Arbitrage τένις

arbitrage τένις

Υπάρχουν αθλήματα τα οποία, στοιχηματικά τουλάχιστον, είναι πιο διαδεδομένα από ότι μπορεί να νομίζουμε. Ένα από αυτά είναι και το τένις. Ειδικά σε μεγάλα τουρνουά, ο τζίρος των στοιχημάτων μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλά ποσά, κοντράροντας άνετα πιο διάσημα για στοιχηματισμό αθλήματα.

Το τένις όμως προτιμάται από τους παίκτες και για ακόμα έναν λόγο, καθώς πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο μπορεί να μας αποφέρει σίγουρο κέρδος μέσα από τις αναμετρήσεις του. Το arbitrage τένις είναι μια στρατηγική που βρίσκει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό αφού χρησιμοποιείται από επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες παίκτες.

Όσο και αν φαντάζει δύσκολο, το arbitrage τένις στην Ελλάδα, είναι κάτι το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί και να μας αποφέρει σίγουρα κέρδη. Έτσι, στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα κάνουμε μια βαθύτερη ανάλυση σχετικά με το arbitrage και πως δουλεύει, αλλά και πως μπορούμε να το εφαρμόσουμε στις στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Τι είναι το arbitrage τένις και πως λειτουργεί

Arbitrage τένις

Το arbitrage στο τένις (επίσης γνωστό ως sure betting ή arbing), είναι ο τρόπος στοιχηματισμού με τον οποίο θα αποκομίσουμε κέρδος από το στοίχημά μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Για να μπορέσει να γίνει αυτό, θα πρέπει να ποντάρουμε σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα μιας αναμέτρησης. Όμως είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει παίζοντας μόνο σε μια στοιχηματική εταιρία, καθώς οι αποδόσεις που μας προσφέρονται σε κάθε αναμέτρηση είναι υπολογισμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίζει ο bookmaker. Παρόλα αυτά, υπάρχει τρόπος ώστε να ποντάρουμε σε όλα τα αποτελέσματα και να βγούμε κερδισμένοι.

Αυτό μπορεί να γίνει παίζοντας σε δύο ή περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Για την ακρίβεια, σε όσους περισσότερους bookmaker έχουμε λογαριασμό, τόσο το καλύτερο. Πως μπορεί όμως να δουλέψει το arbitrage τένις στη Ελλάδα; Ας δούμε το παρακάτω παράδειγμα για καταλάβουμε πως λειτουργεί.

Έστω πως θέλουμε να ποντάρουμε σε μια αναμέτρηση του Ναδάλ εναντίον του Ζβέρεφ. Το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι δούμε που κυμαίνονται οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες. Έπειτα θα πρέπει να ελέγξουμε αν οι αποδόσεις που βρήκαμε είναι οι σωστές για sure betting. Ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό, είναι να χρησιμοποιήσουμε έναν arbitrage calculator για τένις. Θα βρούμε πολλούς στο internet, και είναι ένα απαραίτητο εργαλείο αν θέλουμε να βρούμε ένα σίγουρο στοίχημα.

Arbitrage τένις

Οπότε ξεκινάμε να ελέγχουμε τις αποδόσεις με τον calculator. Στο πρώτο στοιχηματικό site, για παράδειγμα στη Stoiximan, βρίσκουμε τη νίκη του Ναδάλ στο 1.80 και του Ζβερεφ στο 2.20, ενώ σε έναν δεύτερο bookmaker, για παράδειγμα στο Pamestoixima.gr οι αντίστοιχες αποδόσεις είναι 1.55 και 2.60. Μέσα από το calculator, βλέπουμε ότι η νίκη του Ναδαλ στο 1.80 και η νίκη του Ζβέρεφ στο 2.60 μας δίνει τη δυνατότητα για την τοποθέτηση ενός sure bet.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

O calculator στο arbitrage τένις μας βοηθάει ακόμα σε ένα πράγμα. Υπολογίζει πόσα χρήματα θα πρέπει να ποντάρουμε στον κάθε τενίστα για να εξασφαλίσουμε τη νίκη μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς, είναι να ορίσουμε το συνολικό ποσό που θέλουμε να ποντάρουμε. Σε αυτή την περίπτωση, ας υποθέσουμε πως θέλουμε να ποντάρουμε συνολικά 500 ευρώ.

Τα ακριβή ποσά που θα πρέπει να στοιχηματίσουμε είναι 295.45 ευρώ στον Ναδάλ (1.80) και 204.55 ευρώ στον Ζβέρεφ (2.60), σύμφωνα πάντα με τον calculator. Με αυτόν τον τρόπο, ανεξάρτητα από το ποιος τενίστας νικήσει τελικά, το σίγουρο κέρδος μας θα είναι 31.82 ευρώ.

Πως θα βγάλω κέρδος με arbitrage betting τένις στην Ελλαδα;

Arbitrage τένις

Δεν είναι τυχαίο που πάρα πολλοί παίκτες παγκοσμίως διαλέγουν το arbitrage τένις. Πρόκειται για ένα άθλημα στο οποίο έχουμε δύο εκδοχές. Νίκη του ενός ή του άλλου τενίστα. Αυτό το κάνει ιδανικό για τέτοιου είδους στοιχήματα μιας και είναι πιο εύκολο να καλύψουμε όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Αλλά στο τένις θα βρούμε και άλλες αγορές που μπορούν να εξυπηρετήσουν το σκοπό μας.

Για παράδειγμα, μπορούμε να ψάξουμε για περιπτώσεις arbitrage τένις αγορές με over/under (σετς ή games), νικητής σετ, νικητής πόντου και άλλα. Εφόσον έχουμε λογαριασμό σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες, είναι πιθανό να βρούμε κάποια ευκαιρία για sure betting μέσα στο σύνολο των αγορών.

Ακόμα μια στρατηγική για arbitrage τένις, είναι να ψάχνουμε πιθανότητες για σίγουρα στοιχήματα σε αγώνες μεταξύ παικτών χαμηλότερης δυναμικότητας. Σε μικρότερα τουρνουά με τενίστες από χαμηλότερα rankings, η πιθανότητα ένας bookmaker να έχει ορίσει λάθος αποδόσεις είναι πιο συνηθισμένη. Οπότε ίσως εκεί βρούμε πιο εύκολα ευκαιρίες για σίγουρο στοιχηματισμό.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Η χρήση ενός calculator στο arbitrage τένις είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να κερδίσουμε από αυτή τη στρατηγική. Επίσης θα πρέπει να έχουμε λογαριασμό σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες προκειμένου να μπορούμε εύκολα και γρήγορα να συγκρίνουμε αποδόσεις και να ποντάρουμε όπου μας συμφέρει.

Επίσης, θα ήταν καλό να ψάχνουμε για arbitrage τένις ευκαιρίες και κατά την διάρκεια των αγώνων, στο live betting. Ειδικά μεταξύ των σετ όπου υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα, η πιθανότητα να βρούμε αποδόσεις για σίγουρο στοίχημα είναι εξαιρετικές. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν ενημερώνονται όλες οι στοιχηματικές εταιρίες το ίδιο γρήγορα όσον αφορά τις αποδόσεις. Οπότε κατά την διάρκεια ενός live αγώνα, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί κάποιο παραθυράκι για arbitrage τένις.

Πως θα με βοηθήσει το arbitrage τένις

Arbitrage τένις

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η χρήση ενός sure bet calculator είναι απαραίτητη. Παρόλο που το arbitrage με τένις είναι γενικά εύκολο σαν διαδικασία, χρειάζεται αρκετές μαθηματικές πράξεις ώστε να δούμε εάν δύο αποδόσεις προσφέρονται για arbing ή οχι. Με τον calculator, γλυτώνουμε πολύτιμο χρόνο ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε περισσότερες αποδόσεις, άρα και μεγαλύτερες πιθανότητες να βρούμε κάποιο sure bet.

Έπειτα είναι και η εξάλειψη ενός πιθανού ανθρώπινου λάθους. Σε περίπτωση που κάναμε όλες τις πράξεις μόνοι μας, θα υπήρχε πάντα η πιθανότητα να κάνουμε κάποιο λάθος υπολογισμό. Αλλά με την χρήση ενός calculator δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για κάτι τέτοιο καθώς είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα που μας δίνει είναι σωστό.

Επίσης ο calculator βοηθάει και με το ποντάρισμα που θα πρέπει να διαθέσουμε σε κάθε σημείο. Χωρίς αυτή τη λεπτομέρεια, το arbitrage betting με τένις δεν θα ήταν δυνατό. Άρα είναι ακόμα μια μαθηματική πράξη που “γλιτώνουμε”, και από άποψη χρόνου αλλά και από λάθος υπολογισμό. Το arbitrage τένις στην Ελλάδα μπορεί να έχει εφαρμογή σαν στρατηγική, αλλά μόνο με τη χρησιμοποίηση ενός arbitrage calculator.

greek flag

GR

 • Σούπερ προσφορές*
 • Bet-Builder
 • Κορυφαίες αποκλειστικές προσφορές για κινητά

quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
 • Καταθέσεις από 5 ευρώ
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Χωρίς φορολογία στα κέρδη
 • Ταχύτατες και δωρεάν αναλήψεις
 • Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Pulse bet
 • Μεγάλη γκάμα προσφορών*
 • 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Χαμηλή γκανιότα στις μεγάλες λίγκες
 • Live Streaming & Partial Cash Out*
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

greek flag

GR

 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Auto/Partial Cashout
 • Ποικιλία ασιατικών χάντικαπ
quick log in

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα