Κέρδισε με ασιατικο χαντικαπ 1.25

ασιατικό στοίχημα

Εκ πρώτης όψεως, τα Ασιατικά στοιχήματα μπορεί να προβληματίσουν κάποιον παίκτη ακόμα και αν αυτός είναι εξοικειωμένος με το στοίχημα. Μάλιστα, οι επιλογές που θα αντικρίσει στην κατηγορία των Ασιατικών χάντικαπ υπάρχει περίπτωση να το αποθαρρύνουν να ασχοληθεί μαζί τους. Όμως η αλήθεια είναι ότι τα Ασιατικά στοιχήματα δεν είναι τόσο δύσκολα στην κατανόηση τους και σε πολλές περιπτώσεις συμφέρουν αρκετά περισσότερο από τις παραδοσιακές αγορές.

Τα Ασιατικά που δυσκολεύουν ή φαίνονται πιο περίεργα τους παίκτες είναι τα χάντικαπ όπως το ασιατικο χαντικαπ 1.25, το οποίο ξεφεύγει από τα σημεία που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πως όμως ακριβώς λειτουργεί το ασιατικο χαντικαπ 1.25 και τι σημαίνει;

Στα παρακάτω παραδείγματα θα αναλύσουμε την συγκεκριμένη αγορά ώστε να γίνει περισσότερο κατανοητό. Επιπλέον, θα δούμε ποια πλεονεκτήματα μας προσφέρει και ποιες στρατηγικές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να εκμεταλλευτούμε το Ασιατικό Χάντικαπ 1.25. Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αγορές και γιατί πρέπει να το προτιμήσουμε; Η απάντηση θα δοθεί στις επόμενες παραγράφους σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ασιατικο χαντικαπ 1.25: τι είναι

ασιατικο χαντικαπ 1.25

Το Ασιατικό στοίχημα, όπως το λέει και το όνομά του, ξεκίνησε από τους bookmakers της Ασίας και άρχισε να διαδίδεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό βοήθησαν πολύ τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει και οι πολλές επιλογές που μας δίνει. Πλέον τα Ασιατικά στοιχήματα είναι από τις βασικές αγορές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και θα τα βρούμε στους περισσότερους Ελληνικούς στοιχηματικούς παρόχους.

Στα Ασιατικά χωρίζονται σε ακέραιες επιλογές χάντικαπ (Ασιατικό 0, +/-1.0, +/-2.0 κλπ), σε μισά χάντικαπ (+/-0.5, +/-1.5, +/-2.5), και στα διπλά χάντικαπ (+/-0.25, +/-0.75 κλπ). Στην τελευταία κατηγορία βρίσκεται και η περίπτωση που θα αναλύσουμε παρακάτω, το Ασιατικό Χάντικαπ 1.25. Τι σημαίνει όμως όταν αναφερόμαστε σε διπλά χάντικαπ;

Καταρχάς θα πρέπει να ορίσουμε την έννοια του χάντικαπ. Στην ουσία πρόκειται για ένα υποθετικό πλεονέκτημα ή μειονέκτημα που δίνουμε στην ομάδα που επιθυμούμε, έτσι ώστε να ανεβάσουμε την απόδοση του σημείου μας ή να αυξήσουμε τις πιθανότητες νίκης. Όσον αφορά τα διπλά στοιχήματα, το ασιατικο χαντικαπ 1.25 πρακτικά περιλαμβάνει δύο στοιχήματα. Αυτά είναι το χάντικαπ 1.0 και το χάντικαπ 1.5. Άρα όταν ποντάρουμε ένα ποσό με χάντικαπ 1.25, το ποντάρισμά μας μοιράζεται σε αυτά τα δύο στοιχήματα.

Ας δούμε ένα παράδειγμα ώστε να γίνει πιο αντιληπτό το πως λειτουργεί το ασιατικο χαντικαπ 1.25. Ο αγώνας που θέλουμε να ποντάρουμε είναι το Άρσεναλ – Τσέλσι, και θέλουμε να στοιχηματίσουμε στη γηπεδούχο ομάδα 20 ευρώ με χάντικαπ +1.25. Αυτό σημαίνει ότι ποντάρουμε από 10 ευρώ στο χάντικαπ 1.0 και στο χάντικαπ 1.5. Πότε όμως το στοίχημα μας θεωρείται κερδισμένο;

ασιατικο χαντικαπ 1.25

Υπάρχουν τρεις πιθανές περιπτώσεις. Α) Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος ή νικήσει η Άρσεναλ, τότε και τα δύο στοιχήματα είναι κερδισμένα. Β) Αν η Άρσεναλ χάσει για ένα γκολ, τότε κερδίζουμε το στοίχημα από το χάντικαπ +1.5 και μας επιστρέφεται το ποντάρισμα από το χάντικαπ +1.0. Γ) Αν τελικά η Άρσεναλ χάσει με δύο γκολ διαφορά ή περισσότερα, τότε και τα δύο σκέλη του στοιχήματος θεωρούνται χαμένα.

Να δούμε και την περίπτωση που έχουμε ποντάρει στην γηπεδούχο ομάδα με χάντικαπ -1.25, δηλαδή έχει μοιραστεί το στοίχημά μας στα -1.0 και -1.5. Έχουμε πάλι τρεις πιθανές περιπτώσεις. Α) Αν η Άρσεναλ νικήσει τον αγώνα με δύο γκολ ή παραπάνω, τότε κερδίζουμε το στοίχημα αφού η ομάδα έχει καλύψει και τα δύο σκέλη του χάντικαπ. Β) Αν η ομάδα μας νικήσει με ένα γκολ διαφορά, χάνουμε το στοίχημα από το χάντικαπ -1.5 και μας επιστρέφεται το ποντάρισμα από το χάντικαπ -1. Γ) Αν ο αγώνας έρθει ισοπαλία ή νικήσει η Τσέλσι, τότε το στοίχημα είναι ολόκληρο χαμένο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Ασιατικο χαντικαπ 1.25: Τι σημαίνει και τα πλεονεκτήματά του

Παραπάνω μάθαμε τη λογική που έχει το ασιατικο χαντικαπ 1.25, τι είναι και πως λειτουργεί. Παρακάτω θα δούμε τα προτερήματα του και για ποιους λόγους είναι προτιμότερο σαν επιλογή από τα παραδοσιακά στοιχήματα.

  • Περισσότερες πιθανότητες νίκης
ασιατικο χαντικαπ 1.25

Με το ασιατικο χαντικαπ 1.25 έχουμε περισσότερες πιθανότητες νίκης. Σε ένα τυπικό στοίχημα (1Χ2) οι πιθανότητες να κερδίσουμε είναι μία στις τρεις, δηλαδή περίπου 33%. Ωστόσο, με το χάντικαπ +1.25 οι πιθανότητες μας αυξάνονται σημαντικά, αφού η μόνη περίπτωση να χάσουμε το στοίχημα είναι η ομάδα μας να ηττηθεί με δύο γκολ ή περισσότερα.

  • Μείωση της ζημιάς
ασιατικο χαντικαπ 1.25

Αντίστοιχα, με το χάντικαπ -1.25 μπορούμε να μειώσουμε μια ενδεχόμενη ζημιά από ένα χαμένο στοίχημα. Μπορεί το ρίσκο να είναι λίγο μεγαλύτερο λόγω του μειονεκτήματος, αλλά αξίζει να το προσπαθήσουμε αφού το μισό ποντάρισμα θα μας επιστραφεί πίσω αν η επιλογή μας νικήσει μόνο με ένα γκολ διαφορά.

  • Μεγάλες αποδόσεις
advantage

Τα Ασιατικά στοιχήματα συνήθως προσφέρονται σε μεγαλύτερες αποδόσεις. Από το Ασιατικό 0 μέχρι και τα πιο πολύπλοκα, η γκανιότα που θα βρούμε είναι σχετικα χαμηλή (περίπου στο 5%), σε αντίθεση με τα παραδοσιακά στοιχήματα που συνήθως κυμαίνονται στο 6-7%.

  • Διαθέσιμο παντού
advantage

Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πλέον Ασιατικές αγορές με ικανοποιητικό αριθμό σε lines. Είναι αρκετά διαδεδομένα αυτά τα στοιχήματα πλεον, και συγκεντρώνουν την προτίμηση μεγάλου αριθμό παικτών. Έτσι, σε όποια στοιχηματική εταιρία και αν έχουμε λογαριασμό, τα Ασιατικά χάντικαπ θα είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Στρατηγική για ασιατικο χαντικαπ 1.25

Για να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ασιατικο χαντικαπ 1.25, θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιες συγκεκριμένες στρατηγικές. Άλλωστε, στο στοίχημα γενικά πάντα χρειάζεται να έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας ώστε να αυξήσουμε τα κέρδη μας μακροπρόθεσμα. Ας δούμε κάποιες ιδέες για ποντάρισμα με ασιατικό χάντικαπ 1.25.

  • Σύστημα με ζητούμενα
tik check icon

Τα συστήματα με ζητούμενα πάντα είναι μια καλή επιλογή στο στοίχημα, πόσο μάλλον όταν έχουμε και πολλές πιθανότητες νίκης στα σημεία μας. Μια επιλογή 4-5 αγώνων με χάντικαπ +1.25 ή -1.25 στο δελτίο μας με ζητούμενα δυάδες, είναι ένα σχέδιο το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει στα κέρδη.

  • Ποντάρισμα σε δυνατές έδρες
tik check icon

Σε ματς τα οποία η δυναμικότητα των ομάδων είναι παρόμοια αλλά η έδρα ενδεχομένως να παίξει ρόλο, η καλύτερη επιλογή μπορούμε να κάνουμε είναι να ποντάρουμε στον γηπεδούχο με ασιατικο χαντικαπ 1.25. Τι σημαίνει ουσιαστικά αυτό; Ότι ακόμα και αν η ομάδα μας χάσει με ένα γκολ διαφορά, πάλι θα έχουμε κέρδος.

  • Εμπιστοσύνη στα μεγάλα φαβορί
tik check icon

Αν θεωρούμε πως μια ομάδα από την άλλη έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και πιστεύουμε πως θα νικήσει με ευκολία, τότε μπορούμε να στοιχηματίσουμε πάνω της με χάντικαπ -1.25. Αυτό θα μας ανεβάσει αρκετά την απόδοση και εφόσον νικήσει με δύο γκολ διαφορά ή περισσότερα, τότε θα βγούμε διπλά κερδισμένοι.

  • Χάντικαπ 1ου ημιχρόνου
tik check icon

Κάτι που πολλοί αγνοούν, είναι ότι σε ορισμένους παρόχους υπάρχει η δυνατότητα να πονταρουμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο με ασιατικο χαντικαπ 1.25. Τι είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε; Με τη λογική ότι το σκορ σε έναν αγώνα είναι δύσκολο να ξεφύγει από το πρώτο ημίχρονο, το χάντικαπ +1.25 σε μια ομάδα που δεν είναι φαβορί αλλά πιστεύουμε πως θα μπορέσει να κρατήσει το σκορ είναι καλή επιλογή για στοιχηματισμό.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία