Μακροχρόνιο Στοίχημα μπάσκετ

μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ

Το στοίχημα για πολλούς είναι ένα παιχνίδι γρήγορου κέρδους. Τοποθέτηση σημείων πριν ή κατά τη διάρκεια των αγώνων και έπειτα αναμονή μέχρι τη λήξη για το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν το στοίχημα σαν επένδυση, ποντάροντας σε μακροχρόνια στοιχήματα, περιμένοντας μέχρι το τέλος της σεζόν ή της διοργάνωσης για να δουν αν κέρδισαν ή όχι. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που προσφέρεται για ένα τέτοιου είδους στοίχημα. Το Μακροχρόνιο Στοίχημα μπάσκετ μπορεί να αφορά ομάδες, παίκτες, διάφορες διοργανώσεις και πρωταθλήματα και πολλές άλλες επιλογές. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε μια συγκεκριμένη στρατηγική ώστε να βγούμε κερδισμένοι στο στοίχημα με μακροχρόνιο στο μπάσκετ;

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά για το τι είναι το συγκεκριμένο στοίχημα και ποιες επιλογές θα βρούμε για να ποντάρουμε. Επιπλέον, θα δούμε ποια στρατηγική θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε ώστε η “επένδυση” μας να πιάσει τόπο και να βγούμε κερδισμένοι.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τι είναι το Μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ

μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ

Το μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ αναφέρεται σε ένα σημείο το οποίο επαληθεύεται με τη λήξη μιας διοργάνωσης ή μιας συγκεκριμένης φάσης (πχ η φάση των ομίλων). Το πιο κλασικό στοίχημα που θα βρούμε είναι ο νικητής διοργάνωσης, είτε αυτό είναι πρωτάθλημα ή κάποιο κύπελλο.

Εκτός από το νικητή διοργάνωσης, στο μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ θα βρούμε πλέον κι άλλες επιλογές. Κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα είναι τα νικητής ομίλων, πρόκριση στο φάιναλ φορ, το ζευγάρι του τελικού, είσοδος στα playoffs, να φτάσει στον τελικό κλπ. Επίσης θα βρούμε και πολλά ειδικά στοιχήματα όσον αφορά τις ομάδες όπως ουραγός στη διοργάνωση, τελική θέση 5-8, πρώτοι δύο στην κανονική περίοδο, συνολικές νίκες κι άλλα.

Το στοίχημα με μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ όμως δεν αφορά μόνο τις ομάδες αφού θα βρούμε και ατομικά στοιχήματα για τους παίκτες. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, πρώτος σε ασίστ, πρώτος σε ριμπάουντ κλπ.

Για να δούμε πως λειτουργεί το μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ, ας δούμε ένα παράδειγμα από το Ευρωμπάσκετ. Αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα για κατάκτηση του τουρνουά έχει απόδοση 3.40 και ποντάρουμε σε αυτήν 50 ευρώ, θα κερδίσουμε 170 ευρώ εφόσον η Ελλάδα κατακτήσει το Ευρωμπάσκετ.

Η γκανιότα συνήθως στις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Betshop όσον αφορά τα μακροχρόνια, κυμαίνεται περίπου στο 6-7%, οπότε μπορούμε να πούμε ότι το payout σε αυτά τα στοιχήματα είναι σχετικά καλό. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που η γκανιότα μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 9%, συνήθως στα ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως να κερδίσω με μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ

μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ

Το μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ μας δίνει πολλές επιλογές σε μια στοιχηματική εταιρία όπως το Pamestoixima.gr. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε πριν κάνουμε την τελική επιλογή μας; Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν στοιχηματίζουμε για έναν ή για ένα μικρό σύνολο αγώνων αλλά για μια ολόκληρη διοργάνωση. Οπότε υπάρχουν πολλές παράμετροι που μπορεί να αλλάξουν κατά τη διάρκεια.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοιτάξουμε τις αλλαγές που μπορεί να έχει μια ομάδα, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Σημαντικές πληροφορίες είναι ποιοι παίκτες έφυγαν, ποιοι παίκτες ήρθαν και αν έγινε αλλαγή προπονητή. Επίσης θα ήταν προτιμότερο να ποντάρουμε αμέσως πριν την έναρξη της διοργάνωσης ή του τουρνουά ώστε να έχουμε μια εικόνα από την προετοιμασία της ομάδας και τα φιλικά που έχει δώσει.

Εξωαγωνιστικές λεπτομέρειες μπορεί να φανούν επίσης χρήσιμες, όπως για παράδειγμα μια προσωρινή αλλαγή έδρας που ενδεχομένως να επηρεάσει την ομάδα. Ακόμα και οποιοδήποτε νέο που αφορά τις διοικητικές θέσεις (πχ παραίτηση προέδρου, πώληση ομάδας, ενδιαφέρον από αγοραστές) μπορεί να έχει αντίκτυπο στην αγωνιστική απόδοση κάθε συλλόγου και θα πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψη.

Επίσης κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε είναι το πρόγραμμα της κάθε ομάδας. Ένα εύκολο πρόγραμμα και μια καλή αρχή, μπορεί να δώσει στην ομάδα την ψυχολογία που χρειάζεται ώστε να μείνει στην κορυφή. Αντιθέτως ένα δύσκολο πρόγραμμα και μια κακή αρχή, μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην γενικότερη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Στρατηγική για μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ

Αφού κάνουμε το διάβασμά μας, θα πρέπει να οργανώσουμε το πλάνο μας ώστε να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι οι επιλογές μας να αφορούν μονά αποδεκτά. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι ευκολότερο να κάνουμε cash out κατά την διάρκεια της σεζόν.

Μιας αναφέραμε το cash out, αυτό αποτελεί μεγάλο όπλο στο μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ. Ειδικά αν η ομάδα στην οποία έχουμε ποντάρει έχει μικρό ρόστερ και αγωνίζεται σε πολλές διοργανώσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή στην διάρκεια της σεζόν θα είναι ντεφορμέ. Οπότε στην περίπτωση που έχει ξεκινήσει καλά (πχ στο ⅓ ή στα μισά της διοργάνωσης), με το cash out θα εξασφαλίσουμε τα κέρδη που θα έχουμε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Επίσης μια καλή στρατηγική για μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ είναι ένα σύστημα με ζητούμενα. Μπορούμε να επιλέξουμε τους νικητές 4-5 διοργανώσεων με ζητούμενα δυάδες. Αυτό σημαίνει να χρειάζεται να επαληθευθούν έστω δύο επιλογές μας για να κερδίσουμε. Από εκεί και έπειτα, όσες περισσότερες επιλογές μας αποδειχθούν σωστές, τόσο περισσότερα θα είναι και τα κέρδη μας.

Εκτός από την επιλογή νικητή, αρκετά διαδεδομένα στο μακροχρόνιο στοίχημα στο μπάσκετ είναι σημεία που αφορούν πρόκριση. Για παράδειγμα, ποιος θα προκριθεί στο τοπ-8 της Euroleague ή ποιος θα προκριθεί στα playoffs του Ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι στοιχήματα τα οποία αφορούν μεγαλύτερο εύρος ομάδων και έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Τύποι Bet στο μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ;

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για μακροχρόνιο στοίχημα στο μπάσκετ, άλλες πιο συνηθισμένες και άλλες πιο ιδιαίτερες. Ας δούμε τις πιο κοινές κατηγορίες στις οποίες μπορούμε να τοποθετήσουμε τα πονταρίσματα μας. Θα τις βρούμε στα περισσότερα Ελληνικά στοιχηματικά site.

– Νικητής Διοργάνωσης/Ομίλων

basketball

Σε διοργανώσεις όπως η Ευρωλίγκα, το Ευρωμπάσκετ, το Μουντομπάσκετ κλπ, θα βρούμε τις επιλογές του νικητή διοργάνωσης αλλά και του νικητή ομίλων. Πολλοί παίκτες επιλέγουν να ποντάρουν σε νικητες ομίλων αφού συνήθως είναι στοιχήματα θεωρητικά πιο εύκολα και η διευθετηση τους γίνεται γρηγορότερα. Αντίστοιχα υπάρχουν και μακροχρόνια που αφορούν την πρόκριση από τους ομίλους.

– Νικητής Πρωταθλήματος/Κυπέλλου

basketball

Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις κάθε χώρας, στις επιλογές που θα βρούμε για στοίχημα μακροχρόνιο στο μπάσκετ είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Συνήθως τα φαβορί για κατάκτηση είναι ξεκάθαρα και περιορισμένα, ωστόσο θα βρούμε και επιλογές για πρόκριση σε playoffs, ποιες ομάδες θα πάνε στον τελικό κλπ.

Στη Novibet θα βρεις τα καλύτερα μακροχρόνια στοιχήματα

– Μακροχρόνια παικτών

basketball

Αναφορικά με τα ατομικά στοιχήματα και τους παίκτες, το μακροχρόνιο στοίχημα στο μπάσκετ προσφέρει σημεία όπως πρώτος σκόρερ σε μια διοργάνωση, πρώτος στα τρίποντα ή στα ριμπάουντ, πρώτος στις ασίστ, στα κλεψίματα και πολλά άλλα.

– Ειδικά Στοίχηματα

basketball

Εκτός από τα παραδοσιακά στοιχήματα, σε πολλές εταιρίες υπάρχουν διαθέσιμα και μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα σχετικά με το μπάσκετ. Ένα παράδειγμα είναι αν θα πάρει τη Ευρωλίγκα κάποιος συγκεκριμένος προπονητής ή αν θα γίνει κάποιο νέο ρεκόρ στην διοργάνωση (περισσότερα κοψίματα σε έναν αγώνα, ρεκόρ πόντων σε έναν αγώνα κλπ).

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters