Πως θα κερδίσεις με ασιατικο χαντικαπ 1

ασιατικό χάντικαπ

Τα Ασιατικά χάντικαπ αποτελούν μία πολύ σημαντική αγορά στον κόσμο του στοιχήματος. Πολλοί παίκτες πλέον τα χρησιμοποιούν και όχι άδικα, αφού πρόκειται για στοιχήματα τα οποία μπορούν να γύρουν αρκετά τη ζυγαριά υπέρ του παίκτη. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που θα βρούμε στις στοιχηματικές εταιρίες είναι το ασιατικο χαντικαπ 1. Τι είναι όμως αυτό που το ξεχωρίζει;

Γενικά τα χάντικαπ μπορούν να βοηθήσουν τον παίκτη με διάφορους τρόπους. Μπορεί να δώσουν μεγαλύτερη απόδοση στο σημείο της επιλογής μας ή να αυξήσει τις πιθανότητες να επαληθευτεί. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα το οποίο προσαρμόζεται σε όποια ομάδα θέλουμε εμείς.

Όμως τα Ασιατικά στοιχήματα λειτουργούν λίγο διαφορετικά. Πάλι μιλάμε για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μόνο που εκτός από το κλασικό line που διαχωρίζεται με το 0.5, στα Ασιατικά θα βρούμε και ακέραιους αριθμούς όπως το ασιατικο χαντικαπ 1. Τι σημαίνει αυτό, θα το μάθουμε στις παρακάτω παραγράφους. Θα αναλύσουμε το συγκεκριμένο στοίχημα σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com, ποια είναι τα πλεονεκτήματά του και με ποιον τρόπο μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε.

Στη Novibet παίζεις σε μια τεράστια ποικιλία ασιατικών στοιχημάτων

Ασιατικο χαντικαπ 1: τι είναι

ασιατικο χαντικαπ 1

Όταν αναφερόμαστε σε Ασιατικά στοιχήματα και σε χάντικαπ γενικότερα, ουσιαστικά εννοούμε το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα που θα έχει μια ομάδα όσον αφορά τα γκολ. Ο αριθμός που θα βρούμε δίπλα από την επιλογή μας (στη συγκεκριμένη περίπτωση το 1), υποδηλώνει τον αριθμό των γκολ. Άρα το ασιατικο χαντικαπ 1 δίνει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα σε μια ομάδα ενός τέρματος.

Από εκεί και έπειτα, έχουμε να επιλέξουμε μόνο σε ποια ομάδα θα προσθέσουμε ή θα αφαιρέσουμε ένα γκολ. Για να καταλάβουμε καλύτερα τι είναι το ασιατικο χαντικαπ 1 και τι σημαίνει, ας κάνουμε κάποια παραδείγματα με ένα υποθετικό ματς Ρόμα – Αταλάντα. Η πρώτη υπόθεση είναι να ποντάρουμε στη Ρόμα με Ασιατικό στοίχημα +1 σε μία στοιχηματική εταιρία όπως η Stoiximan. Αυτό σημαίνει πως η Ρόμα ξεκινάει με ένα πλεονέκτημα +1 τέρμα. Πρακτικά όμως τι σημαίνει αυτό;

Το στοίχημα μας θεωρείται κερδισμένο αν η Ρόμα κερδίσει ή έστω φέρει ισοπαλία. Στην περίπτωση που χάσει με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμα επιστρέφεται πίσω ενώ αν χάσει με δύο γκολ διαφορά ή παραπάνω, τότε το στοίχημα μας θεωρείται χαμένο.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ας δούμε όμως την περίπτωση που έχουμε ποντάρει στη Ρόμα με ασιατικο χαντικαπ -1. Σε αυτή την περίπτωση, για είναι το στοίχημα μας κερδισμένο, θα πρέπει η Ρόμα να νικήσει με 2 γκολ διαφορά ή παραπάνω. Αν νικήσει με ένα γκολ διαφορά το ποντάρισμα θα επιστραφεί στο λογαριασμό μας. Στις περιπτώσεις που ο αγώνας έρθει ισοπαλία ή νικήσει η Αταλάντα, το στοίχημά μας είναι χαμένο.

Αντίστοιχα αυτά τα πονταρίσματα μπορούν να τοποθετηθούν και για τη φιλοξενούμενη ομάδα. Το ασιατικό χάντικαπ 1 διαφέρει από τα κλασικά χάντικαπ αφού υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να “γλιτώσουμε” το ποντάρισμα μας και να μας επιστραφεί. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πολλοί προτιμούν να παίζουν στοίχημα χρησιμοποιώντας στο ασιατικο χαντικαπ 1.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Ασιατικο χαντικαπ 1: Τι σημαίνει και τα πλεονεκτήματά του

ασιατικο χαντικαπ 1

Το ασιατικο χαντικαπ 1 είναι μία πολύ καλή μέθοδος για στοιχηματισμό. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί παίκτες πλέον θεωρούν τα Ασιατικά στοιχήματα σαν το βασικό τους ποντάρισμα, αγνοώντας εντελώς τις υπόλοιπες διαθέσιμες αγορές. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που κερδίζουν οι παίκτες πονταροντας στο Ασιατικό 1;

  • Το ασιατικο χαντικαπ 1 είναι ιδανικό σε περίπτωση που θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοση του σημείου που θα ποντάρουμε σε μία εταιρία όπως είναι η Novibet. Για παράδειγμα, αν πρόκειται να ποντάρουμε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας και θεωρούμε πως αυτή η νίκη θα έρθει εύκολα, αξίζει να επιλέξουμε το -1 για να λάβουμε μεγαλύτερη απόδοση από αυτή που προσφέρεται.
  • Επιπλέον, μπορούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες της νίκης μας δίνοντας ένα πλεονέκτημα στο σημείο μας. Αν θέλουμε να πονταρουμε στο αουτσάιντερ ενός αγώνα που πιστεύουμε ότι θα νικήσει, το χάντικαπ με +1 θα αυξήσει τις πιθανότητες. Θα πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο ότι η απόδοση του σημείου θα είναι μικρότερη από την αρχική.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

ασιατικό Χάντικαπ 1
  • Ανάμεσα σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα του αγώνα, υπάρχουν περιπτώσεις που αντί να χάσουμε, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Είναι κάτι που δεν θα το βρούμε στα τυπικά over/under στοιχήματα και μπορεί να βοηθήσει μειώνοντας τη χασούρα μας μακροπρόθεσμα. Αυτό συμβαίνει σε δύο περιπτώσεις. Στην περίπτωση που ποντάρει με +1 και τελικά η ομάδα μας χάσει ή στην περίπτωση που έχουμε ποντάρει με -1 και τελικά η ομάδα κερδίσει μόνο με ένα γκολ διαφορά.
  • Μετατρέπει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες από γεγονότα τριών πιθανών αποτελεσμάτων σε δύο. Αυτό ανεβάζει τις πιθανότητες της νίκης μας και θα βοηθήσει σε βάθος χρόνου να αυξήσουμε τα κέρδη μας.
  • Αφού μάθαμε το ασιατικο χαντικαπ 1 τι είναι, μπορούμε να πούμε ότι σαν επιλογή είναι αρκετά διαδεδομένο και θα το βρούμε σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Εκτός από το Ασιατικό στοίχημα 1, υπάρχουν και άλλες πολλές όσον αφορά το Ασιατικά χάντικαπ στα οποία ο παίκτης μπορεί να ποντάρει.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Στρατηγική για το ασιατικο χαντικαπ 1

ασιατικό Χάντικαπ 1

Με το Ασιατικό χάντικαπ 1 μπορούμε να φτιάξουμε πολλές ενδιαφέρουσες στρατηγικές για κέρδη σε βάθος χρόνου. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν περιπτώσεις που το ποντάρισμα μπορεί να επιστραφεί στον λογαριασμό μας, έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ίσως και πιο ρισκαδόρικα σημεία.

  • Αρχικά μπορούμε να ποντάρουμε περισσότερο σε αουτσάιντερ με το ασιατικο χαντικαπ 1. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι σε αγώνες που ενδεχομένως το αουτσάιντερ παίζει εντός και έχει καλά αποτελέσματα στην έδρα του, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε στη νίκη του με +1. Μπορεί η απόδοση που θα πάρουμε να είναι μειωμένη, αλλά σίγουρα θα είναι όσο χρειάζεται για να αξίζει το ρίσκο. Το ποντάρισμα στα αουτσάιντερ με +1 μπορεί να συνδυαστεί και να είναι αποδοτικό σε ένα σύστημα με 4-5 επιλογές ψάχνοντας δυάδες.
  • Ακόμα μια καλή στρατηγική με Ασιατικό στοίχημα 1 είναι να δώσουμε μειονέκτημα στο φαβορί για υψηλότερη απόδοση. Αν για παράδειγμα πιστεύουμε ότι η δυναμικότητα των αντιπάλων είναι μεγάλη και η νίκη για το φαβορί θα έρθει εύκολα, είναι προτιμότερο να ποντάρουμε στο φαβορί με μειονέκτημα -1. Με αυτόν τον τρόπο θα ανεβάσουμε αρκετά την απόδοση του σημείου μας.
  • Με βάση το ασιατικο χαντικαπ 1 και τι είναι, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την λειτουργία του κας άουτ που έχουν οι περισσότερες εταιρείες. Για παράδειγμα, αν ποντάρουμε σε μια ομάδα με Ασιατικό +1, είναι σα να ξεκινάει τον αγώνα με ένα γκολ πλεονέκτημα. Αν στο ημίχρονο αυτή η ομάδα νικάει ή είναι ισοπαλία, μπορούμε να πάρουμε κα κέρδη μας μέχρι εκείνη τη στιγμή χωρίς να περιμένουμε τη λήξη του αγώνα. Το καλό είναι ότι όσο κυλάει ο αγώνας και η ομάδα που έχουμε ποντάρει δεν δέχεται γκολ, τα κέρδη μας ανεβαίνουν.

Υψηλές αποδόσεις στα ασιατικά στοιχήματα