Στοίχημα με Euroleague live streaming

euroleague guide

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα στο οποίο κάθε αγώνας έχει πολλές διακυμάνσεις, γρήγορες αλλαγές στο σκορ, και στατιστικά που αλλάζουν ανά δευτερόλεπτο. Ειδικά στην Ευρωλίγκα όπου οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες, οι εναλλαγές που μπορεί να δούμε σε ένα παιχνίδι είναι πολλές.

Όμως εκεί είναι που σαν παίκτες θα βρούμε πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες για να αυξήσουμε τα κέρδη μας. Πλέον οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν τους αγώνες της Euroleague με live streaming. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες μέσω ζωντανής μετάδοσης ή ακόμα καλύτερα μέσω ειδικών γραφημάτων, όπως γίνεται στο Pamestoixima.gr.

Ποιος είναι όμως ο οποιος σωστός τρόπος για να ποντάρουμε με Euroleague live streaming; Στο παρακάτω κείμενο θα δούμε πως μπορούμε να στοιχηματίσουμε σε live γεγονότα της κορυφαίας μπασκετικής Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ακόμα, σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika θα αναφέρουμε τους καλύτερους τρόπους ώστε να βγούμε κερδισμένοι με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, όπως επίσης και τα πλεονεκτήματα που μας παρέχει ώστε να το προτιμήσουμε από το παραδοσιακό ποντάρισμα.

Παίζεις στην Ευρωλίγκα με 50+ αγορές στο Pamestoixima.gr

Πως θα παίξω στοίχημα με Euroleague live streaming

Euroleague live streaming

Το Euroleague live streaming αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όπλο στην φαρέτρα μας όσον αφορά το ποντάρισμα. Άλλωστε είναι διαφορετικό να ποντάρουμε σε ένα σημείο πριν την έναρξη ενός αγώνα, σε σχέση με το να βλέπουμε τον αγώνα να εξελίσσεται. Η εξέλιξη του σκορ και η απόδοση των ομάδων κατά την διάρκεια του αγώνα μπορεί να απέχουν αρκετά από αυτό που περιμένουμε.

Με τον όρο Euroleague live streaming εννοούμε συνήθως ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια αναμέτρηση ζωντανά μέσω βίντεο. Όμως κατά πόσο αυτό μας εξυπηρετεί στην περίπτωση του ζωντανού στοιχήματος; Παρόλο που σαν υπηρεσία, η παρακολούθηση σε ζωντανή μετάδοση φαντάζει ιδανική, στην πράξη υπάρχουν αρκετά προβλήματα, ειδικά στην περίπτωση του μπάσκετ.

Η αλήθεια είναι ότι το live streaming video στις περισσότερες εταιρείες είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και το πιο σημαντικό, είναι ότι έχει καθυστέρηση αρκετών δευτερολέπτων. Σε έναν αγώνα Ευρωλίγκα, όπου μια επίθεση μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3-4 δευτερόλεπτα, το Euroleague live streaming video μοιάζει κάπως απογοητευτικό.

Σε αυτήν την περίπτωση, η καλύτερη επιλογή για παρακολούθηση μιας ζωντανής αναμέτρησης είναι μέσα από την γραφική απεικόνιση του ματς. Το Pamestoixima.gr προσφέρει μία από τις γρηγορότερες και πιο αξιόπιστες πλατφόρμες για live παρακολούθηση αγώνων, βοηθώντας μας έτσι να έχουμε πλήρη γνώση για την εξέλιξη της αναμέτρησης ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, μέσω της γραφικής απεικόνισης του Pamestoixima.gr, έχουμε άμεση πρόσβαση σε σημαντικά στατιστικά που ενδέχεται να παίξουν ρόλο στην επιλογή κάποιου στοιχήματος. Για παράδειγμα, βλέπουμε άμεσα το σκορ, τα αποτελέσματα των περιόδων, τα φάουλ, τα ριμπάουντ, τα λάθη, ποσοστά ευστοχίας για δίποντα και τρίποντα, και πολλά ακόμα. Είναι η καλύτερη και πιο γρήγορη ανάλυση που μπορούμε να έχουμε για έναν αγώνα, και μάλιστα, σε πραγματικό χρόνο.

Όσον αφορά τις αγορές που θα βρούμε κατά την διάρκεια του Euroleague live streaming basket είναι επίσης αρκετά διαφορετικές και αρκετά περισσότερες. Συγκεκριμένα, στο Pamestoixima.gr θα βρούμε πάνω από 20 διαθέσιμες αγορές κατά την διάρκεια των αγώνων στις καλύτερες αποδόσεις. Ο κορυφαίος Ελληνικός πάροχος προσφέρει γκανιότα περίπου στο 5-6%, για όλα σχεδόν τα live στοιχήματα που θα βρούμε διαθέσιμα. Κάποια από αυτά είναι ο νικητής περιόδου, over/under περιόδου, πρώτος στους Χ πόντους, και πολλά ακόμα.

Στοίχημα στην Ευρωλίγκα με μεγάλη γκάμα χάντικαπ

Οι τοπ 5 τρόποι κέρδους με Euroleague live streaming

Κυνηγάμε τη διαφορά

advantage

Στο μπάσκετ γενικά, έτσι και στην Ευρωλίγκα, μία από τις σημαντικότερες αγορές στοιχημάτων είναι η διαφορά πόντων που θα έχει ο νικητής από τον ηττημένο. Το γνωστό σε όλους χάντικαπ μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά, αυξάνοντας την απόδοση ενός σημείου που θέλουμε να ποντάρουμε. Έχοντας μια εικόνα για την εξέλιξη του παιχνιδιού μέσα από το Euroleague live streaming, μπορούμε να ποντάρουμε στο χάντικαπ πόντων που πιστεύουμε για το νικητή (πχ +5.5, +6.5, κλπ). Στο Pamestoixima.gr θα βρούμε πολλά lines για αυτή την αγορά σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Διαβάζουμε τα live στατιστικά

advantage

Τα ζωντανά στατιστικά παίζουν μεγάλο ρόλο στο Euroleague live streaming. Για παράδειγμα, αν μια ομάδα έχει τους παίκτες της φορτωμένους με φάουλ, ενδέχεται να παίξει πιο χαλαρή άμυνα για το υπόλοιπο του αγώνα. Όπως επίσης αν κάποιος παίκτης αποβληθεί με 5 φάουλ, αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στην απόδοση μιας ομάδας ή στην εξέλιξη της αναμέτρησης στα τελευταία λεπτά. Το διάβασμα των στατιστικών και πως αυτά διαμορφώνονται κατά την διάρκεια του αγώνα μπορούν να μας εμφανίσουν κάποια στοιχηματική ευκαιρία.

Ποντάρουμε στο over/under

advantage

Το σύνολο πόντων είναι επίσης από τις κυριότερες αγορές. Ειδικά όταν θέλουμε να ποντάρουμε στο live streaming basket της Euroleague, το over/under πρέπει να το έχουμε πάντα υπόψη μας. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από το τελικό σύνολο πόντων που θα πετύχουν οι ομάδες σε όλο τον αγώνα, έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε στο over/under πόντων ανά περίοδο. Έτσι, μπορούμε να επιλέξουμε το σημείο μας, έχοντας δει πρώτα πως αποδίδουν οι ομάδες και κατά πόσο είναι εύστοχες. Στο Pamestoixima.gr οι αγορές πόντων είναι συνήθως πάνω από 70, με επιλογές όπως over/under αγώνα, περιόδου, ημιχρόνου, αλλά και over/under πόντων για κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Πρώτη ομάδα στους Χ πόντους

advantage

Ακόμα ένα στοίχημα πολύ επιτυχημένο στο Euroleague live streaming είναι το ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο αριθμό πόντων (για παράδειγμα, πρώτος στους 50 πόντους). Μετά το πέρας της πρώτης περιόδου, μπορούμε να κάνουμε την επιλογή μας στο ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη το line. Επίσης, είναι προτιμότερο να ξέρουμε τι να περιμένουμε από την κάθε ομάδα, πχ πότε μπαίνουν οι αναπληρωματικοί. Έτσι μπορούμε να αναμένουμε πότε μια ομάδα ενδεχομένως να δυσκολευτεί στο σκοράρισμα. Στο Pamestoixima.gr αυτή η αγορά δίνει payout πάνω από 95%, και προσφέρει πάνω από 5 διαθέσιμα lines.

Στοιχηματίζουμε σε νεκρό χρόνο

advantage

Επειδή όπως είπαμε το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που οι παράμετροι ενός αγώνα αλλάζουν συνέχεια, είναι καλύτερα να αποφεύγουμε το ποντάρισμα ενώ παίζεται παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποφύγετε κάποια βεβιασμένη επιλογή, που μπορεί κιόλας να αλλάξει απότομα η απόδοσή της. Οπότε το πιο σωστό είναι να ποντάρουμε σε νεκρά σημεία, όπως είναι τα τάιμ άουτ, τα διαλείμματα περιόδων, το ημίχρονο κλπ.

Οι κορυφαίες αποδόσεις για την Ευρωλίγκα βρίσκονται στο Pamestoixima.gr

Πλεονεκτήματα του να παίζω στοίχημα με το Euroleague live streaming

Δεν είναι τυχαίο ότι το στοίχημα με Euroleague live streaming προτιμάται από πολλούς παίκτες, καθώς δίνει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παραδοσιακό στοίχημα. Από την πλευρά της διασκέδασης, το στοίχημα σε live streaming έχει περισσότερο ενδιαφέρον και ένταση από το τυπικό – πριν τον αγώνα – ποντάρισμα.

προγνωστικά ευρωλίγκα

Ωστόσο το κύριο προτέρημα είναι ότι μπορούμε να βρούμε περισσότερες στοιχηματικές ευκαιρίες. Μέσα από την κορυφαία πλατφόρμα του Pamestoixima.gr, η ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα είναι άμεση και αναλυτική, δίνοντας μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε κάνουμε την επιλογή του σημείου μας.

προγνωστικά ευρωλίγκα

Επιπλέον, οι αγορές που θα βρούμε κατά την διάρκεια των αγώνων της Euroleague live streaming μέσα από το Pamestoixima.gr είναι περισσότερες και μας προσφέρουν επιλογές που πριν από τον αγώνα δεν είχαμε. Εκτός από το σύνολο των στοιχηματικών αγορών, περισσότερες επιλογές θα βρούμε και στα lines των στοιχημάτων.

προγνωστικά ευρωλίγκα

Ακόμα ένα πλεονέκτημα όταν ποντάρουμε στην Euroleague με live streaming, είναι οι καλύτερες αποδόσεις που μπορούμε να έχουμε. Το Pamestoixima.gr αποτελεί μονόδρομο στις live αναμετρήσεις με τον αριθμό αγορών που προσφέρει και την αρκετά χαμηλή γκανιότα του 5-6% που προσφέρει στις περισσότερες αγορές.

Στο Pamestoixima.gr ποντάρεις στην Ευρωλίγκα με 4% γκανιότα