Προγνωστικα Ευρωλιγκα σε Χάντικαπ

euroleague guide

Μία από τις σημαντικότερες αγορές σε έναν αγώνα μπάσκετ, είναι η διαφορά των πόντων που θα έχει ο νικητής από τον ηττημένο, ή αλλιώς το χάντικαπ. Έτσι και στην Ευρωλίγκα, οι επιλογές για χάντικαπ που θα βρούμε στο Pamestoixima.gr είναι πολλές. Με τις αγορές χάντικαπ έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε την απόδοση ή να βελτιώσουμε τις πιθανότητες νίκης της επιλογής μας, ειδικά αν τα Προγνωστικα Ευρωλιγκα που θα διαβάσουμε μας οδηγήσουν στο σωστό συμπέρασμα.

Όσο εύκολο και να ακούγεται, το σίγουρο είναι πως πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή σε πολλές στατιστικές κατηγορίες πριν αποφασίσουμε τι μας συμφέρει στην τελική επιλογή πονταρίσματος. Έχοντας αυτό κατά νου, τα προγνωστικά ευρωλίγκα για χάντικαπ που θα βρούμε μέσα στις σελίδες του Bet-prognostika από επαγγελματίες tipsters είναι απαραίτητα. Άλλωστε πολλοί από εμάς δεν έχουμε τον χρόνο να ψάχνουμε όλες τις στατιστικές κατηγορίες κάθε αγώνα και σίγουρα μια πιο έμπειρη ματιά είναι πάντα χρήσιμη.

Στις παρακάτω παραγράφους θα δούμε πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις αγορες που υπάρχουν διαθέσιμες στο Pamestoixima.gr για την Προγνωστικα Ευρωλιγκα για χάντικαπ. Επιπλέον ,θα δούμε με ποιον τρόπο οι tipster του Bet-prognostika φτάνουν στα τελικά τους συμπεράσματα, όπως επίσης και τα πλεονεκτήματα που θα έχουμε σαν παίκτες, έχοντας διαβάσει τις μελετημένες αναλύσεις των συντακτών του site.

Παίζεις στην Ευρωλίγκα με 50+ αγορές στο Pamestoixima.gr

Πως προκύπτουν τα Προγνωστικα Ευρωλιγκα για χάντικαπ

Προγνωστικα Ευρωλιγκα

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι αγορές που θα βρούμε για χάντικαπ στην Ευρωλίγκα είναι πολλές. Συγκεκριμένα, στο Pamestoixima.gr θα βρούμε πάνω από 15 αγορές χάντικαπ για κάθε αγώνα, με τις επιλογές να πληθαίνουν όσο πλησιάζει η έναρξη της αναμέτρησης. Μέσα από αυτές τις αγορές προκύπτουν και τα Προγνωστικα Ευρωλιγκα που θα βρείτε στο σάιτ μας. Και επίσης, μέσα σε αυτές τις αγορές, θα βρούμε διάφορα lines από τα οποία μπορούμε να διαλέξουμε, ανάλογα με το αν θέλουμε καλύτερη απόδοση στο σημείο μας ή περισσότερες πιθανότητες νίκης.

Αν θέλουμε να εξηγήσουμε καλύτερα πως λειτουργούν τα στοιχήματα με χάντικαπ, μπορούμε να πούμε ότι ποντάρουμε στην ομάδα που επιθυμούμε, δίνοντας της ένα αβαντάζ ή μειονέκτημα πόντων. Έπειτα, και ανάλογα με το σημείο που έχουμε επιλέξει, αυτό το χάντικαπ πρέπει να το καλύψει ή να το υπερασπιστεί η ομάδα στην οποία έχουμε ποντάρει.

Για να γίνει μία όσο το δυνατόν σωστή πρόβλεψη σε αυτά τα στοιχήματα, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πολλούς παραμέτρους. Οι tipster του Bet-prognostika αναλύουν διάφορες κατηγορίες για να φτάσουν στο τελικό συμπέρασμα στα δικά τους Προγνωστικα Ευρωλιγκα, δίνοντας βάση όχι μόνο στα αγωνιστικά σημεία των ομάδων, αλλά και στο value των αγορών μέσα από το Pamestoixima.gr.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, σημαντικό ρόλο παίζει η επίθεση της κάθε ομάδας στην Ευρωλίγκα. Τα προγνωστικα ευρωλιγκα για χάντικαπ που βγάζουν οι συντάκτες του Bet-prognostika, βασίζονται κατά ένα μεγάλο μέρος στον μέσο όρο πόντων που πετυχαίνουν οι ομάδες, εντός και εκτός έδρας. Αντίστοιχα, στα προγνωστικα ευρωλιγκα με χάντικαπ υπολογίζεται επίσης και πως αποδίδουν οι ομάδες αμυντικά και πόσους πόντους δέχονται ανά μέσο όρο στην κάθε αναμέτρηση.

Η απώλεια βασικών παικτών είναι επίσης ένα σημαντικό σημείο που στο Bet-prognostika δίνουμε προσοχή. Για παράδειγμα, η μη συμμετοχή του βασικού σκόρερ μιας ομάδας είναι μια πληροφορία πολύ σημαντική που πρέπει να συνυπολογιστεί στα Προγνωστικα Ευρωλιγκα. Το χάντικαπ μπορεί να επηρεαστεί αρκετά σε τέτοιες περιπτώσεις και οι tipster μας κοιτάνε πάντα το ρεπορτάζ των ομάδων προτού κάνουν οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Τα Προγνωστικα Ευρωλιγκα όμως θα πρέπει να μας δίνουν και ένα αξιόλογο κέρδος. Οπότε τα σημεία που επιλέγουμε θα πρέπει να έχουν και την ανάλογη αξία. Μέσα από το Pamestoixima.gr, οι συντάκτες του Bet-prognostika βρίσκουν τις καλύτερες στοιχηματικές ευκαιρίες και προτείνουν τα Προγνωστικα Ευρωλιγκα για χάντικαπ μέσα από ένα σύνολο αγορών με πλεονεκτήματα. Ο κορυφαίος Ελληνικός στοιχηματικός πάροχος προσφέρει χάντικαπ συνολικών πόντων αγώνα, πόντων πρώτου ημιχρόνου, χάντικαπ περιόδου και πολλές ακόμα αγορές. Μέσα από όλα αυτά τα διαθέσιμα στοιχήματα του Pamestoixima.gr, οι tipster κάνουν την τελική επιλογή με τις καλύτερες αποδόσεις, ώστε σαν παίκτες να έχουμε περισσότερα κέρδη.

Στοίχημα στην Ευρωλίγκα με μεγάλη γκάμα χάντικαπ

Πως θα βγάλω κέρδος με Προγνωστικα Ευρωλιγκα για χάντικαπ

Προγνωστικα Ευρωλιγκα

Στα προγνωστικά Ευρωλίγκα για χάντικαπ που θα βρούμε στο Bet-prognostika, είναι υπολογισμένοι όλοι οι πιθανοί παράμετροι. Από τα στατιστικά των ομάδων και τα νέα τους, μέχρι και οι καλύτερες αποδόσεις που προσφέρονται στον μεγάλο κατάλογο αγορών του Pamestoixima.gr. Ωστόσο εκτός από τις προβλέψεις των συντακτών, θα πρέπει από την πλευρά μας να έχουμε συγκεκριμένες στρατηγικές και τρόπους παιχνιδιού.

Ο προτιμότερος τρόπος στοιχήματος είναι με επιλογή μονών αποδεκτών σημείων. Στα Προγνωστικα Ευρωλιγκα για χάντικαπ που υπάρχουν στο Bet-prognostika, προτείνουμε μόνο τα στοιχήματα με τις καλύτερες αποδόσεις. Οπότε με την επιλογή ενός σημείου από τα προτεινόμενα και ποντάρισμα που ποσού που επιθυμούμε στο Pamestoixima.gr, μπορούμε μακροπρόθεσμα να είμαστε κερδισμένοι.

Μία ακόμη μέθοδος που μπορεί να μας οδηγήσει στα κέρδη είναι ένα δελτίο με σύστημα. Άλλωστε το Pamestoixima.gr μας δίνει πολλές τέτοιες επιλογές για συστήματα με ζητούμενα. Μέσα από τα προγνωστικά μπάσκετ της ευρωλίγκα για χάντικαπ, μπορούμε να διαλέξουμε 4-5 επιλογές και να ποντάρουμε σε ένα σύστημα με δυάδες. Από τη στιγμή που οι αποδόσεις που διαλέγουμε στο Bet-prognostika είναι ήδη υψηλές, ακόμα και αν επαληθευτούν μόλις δύο σημεία θα είμαστε κερδισμένοι.

Οι κορυφαίες αποδόσεις για την Ευρωλίγκα βρίσκονται στο Pamestoixima.gr

Πλεονεκτήματα που έχουν τα προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκα για χάντικαπ

Ασχέτως με το πόση εμπιστοσύνη μπορεί να έχουμε στον εαυτό μας ή στο διάβασμα που κάνουμε πριν από έναν αγώνα στην Ευρωλίγκα, τα προγνωστικά για χάντικαπ μπορούν να μας βοηθήσουν περισσότερο στην τελική επιλογή μας. Άλλωστε όπως αναφέραμε, τα στατιστικά που θα πρέπει να ελέγξουμε είναι πολλά, το οποίο δεν είναι πάντα εφικτό.

Προγνωστικα Ευρωλιγκα

Οπότε το πρώτο πλεονέκτημα είναι ότι διαβάζοντας τα προγνωστικά της ευρωλίγκα για χάντικαπ που θα βρούμε στο Bet-prognostika, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι όλα τα σημαντικά στοιχεία έχουν υπολογιστεί μέσα στις τελικές προβλέψεις. Όμως τα προγνωστικά για χάντικαπ δεν αφορούν μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Στο Pamestoixima.gr θα βρούμε επίσης αγορές χάντικαπ για τα ημίχρονα ή τις περιόδους του κάθε αγώνα. Οι tipster μας έχουν υπολογίσει και αυτές τις αγορές μέσα στις προβλέψεις τους ώστε να προτείνουν τη πιο συμφέρουσα επιλογή.

Προγνωστικα Ευρωλιγκα

Το ίδιο ισχύει και για το ρεπορτάζ των ομάδων. Οι tipsters της σελίδας έχουν κάνει όλη την απαραίτητη έρευνα ώστε να γνωρίζουμε τι θα πρέπει να αναμένουμε από μια αναμέτρηση (μη συμμετοχή παικτών, αλλαγή έδρας, τιμωρία έδρας, αλλαγή προπονητή κλπ). Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κοιτάμε από την πλευρά μας για οποιοδήποτε πιθανό νέο της τελευταίας στιγμής που μπορεί να επηρεάσει την απόδοση μιας ομάδας.

Προγνωστικα Ευρωλιγκα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως που έχουν τα προγνωστικά ευρωλίγκα για χάντικαπ, είναι ο έλεγχος των στοιχημάτων και της αγοράς μέσα από το Pamestoixima.gr. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε τα στοιχήματα με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρει ο Ελληνικός πάροχος. Έτσι,τα στοιχήματα μας αποκτούν μεγαλύτερη αξία και μας αποφέρουν περισσότερα κέρδη.

Στο Pamestoixima.gr ποντάρεις στην Ευρωλίγκα με 4% γκανιότα