Πως θα κερδίσεις με ασιατικο χαντικαπ 0.5

ασιατικό στοίχημα

Ο όρος Ασιατικό χάντικαπ υπάρχει στη στοιχηματική κουλτούρα περίπου 25 χρόνια. Ωστόσο άργησε να διαδοθεί και ακόμα δεν έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη των παικτών, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν το συμπεριλαμβάνουν στις στρατηγικές τους και τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Στο μυαλό των περισσοτέρων τα Ασιατικά στοιχήματα είναι κάτι δύσκολο και πολύπλοκο και γι αυτό το λόγο συχνά αποφεύγονται. Κατά πόσο όμως αυτό έχει σχέση με την πραγματικότητα; Η αλήθεια είναι ότι τα χάντικαπ είναι μια πολύ καλή επιλογή για αύξηση του κέρδους αφού μαζί τους φέρνουν και αρκετά πλεονεκτήματα.

Σε αυτό το κείμενο του Bet-Prognostika συγκεκριμένα θα αναλύσουμε το ασιατικο χαντικαπ 0.5, τι είναι αυτό που το κάνει και διαφέρει από τις παραδοσιακές επιλογές αλλα και πως λειτουργεί. Πρόκειται για μια αρκετά απλή επιλογή, που φέρνει όμως μαζί της αρκετά προτερήματα. Οπότε στο τέλος του άρθρου και αφού δούμε το Ασιατικό Χάντικαπ 0.5 τι σημαίνει, θα αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα αυτού του line καθώς και στρατηγικές για να το εκμεταλλευτούμε.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ασιατικό Χάντικαπ 0.5: τι είναι

ασιατικο χαντικαπ 0.5

Προτού δούμε το Ασιατικό χάντικαπ 0.5 τι σημαίνει, θα πρέπει να γνωρίζουμε γενικά την έννοια του χάντικαπ. Ουσιαστικά πρόκειται για το στοίχημα στο οποίο επιλέγουμε νικητή αγώνα ή ημιχρόνου, δίνοντας όμως ένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα στην επιλογή μας. Το Ασιατικό χάντικαπ 0.5 κάνει ακριβώς αυτό. Ποντάρουμε στην ομάδα που πιστεύουμε ότι θα κερδίσει, και ανάλογα το χάντικαπ επιλέγουμε +0.5 ή -0.5.

Ένα παράδειγμα θα κάνει τα πράγματα πιο απλά. Ο αγώνας που θα διαλέξουμε μεταξύ της Παρί και της Λυών, θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις δύο περιπτώσεις στο ασιατικο χαντικαπ 0.5. Αρχικά, ας υποθέσουμε πως στοιχηματίζουμε στη νίκη της Παρί με χάντικαπ -0.5. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε δώσει στη γηπεδούχο ένα μειονέκτημα μισού γκολ. Πως όμως αυτό μεταφράζεται στην πράξη;

Αν το ματς λήξει ισόπαλο, τότε το στοίχημα μας είναι χαμένο. Αυτό συμβαίνει επειδή θεωρητικά, με την έναρξη του παιχνιδιού, η ομάδα μας είναι πίσω στο σκορ με μισό γκολ. Οπότε σε περίπτωση ισοπαλίας και ήττας, όπως είναι λογικό, έχουμε χάσει το ποντάρισμα μας. Αντιθέτως, αν η Παρί νικήσει με οποιοδήποτε σκορ, τότε το στοίχημα μας είναι κερδισμένο, αφού η ομάδα θα έχει καλύψει το εικονικό μειονέκτημα του μισού γκολ.

Στην δεύτερη περίπτωση, ας υποθέσουμε ότι έχουμε ποντάρει στη Λυών με χάντικαπ +0.5, δηλαδή της έχουμε δώσει πλεονέκτημα μισό γκολ. Αν η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη ή νικήσει η Λυών, τότε το δελτίο μας θεωρείται κερδισμένο. Αλλά αν τελικά η ομάδα μας χάσει, το ειναι χαμένο και το ποντάρισμα μας, ανεξαρτήτου σκορ. Ουσιαστικά, το χάντικαπ +0.5 μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι αντίστοιχο με το κλασικό σημείο της διπλή ευκαιρίας. Παρόμοια επιλογή με το χάντικαπ +0.5 μας προσφέρει και το Ασιατικό 0, μόνο που στην περίπτωση της ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται πίσω.

Παίζεις με τις καλύτερες αποδόσεις

Ασιατικο χαντικαπ 0.5: Τι σημαίνει και τα πλεονεκτήματά του

Όπως είδαμε και παραπάνω, το ασιατικο χαντικαπ 0.5 είναι αρκετά εύκολο ως προς την κατανόησή του. Αξίζει όμως να το συμπεριλάβουμε στο παιχνίδι μας και στον τρόπο που ποντάρουμε; Η απάντηση είναι θετική, καθώς τα πλεονεκτήματα που μπορούμε να αποκομίσουμε από τα Ασιατικά χάντικαπ είναι πολλά. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά από αυτά:

Αυξάνουμε τις πιθανότητες νίκης

ασιατικο χαντικαπ 0.5

Το σημαντικότερο προτέρημα του χάντικαπ 0.5 είναι ότι στην ουσία μετατρέπει έναν αγώνα τριών πιθανών αποτελεσμάτων σε δύο. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να επαληθευθεί το σημείο μας είναι περισσότερες, σε αντίθεση με το 33% που μας προσφέρει το 1Χ2. Ειδικά στην περίπτωση του +0.5, από τη στιγμή που έχουμε υπέρ μας και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, το ποσοστό νίκης μας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στο 66%.

Μεγαλύτερες αποδόσεις

ασιατικο χαντικαπ 0.5

Έχοντας τη δυνατότητα να ποντάρουμε με χάντικαπ -0.5, μπορούμε να αυξήσουμε την απόδοση του σημείου μας. Παρόλο που σαν επιλογή μπορεί να μοιάζει ίδια με αυτή του νικητή αγώνα (12), η απόδοση στο Ασιατικό είναι συνήθως μεγαλύτερη επειδή η γκανιότα που προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες στα Ασιατικά είναι μικρότερη.

Διαθέσιμο σε όλους τους αγώνες

ασιατικο χαντικαπ 0.5

Ότι αγώνα και να προτιμήσετε για ποντάρισμα, θα βρείτε παντού το ασιατικο χαντικαπ 0.5. Ακόμα και σε αναμετρήσεις πιο μικρών κατηγοριών και πρωταθλημάτων, η επιλογή του χάντικαπ 0.5 είναι διαθέσιμη. Είναι ένα από τα βασικά lines που θα βρούμε στο στο Ασιατικό χάντικαπ και το προσφέρουν όλοι οι Ελληνικοί στοιχηματικοί πάροχοι.

Ιδανικό για συστήματα

ασιατικο χαντικαπ 0.5

Τα περισσότερα χάντικαπ, όπως το Ασιατικό 0, είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτούς που αρέσκονται στα συστήματα. Αυτό ισχύει και για το ασιατικο χαντικαπ 0.5. Τι είναι όμως αυτό που το κάνει ιδανικό; Όπως προείπαμε, λόγω των περισσότερων πιθανοτήτων νίκης αλλά και των καλύτερων αποδόσεων. Οπότε σε περίπτωση που το χάντικαπ 0.5 χρησιμοποιηθεί σωστά, μέσα από ένα σύστημα μπορούμε να βγάλουμε σημαντικό κέρδος.

Στοίχημα με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Στρατηγική για ασιατικο χαντικαπ 0.5

Για να βγούμε κερδισμένοι στο στοίχημα χρειαζόμαστε πάντα την κατάλληλη στρατηγική. Με τη βοήθεια και τα προτερήματα που μας προσφέρει το ασιατικο χαντικαπ 0.5, μπορούμε να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα πλάνα τα οποία θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε τα κέρδη μας μακροπρόθεσμα. Παρακάτω θα δούμε κάποιες ιδέες όσον αφορά το χάντικαπ 0.5.

Ομάδες που δεν χάνουν

ασιατικο χαντικαπ 0.5

Κάποιες ομάδες είναι από τη φύση τους δυσκολο να χάσουν καθως είναι συνήθως πολύ μαχητικές και σκληρές αγωνιστικά. Φυσικά δεν μιλάμε για τις κορυφαίες ομάδες αλλά για μικρομεσαίες που τις περισσότερες φορές τερματίζουν στη μέση τις βαθμολογίες. Σε αυτές τις ομάδες αξίζει να ρίξουμε το ποντάρισμα μας με ασιατικο χαντικαπ 0.5. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι με το χάντικαπ +0.5, ακόμα και στην περίπτωση που η ομάδα έρθει ισοπαλία θα είμαστε κερδισμένοι.

Ποντάρισμα σε δυνατές έδρες

ασιατικο χαντικαπ 0.5

Σε ομάδες που βασίζονται στην έδρα τους για να πάρουν βαθμούς, μπορούμε επίσης να επιλέξουμε το ασιατικο χαντικαπ 0.5. Τι είναι όμως προτιμότερο να διαλέξουμε, αφού και η διπλή ευκαιρία είναι κάτι αντίστοιχο. Η διαφορά είναι ότι το χάντικαπ +0.5 θα μας δώσει καλύτερη απόδοση από το 1Χ. Έτσι, όταν θέλουμε να στοιχηματίσουμε σε έναν δυνατό γηπεδούχο, είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε το ασιατικο χαντικαπ 0.5.

Προτίμηση στις καλύτερες αποδόσεις

ασιατικο χαντικαπ 0.5

Είτε θέλουμε να ποντάρουμε σε μόνο αποδεκτό σημείο, είτε να φτιάξουμε δελτίο με ζητούμενα, η Ασιατική αγορά θα μας δώσει καλύτερες αποδόσεις. Με αυτή τη λογική, αν θέλουμε να ποντάρουμε στο νικητή ενός αγώνα, προτείνετε να επιλέγουμε το χάντικαπ -0.5, το οποίο θα μας αυξήσει, έστω και λίγο, την απόδοση.

Χάντικαπ στο ημίχρονο

tik check icon

Το ασιατικο χαντικαπ 0.5 μπορεί να εφαρμοστεί και στο αποτέλεσμα ημιχρόνου. Οπότε σε κλειστά ματς στα οποία δύσκολο θα μπουν γκολ, το ποντάρισμα με χάντικαπ +0.5 μπορεί να μας αποφέρει σημαντικό κέρδος. Και σε αυτή την περίπτωση, θα είμαστε κερδισμένοι ακόμα και στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στη Novibet βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων