Live betting τένις

live betting τένις

Όταν θέλουμε να ποντάρουμε σε live γεγονότα, εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μια πολύ καλή επιλογή είναι και το τένις. Πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο είναι ιδανικό για live στοίχημα, αφού έχει πολλά games και sets, πολλές εναλλαγές στο σκορ, ανατροπές και αρκετά ειδικά στοιχήματα.

Το live betting τένις στην Ελλάδα έχει αρκετούς υποστηρικτές και πάντα θα βρούμε στοιχηματικές ευκαιρίες στα μεγάλα τουρνουά. Οι πάροχοι πλέον δίνουν μεγάλο βάρος στα ζωντανά ματς και προσφέρουν ακόμα και μετάδοση σε live streaming για παρακολούθηση των αγώνων, προσφέροντας όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία ζωντανού πονταρίσματος.

Από την πλευρά μας θα πρέπει να έχουμε στο νου μας κάποια live betting τένις tips ώστε να έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο πριν ποντάρουμε και να κάνουμε καλύτερες επιλογές. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουμε σε ποιες εταιρίες θα βρούμε τις καλύτερες αποδόσεις, όπως επίσης και σε ποιο στοιχηματικό site θα έχουμε τις καλύτερες παροχές όσον αφορά το ζωντανό στοίχημα στο τένις. Όλα τα παραπάνω και αρκετά ακόμα θα βρείτε σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Live betting τένις: Tips για κέρδος

Live betting τένις

Παρόλο που το live betting τένις κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος μεταξύ των παικτών, η αλήθεια είναι ότι αρκετοί ακόμα δεν είναι όσο εξοικειωμένοι θα έπρεπε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη και να διαλέγουμε σημεία χωρίς καθαρό μυαλό. Παρακάτω θα δούμε κάποιες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν με το ποντάρισμα μας.

  • Πρέπει να έχουμε κάνει την προετοιμασία μας πριν τον αγώνα ώστε να ξέρουμε περίπου τι να περιμένουμε όταν αυτός ξεκινήσει. Η θέση του τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη και η φόρμα του την δεδομένη στιγμή θα μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και θα μας βοηθήσουν να αξιολογήσουμε τις πιθανότητες νίκης που έχει ο κάθε παίκτης. Στο live betting τένις, οι αποδόσεις που βγάζουν οι βοοκιεσ βασίζονται πολύ στα παραπάνω στοιχεία.
  • Μαζί με το παραπάνω, θα πρέπει να προσθέσουμε και τα στατιστικά του κάθε παίκτη και πως συμπεριφέρεται συνήθως σε κάθε αγώνα. Για παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση ένας τενίστας να ξεκινάει συνήθως νωθρά το παιχνίδι του, δίνοντας εύκολους πόντους από χαμένα σερβίς. Έτσι μπορούμε να υπολογίσουμε έναν πιθανό επόμενο πόντο ή μια ανατροπή.

Υψηλές αποδόσεις τένις στην κορυφαία εταιρία

  • Το τένις είναι ένα πολύ απαιτητικό άθλημα από άποψη φυσικής κατάστασης. Έχουμε δει πολλές φορές ανατροπές εξαιτίας της κούρασης ή κάποιου μικροτραυματισμού. Η παρακολούθηση της αντοχής και της φυσικής κατάστασης του κάθε τενίστα, όπως επίσης αν είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, μπορεί να μας βοηθήσει στην επιλογή ενός σημείου, ειδικά αν πρόκειται για τα τελευταία games του αγώνα.
  • Ακόμα κάτι που πρέπει να προσέχουμε είναι η κίνηση του σώματος του παίκτη και η ψυχολογία του. Αρκετοί τενίστες έχουν αρκετά νευρικό χαρακτήρα, πράγμα που τους επηρεάζει και στο παιχνίδι τους. Έτσι, ακόμα και αν είναι μπροστά στα σετ, μπορούν εύκολα να χάσουν τη ψυχραιμία τους και εν τέλη και τον αγώνα. Μπορούμε να ψάχνουμε για αντιδράσεις που μαρτυρούν ότι ο παίκτης αρχίζει να εκνευρίζεται ώστε να ρισκάρουμε ένα ποντάρισμα εναντίον του.
  • Μία επιπλέον συμβουλή, είναι να ελέγχουμε πάντα την εξέλιξη του καιρού. Το τένις είναι ένα άθλημα το οποίο τις περισσότερες φορές παίζεται σε εξωτερικό χώρο. Σε περίπτωση βροχής και διακοπής προσωρινά του αγώνα μπορεί ο παίκτης να χάσει το μομέντουμ, ή σε περίπτωση έντονης ζέστης κάποιοι τενίστες επηρεάζονται περισσότερο από άλλους. Ο καιρός είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τον αγώνα οπότε είναι καλό να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε.

Αν ακολουθήσουμε τις παραπάνω συμβουλές για το live betting τένις στην Ελλάδα, σίγουρα οι πιθανότητες το δελτίο μας να είναι κερδοφόρο αυξάνονται.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Που θα βρω τις καλύτερες Live betting τένις αποδόσεις;

Live betting τένις

Αφού είδαμε κάποια σημαντικά live betting τένις tips, ήρθε η ώρα να δούμε και που θα βρούμε τις καλύτερες αποδόσεις.Οι αποδόσεις γενικά στο στοίχημα είναι αυτές που δίνουν αξία στο δελτίο μας. Ειδικά στο live betting στο τένις, οι τιμές των αποδόσεων κυμαίνονται αρκετά ανάλογα πάντα με την κάθε στοιχηματική εταιρία. Παρακάτω θα δούμε πέντε από τις καλύτερες Ελληνικές εταιρίες που αξίζει να τοποθετήσουμε τα στοιχήματα μας και τη γκανιότα που προσφέρουν για το live betting τένις στην Ελλάδα.

Ας ξεκινήσουμε από το Pamestoixima όπου θα βρούμε σχετικά υψηλή γκανιότα σε σχέση με τις εταιρίες που θα ακολουθήσουν. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις για τον νικητή του αγώνα παρέχονται με γκανιότα περίπου στο 7,5%, ενώ πάνω από 8% θα βρούμε σε πιο ειδικά στοιχήματα όπως τον νικητή του game. Αν θελήσουμε να ποντάρουμε στον νικητή ενός σετ, τότε η τιμές είναι κάπως καλύτερες αφου η γκανιότα πέφτει γύρω στο 6,5%.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Live betting τένις

Στην Winmasters θα βρούμε λίγο καλύτερες συνθήκες για ποντάρισμα με τον τελικό νικητή του αγώνα να προσφέρεται με 5,5% γκανιότα ενώ στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και ο νικητής του game. Λίγο χαμηλότερες αποδόσεις θα βρούμε στις επιλογές των over/under στα games αφού η γκανιότα ανεβαίνει πάνω από 6%, όπως και στον νικητή του set όπου θα την δούμε μέχρι και 6,5%.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις να βρούμε στην Bet365, όπου εκεί η γκανιότα για τον τελικό νικητή βρίσκεται περίπου στο 5% όπως και για τον νικητή κάποιου συγκεκριμένου set. Παρόλα αυτά, αν θελήσουμε να ποντάρουμε σε over/under games ενός αγώνα, τότε η γκανιότα ανεβαίνει αρκετά, μέχρι και 7,5%, πράγμα που κάνει το συγκεκριμένο ποντάρισμα αρκετά ασύμφορο.

Τις καλύτερες αποδόσεις θα τις βρούμε στην Stoiximan. Η γκανιότα για τον τελικό νικητή βρίσκεται περίπου στο 4,5%, ενώ καλές αποδόσεις θα βρούμε και στις αγορές για νικητή game ή set, με την γκανιότα να κυμαίνεται στο 5,5-6%, όπως και στο over/under των συνολικών games. Πάντως οφείλουμε να σημειώσουμε ότι και η Novibet προσφέρει περίπου τις ίδιες αποδόσεις, ίσως με λίγο χαμηλότερες τιμές όταν αφορά τον νικητή του set.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία από αγορές τένις

Ο καλύτεροι bookmaker για Live betting τένις στην Ελλαδα

Live betting τένις

Για να επιλέξουμε την καλύτερη εταιρία για live betting στο τένις, οι αποδόσεις δεν είναι οι μόνες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Σε κάθε στοιχηματικό site θα βρούμε διαφορετικές παροχές οι οποίες θα μας διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την στοιχηματική μας εμπειρία.

Το Pamestoixima έχει αρκετά καλή κάλυψη αγώνων, με live streaming ακόμα και σε πιο “μικρά” ματς, ωστόσο δεν έχει τόσες πολλές αγορές. Συγκεκριμένα, στο live betting τένις προσφέρει λιγότερες από 15 συνολικά αγορές, συμπεριλαμβανομένου αγορές για games και για sets ξεχωριστά.

Η Winmasters από την άλλη δεν προσφέρει live streaming και η πλατφόρμα για την παρακολούθηση του αγώνα είναι μάλλον φτωχή. Παρόλα αυτα, οι αγορές που προσφέρει είναι περισσότερες (γύρω στις 25), ενώ περιλαμβάνει και ειδικά στοιχήματα παικτών.

Η Stoiximan είναι αυτή που συγκεντρώνει τα περισσότερα προτερήματα. Ζωντανή κάλυψη των περισσότερων γεγονότων, εκτενή στατιστικά για τον κάθε αγώνα και πάρα πολλές αγορές οι οποίες περιλαμβάνουν ακριβές σκορ σε κάθε σετ, σύνολο games, χάντικαπς, συνδυαστικά και ειδικά στοιχήματα, περιθώριο νίκης και πολλά ακόμα. Το σύνολο των αγορών είναι πάνω από 50, δίνοντας στους παίκτες πάρα πολλές επιλογές.

Αντίστοιχες επιλογές προσφέρουν και η Novibet με την Bet365, ωστόσο το σύνολο των αγορών υπολείπεται της Stoiximan και δεν υπάρχει τόσο μεγάλο εύρος στην live streaming κάλυψη των αγώνων.

Διαλέγοντας την εταιρία που επιθυμούμε και εφαρμόζοντας τα live betting τένις tips που αναφέραμε στις προηγούμενες παραγράφους, θα μπορέσουμε να βάλουμε το ζωντανό στοίχημα με τένις με επιτυχία στο παιχνίδι μας και να βγούμε κερδισμένοι.

Μεγάλη ποικιλία αγορών τένις στο Pamestoixima.gr