Live betting Formula 1

live-betting-formula-1

Όταν αναφερόμαστε στον όρο live στοίχημα, το μυαλό μας συνήθως πηγαίνει στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Όχι άδικα βέβαια καθώς πρόκειται για τα δύο πιο διαδεδομένα αθλήματα στην χώρα μας. Σίγουρα όμως δεν είναι τα μόνα στα οποία μπορούμε να ποντάρουμε ζωντανά αφού οι εταιρείες πλέον προσφέρουν ένα αρκετά μεγάλο εύρος διαθέσιμων αθλημάτων. Ένα από αυτά είναι και η Formula 1.

Το Live betting Formula 1 στην Ελλάδα ακούγεται όλο και περισσότερο. Στις επιλογές του θα βρούμε πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες από τις οποίες μπορούμε να επωφεληθούμε και θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε τα κέρδη μας. Πρόκειται για ένα άθλημα με αρκετά ειδικά στοιχήματα και καλές αποδόσεις, όπου με ένα καλό διάβασμα και με σωστή στρατηγική θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε.

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε κάποια βασικά Live betting Formula 1 tips ώστε να έχουμε ένα ξεκάθαρο στόχο όταν ποντάρουμε ζωντανά, προσέχοντας συγκεκριμένα σημαντικά σημεία. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων F1

Live betting Formula 1 : Tips για κέρδος

Live betting Formula 1

Το live betting Formula 1 είναι ένας αρκετά διασκεδαστικός και σίγουρα συναρπαστικός τρόπος για να ποντάρουμε. Όμως για να συνδυάσουμε την διασκέδασή μας μαζί με κέρδη, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε κάποια σημαντικά σημεία ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι πριν τοποθετήσουμε το στοίχημα που επιθυμούμε. Άλλωστε στο Live betting με Formula 1, οι αποδόσεις συνήθως είναι αρκετά καλές και θα ήταν κρίμα να μην τις εκμεταλλευτούμε. Ας δούμε τα πιο σημαντικά tips.

Έλεγχος των στατιστικών

Όπως σε όλα τα αθλήματα, έτσι και στην Φόρμουλα 1 είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα στατιστικά των οδηγών και των ομάδων. Πληροφορίες όπως το ιστορικό ενός οδηγού ή της ομάδας σε μια συγκεκριμένη πίστα, pole positions και θέσεις τερματισμού, φόρμα οδηγών και ρεκόρ χρόνων στους γύρους, μπορούν να μας δώσουν μια ένδειξη για το μπορούμε να περιμένουμε στην εξέλιξη ενός αγώνα.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Κατανόηση στρατηγικής των ομάδων

Όλες οι ομάδες στην Φόρμουλα 1 έχουν πρώτο και δεύτερο οδηγό, για τους οποίους πολλές φορές ακολουθούν διαφορετικές στρατηγικές. Είναι καλό να ξέρουμε και να μπορούμε να αντιληφθούμε την στρατηγική της ομάδας η οποία μεταβάλλεται σε κάθε πίστα, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε ποιος οδηγός θα μπει πρώτος για pit stop, πόσες στάσεις θα κάνει στον αγώνα ή σε ποιον γύρο θα κάνει τον πρώτο του ανεφοδιασμό.

Παρακολούθηση των ταχύτερων γύρων

Live betting Formula 1

Ένα σημείο που ποντάρετε συχνά σε Live betting Formula 1 στην Ελλάδα, είναι ο επόμενος οδηγός με τον ταχύτερο γύρο. Παρακολουθώντας τον αγώνα, μπορούμε να δούμε το μομέντουμ του κάθε οδηγού που ενδεχομένως να κάνει τον επόμενο ταχύτερο γύρο. Για παράδειγμα, όταν τα περισσότερα οχήματα μπουν για ανεφοδιασμό και μείνει πίσω κάποιο πιο ελαφρύ λόγω καυσίμων και με άδεια πίστα μπροστά του, τότε έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει, έστω και προσωρινά, το ταχύτερο lap.

Έλεγχος του Team Radio

Κατά την διάρκεια ενός αγώνα, μπορούμε να πάρουμε πολλές πληροφορίες για την εξέλιξή του από τις συνομιλίες των οδηγών με τους μηχανικούς της ομάδας. Πχ, μια επικείμενη έκτακτη αλλαγή ελαστικών, ένα μηχανικό πρόβλημα το οποίο χρειάζεται pit stop, η εξέλιξη του καιρού όπου μια βροχή μπορεί να επηρεάσει τις στρατηγικές όλων των ομάδων, είναι μόνο κάποιες από τις πληροφορίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ώστε να ποντάρουμε στο ανάλογο σημείο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Που θα βρω τις καλύτερες Live betting Formula 1 αποδόσεις;

formula 1

Το live betting Formula 1 στην Ελλάδα, θα το βρούμε σε όλους τους στοιχηματικούς παρόχους. Όμως για να συμφέρει περισσότερο το ποντάρισμά μας, θα πρέπει να επιλέξουμε την εταιρία που θα μας δώσει τις καλύτερες αποδόσεις με την μικρότερη γκανιότα. Ας πάμε να δούμε του παρόχους με τις καλύτερες αποδόσεις για live betting Formula 1.

Η Bet365 έχει σχετικά μεγάλη γκανιότα με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που προσφέρει να μην είναι οι καλύτερες της αγοράς. Συγκεκριμένα, στις αγορές που έχουν να κάνουν με τους οδηγούς (νικητής, head 2 head κλπ), η γκανιότα κυμαίνεται μεταξυ του 7,5% με 7,8%. Αντιθέτως, στα στοιχήματα που αφορούν τους κατασκευαστές, η γκανιότα είναι πιο χαμηλά και μπορούμε να τη βρούμε από 6,25% μέχρι και 7,30%.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Στην Stoiximan τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Η πλατφόρμα μας προσφέρει καλύτερες αποδόσεις με την γκανιότα να τοποθετείτε κοντά στο 6,50% στα στοιχήματα των οδηγών. Ελάχιστα υψηλότερη είναι η γκανιότα για τα σημεία των κατασκευαστών όπου θα την βρούμε κοντά στο 6,70%. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά των αποδόσεων, ωστόσο είναι σίγουρα καλύτερες από την Bet365.

Ίσως η καλύτερη επιλογή για live στοίχημα στη Φόρμουλα 1 να αποτελεί η Novibet. Η γκανιότα για τα στοιχήματα των οδηγών είναι ελάχιστα καλύτερη με 6,40% ενώ στους κατασκευαστές η θα βρούμε παρόμοιες αποδόσεις με την Stoiximan, αφού η γκανιότα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα του 6,60% με 6,70%. Παρόλο που οι αποδόσεις μεταξύ τους είναι κοντά, είναι σημαντικό να διαλέγουμε πάντα τις υψηλότερες ακόμα και αν η διαφορά είναι μικρή.

Οπότε αφού μάθαμε κάποια live betting Formula 1 tips και που θα βρούμε τις καλύτερες αποδόσεις, έφτασε η στιγμή στην επόμενη παράγραφο να μάθουμε σε ποια εταιρία θα βρούμε τις καλύτερες παροχές για να τοποθετήσουμε τα στοιχήματα μας.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Ο καλύτεροι bookmaker για Live betting Formula 1 στην Ελλαδα

formula 1

Το live betting της Formula 1 έχει εξελιχθεί με τα χρόνια και οι εταιρίες προσθέτουν συνεχώς καινούργια χαρακτηριστικά για να προσελκύσουν τους παίκτες. Ποιες είναι όμως αυτές οι εταιρίες που ενσωματώνουν τις καλύτερες παροχές;

Ξεκινάμε από τη Winmasters όπου δυστυχώς δεν υποστηρίζει live streaming στην πλατφόρμα της. Είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που βοηθάει πολύ στο ζωντανό στοίχημα με τον παίκτη να μπορεί να παρακολουθήσει καλύτερα την εξέλιξη του αγώνα. Παρόλα αυτά, το πρόγραμμα που παρέχει για την παρακολούθηση του live αγώνα είναι αρκετά ευανάγνωστο με άμεση ενημέρωση των στατιστικών. Το πλήθος των αγορών που προσφέρει είναι αρκετά καλό τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους κατασκευαστές, με περίπου 15 αγορές συνολικά κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η Stoiximan από την άλλη παρέχει live εικόνα στους παίκτες και σε πολύ καλή ποιότητα στο Live betting Formula 1. Επίσης οι αγορές που προσφέρει είναι περισσότερες, με σημεία όπως νικητή αγώνα, καλύτερος οδηγός του αγώνα, γρηγορότερος γύρος, head 2 head, τερματισμό στο βάθρο και άλλα πολλά. Σαφώς υπερτερεί της Winmasters και προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση. Εκτός από τα παραπάνω, στο live betting της Formula 1, οι αποδόσεις είναι αρκετά καλές οπότε αξίζει για τους παίκτες να την εμπιστευτούν.

Αντίστοιχες παροχές προσφέρουν και η Novibet με την Bet365. Και εδώ θα βρούμε live μετάδοση του αγώνα και αρκετές αγορές για να διαλέξουμε. Ωστόσο το πλήθος των αγορών είναι κάπως μικρότερο από την Stoiximan. Παρόλα αυτά, και οι δυο εταιρίες αποτελούν πολύ καλές εναλλακτικές για να χρησιμοποιήσουμε τα live betting Formula 1 tips που μάθαμε και να τοποθετήσουμε τα στοιχήματα μας.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan