο. Αντιθέτως, το στοίχημα no goal κερδίζεται όταν κάποια από τις δύο ομάδες (ή και οι δύο) δεν σκοράρουν. Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μας ενδιαφέρει το σύνολο των τερμάτων που θα επιτευχθούν στον αγώνα, παρά μόνο αν οι ομάδες θα σκοράρουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα Λίβερπουλ – Άρσεναλ έχουμε ποντάρει στο σημείο του στοίχημα goal. Το δελτίο μας θεωρείται κερδισμένο εάν και εφόσον σκοράρουν και οι δύο ομάδες ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πχ 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 1-2 και ούτω καθεξής. Εάν όμως μία ή καμία ομάδα από τις δύο δεν σκοράρει, τότε το δελτίο μας είναι χαμένο αφού σε εκείνη την περίπτωση κερδίζει το no goal, πχ 1-0, 2-0, 3-0, 0-0, 0-1 κλπ.

Τα συγκεκριμένα στοίχηματα θα τα βρούμε σε αποδόσεις που συνήθως κυμαίνονται μεταξύ του 1.4-2.5 στις κορυφαίες εταιρείες όπως είναι για παράδειγμα η Stoiximan ενώ στις στοιχηματικές εταιρίες θα τα δούμε να προσφέρονται και σε παραλλαγές, όπως στα αποτελέσματα των ημιχρόνων ξεχωριστά. Επίσης υπάρχουν και συνδυαστικά με άλλους τύπους στοιχημάτων στα οποία μπορεί να ποντάρει ο παίκτης.

Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε σημεία όπως τα “στοιχημα γκολ/γκολ και over 2,5, “goal/no goal και τελικό αποτέλεσμα” και άλλα πολλά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συνδυαστικά στοιχήματα δίνουν σαφώς καλύτερες αποδόσεις.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Στρατηγική για στοιχημα γκολ

στοιχημα γκολ

Για να ποντάρουμε στο στοιχημα γκολ θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά πρώτα στην φόρμα των ομάδων. Ομάδες που είναι επιθετικές και σκοράρουν συχνά έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν τα επιθυμητά τέρματα. Αν είναι κιόλας σχετικά ευάλωτες στην άμυνα, τότε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο είναι ακόμα πιο πιθανό. Στα παραπάνω και πριν κάνουμε την επιλογή μας, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την φόρμα των βασικών επιθετικών της κάθε ομάδας και πόσο συχνά πετυχαίνουν τέρματα.

Μια καλή περίπτωση έχουμε ακόμα όταν η φιλοξενούμενη ομάδα είναι καλύτερη της γηπεδούχου. Ειδικά αν η γηπεδούχος έχει μια καυτή έδρα στην οποία σκοράρει συχνά και η φιλοξενούμενη είναι σχετικα ανώτερη, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί το πολυπόθητο στοίχημα goal.

Επιπλέον, πρέπει να έχουμε στο νου μας και το κίνητρο που μπορεί να έχει η κάθε ομάδα. Για παράδειγμα, υπάρχει η περίπτωση και οι δύο ομάδες να χρειάζονται τη νίκη, να έχουν καλές επιθέσεις και να χρειάζονται γκολ ή έστω να ισχύουν μερικές από αυτές τις παραμέτρους. Γενικά μία καλή ανάγνωση των στατιστικών των ομάδων (συνολικά γκολ υπέρ/ κατά, μέσο όρο γκολ που σκοράρει και δέχεται εντός/εκτός έδρας) πριν το ματς θα μας βοηθήσει αρκετά.

Όπως και στην περίπτωση του no goal, έτσι και στο στοιχημα γκολ θα πρεπει να ελέγχουμε για τυχόν βασικές απουσιές παικτών, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στους αμυντικούς. Ιδιαίτερα ομάδες που η αμυντική τους λειτουργία στηρίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες, η απουσία ενός βασικού αμυντικού μπορεί να τις κάνεις πιο ευάλωτες.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως να κερδίσω σε στοίχημα με no goal

στοιχημα γκολ

Πριν διαλέξουμε ποιος αγώνας είναι πιθανότερος για στοιχημα γκολ ή no goal, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ένα σύνολο πραγμάτων για να φτάσουμε πιο εύκολα στο τελικό συμπέρασμα. Ας δούμε πρώτα σε ποιες περιπτώσεις αξίζει να ποντάρουμε στο no goal σε εταιρείες όπως το Pamestoixima.

Μπορούμε να εμπιστευτούμε να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες αν η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους είναι μεγάλη και ειδικά, αν πρόκειται για ισχυρό γηπεδούχο και αδύναμο φιλοξενούμενο. Επίσης, το ίδιο ισχύει εάν περιμένουμε να γίνει ένα κλειστό ματς, όπως μια ρεβάνς όπου μία ομάδα έχει να υπερασπιστεί ένα υπέρ της αποτέλεσμα χωρίς να πάρει μεγάλα ρίσκα και ρίχνωντας τον ρυθμό.

Σε αντίθεση με το στοιχημα γκολ, όταν ψάχνουμε ματς για no goal πρέπει να υπολογίζουμε και την κατάσταση του γηπέδου όπως και τα καιρικά φαινόμενα. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με άσχημο καιρό (πχ βροχή, δυνατός αέρας, χιόνι) οι προσπάθειες των αθλητών για την επίτευξη ενός τέρματος θα γίνουν ακόμα δυσκολότερες.

Εκτός από τα παραπάνω, θα πρέπει να γνωρίζουμε και πιθανές απουσίες βασικών παικτών, ειδικά αν αγωνίζονται στην επίθεση. Υπάρχουν πολλές ομάδες – συνήθως μικρομεσαίες – που βασίζονται σε συγκεκριμένους παίκτες όσον αφορά το σκοράρισμα. Μια πιθανή απουσία πιθανότατα να κάνει το έργο τους ακόμα δυσκολότερο.

Τέλος θα ήταν καλό να κοιτάμε την προϊστορία των ομάδων και τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Εάν δούμε πολλές αναμετρήσεις να έχουν λήξει με γκολ/γκολ, τότε θα ήταν καλό να τις αποφύγουμε.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Τελικά τι να επιλέξω; Στοιχημα γκολ ή No goal;

στοιχημα γκολ

Στην παραπάνω ερώτηση η απάντηση είναι σχετική και υποκειμενική. Η επιλογή έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο πονταρίσματος του παίκτη και με ποια από τα δύο νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πάντως ένα στοιχημα γκολ μοιάζει πιο εύκολο θεωρητικά, καθώς είναι ένα σημείο που μπορεί να έρθει έστω και στο τέλος ενός αγώνα, σε αντίθεση με το no goal το οποίο μπορεί να χαθεί ακόμα και στα πρώτα λεπτά. Άρα με το goal/goal είμαστε μέσα στο δελτίο μας καθόλη τη διάρκεια ενός αγώνα ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να το “πιάσουμε” και νωρίτερα χωρίς να μας απασχολήσει άλλο η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά, το Στοίχημα goal και το no goal είναι μια πολύ καλή και εύκολη αγορά την οποία μπορούμε να ενσωματώσουμε σε πολλές στρατηγικές, αφού πρώτα συνυπολογίσουμε και τους παράγοντες που αναφέραμε προηγουμένως.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων