Πως θα κερδίσω με τα Προγνωστικα ποδοσφαιρου

προγνωστικα ποδοσφαιρου

Το αθλητικό στοίχημα χρειάζεται μελέτη. Ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, η έρευνα που πρέπει να κάνουμε είναι μεγάλη ώστε να προβλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την έκβαση μιας αναμέτρησης. Τα στατιστικά στοιχεία είναι πολλά και σίγουρα δεν έχουμε όλοι τον χρόνο για να αναλύσουμε την πλειοψηφία των αγώνων ενός κουπονιού. Γι αυτό το λόγο τα προγνωστικα ποδοσφαιρου είναι απαραίτητα πριν κάνουμε την επιλογή των σημείων μας.

Ειδικά όταν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους επαγγελματίες του χώρου, όπου βλέπουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους πιο σοβαρά και αναλυτικά. Στο Bet-prognostika, οι tipsters της σελίδας ψάχνουν συνεχώς για στοιχηματικές ευκαιρίες, σημεία και αποδόσεις με αξία, ώστε να προτείνουν τα κορυφαία προγνωστικα ποδοσφαιρου.

Πως όμως ακριβώς προκύπτουν αυτές οι προβλέψεις και πως μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε για να αυξήσουμε τα κέρδη μας; Παρακάτω θα δούμε πως προκύπτουν οι εξαιρετικές προβλέψεις του Bet-prognostika και με ποιον τρόπο μας βοηθήσουν να κερδίσουμε.

Στη Novibet παίζεις δωρεάν στη Novileague

Πως προκύπτουν τα καλύτερα προγνωστικα ποδοσφαιρου;

προγνωστικα ποδοσφαιρου

Η έρευνα είναι το παν και οι tipsters του Bet-prognostika το γνωρίζουν καλά αυτό. Προκειμένου τα προγνωστικα ποδοσφαιρου να είναι όσο γίνεται καλύτερα, οι συντάκτες μας συνυπολογίζουν όλα τα πιθανά δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους.

  • Ξεκινώντας από τα πιο απλά, οι νίκες και οι ήττες της τρέχουσας περιόδου είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στα προγνωστικα ποδοσφαιρου, όπως επίσης και γκολ υπέρ και κατά μιας ομάδος. Αυτά μπορεί να αλλάζουν για κάθε ομάδα ανάλογα με τις εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις, οπότε οι tipsters εξετάζουν και αυτή την παράμετρο.
  • Έπειτα έχουμε την προϊστορία των δύο ομάδων. Η έκφραση ότι “η ιστορία τείνει να επαναλαμβάνεται” δεν είναι τυχαία, οπότε τα παλιά αποτελέσματα των αναμετρήσεων δύο ομάδων μπορούν επίσης να παίξουν το ρόλο τους. Ακόμα, σημασία έχει αν ο αγώνες είναι στα πλαίσια ενός τοπικού ντέρμπι ή κάποιας σημαντικής αντιπαλότητας.
  • Η διοργάνωση παίζει επίσης πολύ μεγάλο ρόλο. Πολλές ομάδες δίνουν μεγαλύτερη προσοχή σε συγκεκριμένες διοργανώσεις και όχι σε όλες όσες συμμετέχουν. Σε αυτό υπολογίζεται και το ροτέισον των παικτών της κάθε ομάδας, λόγω κούρασης, τραυματισμών, τιμωριών κλπ. Υπάρχουν επίσης και εξωαγωνιστικοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν κάποιο αποτέλεσμα. Η χιλιομετρική απόσταση, ο καιρός, η κατάσταση του γηπέδου είναι σημεία που χρειάζονται προσοχή, ειδικά όταν πρόκειται για αναμετρήσεις χαμηλότερων κατηγοριών.
  • Όμως εκεί που ξεχωρίζουν τα προγνωστικα ποδοσφαιρου σήμερα είναι το value που προσφέρουν. Για παράδειγμα, ο καθένας μπορεί να προτείνει ένα σημείο με απόδοση 1.20. Ωστόσο, εκεί είναι που ξεχωρίζουν οι tipster του Bet-prognostika. Τα σημεία που προτείνουν έχουν και την ανάλογη αξία για να πονταριστούν ώστε το ρίσκο του στοιχήματος να πιάσει τόπο και να μας αποφέρει κέρδος.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Που θα βρω τα κορυφαία προγνωστικα ποδοσφαιρου σήμερα;

no goal

Το Bet-prognostika είναι ένα από τα κορυφαία site προβλέψεων. Οι επαγγελματίες συντάκτες και tipster που διαθέτει δίνουν κορυφαία προγνωστικα ποδοσφαιρου έπειτα από ανάλυση όλων των απαραίτητων στοιχείων. Η επιλογή γίνεται από την πλειοψηφία των αγώνων των κουπονιού, διαλέγοντας τους αγώνες οι οποίοι ικανοποιούν με τις πιθανότητες νίκης που προσφέρουν στις καλύτερες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις ελέγχονται μέσα από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες ώστε οι tipster να μπορέσουν να προτείνουν τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου. Τα σημεία φυσικά δεν περιορίζονται στο 1Χ2, καθώς το Bet-prognostika προτείνει επιλογές μέσα από όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές που υπάρχουν στους παρόχους. Κάποια παραδείγματα είναι οι αγορές over/under, goal/no goal, αποτέλεσμα ημιχρόνου, συνδυαστικά σημεία και πολλές ακόμα. Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα προκύπτουν και από την έρευνα όλων των παραπάνω, και θα τα βρούμε από τους tipster του Bet-prognostika.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως θα κερδίσω με προγνωστικα ποδοσφαιρου;

προγνωστικά ποδοσφαίρου

Με τα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Bet-prognostika έχουμε απευθείας μία εικόνα της αναμέτρησης από τα μάτια ενός επαγγελματία tipster. Επίσης, μαζί με τις προβλέψεις βλέπουμε και τις καλύτερες αγορές των κορυφαίων Ελληνικών στοιχηματικών παρόχων, και ποιες από αυτές προσφέρουν τις υψηλότερες αποδόσεις. Όσονα αφορά τα προτεινόμενα σημεία που θα βρούμε στο Bet-prognostika, πάντα θα πρέπει να βάζουμε στο παιχνίδι και τη δική μας κρίση προτού αποφασίσουμε.

Από εκεί και έπειτα, θα πρέπει να επιλέξουμε πως θα στοιχηματίσουμε. Εφόσον έχουμε τα κορυφαία προγνωστικα ποδοσφαιρου σήμερα, θα πρέπει να δούμε πως θα τα εντάξουμε μέσα στο δελτίο μας. Η καλύτερη επιλογή στο στοίχημα είναι το ποντάρισμα σε μονά σημεία. Για παράδειγμα, αν ένας tipster προτείνει τέσσερα συνολικά σημεία για μια ημέρα, εμείς μπορούμε να επιλέξουμε ένα από αυτα και να ποντάρουμε το ποσό που επιθυμούμε.

Παρόλο που τα μονά σημεία είναι θεωρητικά ο καλύτερος τρόπος, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να φτιάχνουν δελτία παρολί. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο τα παρολί μας με τις προβλέψεις που θα βρούμε στο Bet-prognostika να απαρτίζονται από δύο – τρία σημεία. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε φορά που προσθέτουμε ένα σημείο στο δελτίο μας, μειώνονται μαθηματικά πιθανότητες νίκης μας. Οπότε είναι σωστό να επιλέγουμε μέχρι τρία σημεία το περισσότερο.

Γι αυτούς που αρέσκονται να ποντάρουν ταυτόχρονα σε περισσότερα ματς, η καλύτερη επιλογή είναι η χρησιμοποίηση κάποιου συστήματος. Στοιχήματα όπως το Yankee και το Patent μας επιτρέπουν να επιλέξουμε διάφορα σημεία για το δελτίο μας και να έχουμε επιστροφή ακόμα και αν δεν επαληθευτεί κάποιο σημείο. Επίσης, με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου του σάιτ μας, μπορούμε να εφαρμόσουμε κάποιο πιο απλό σύστημα που να αφορά μόνο δυάδες ή τριάδες μέσα από το σύνολο των επιλογών μας.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τι να προσέξω στα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα

advantage

Όσο και αν οι tipster έχουν μελετήσει τις επερχόμενες αναμετρήσεις για να μας δώσουν τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου, όπως είναι φυσιολογικό δεν μπορούν να προβλέψουν τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που μπορεί να προκύψουν. Ένα παράδειγμα είναι ο τραυματισμός κάποιου σημαντικού ποδοσφαιριστή που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Επίσης, έχουμε δει αρκετές φορές μη προβλεπόμενη αλλαγή της έδρας. Είναι και αυτός ένα παράγοντας που θα πρέπει να ελέγξουμε μόνοι μας πριν τοποθετήσουμε το στοίχημά μας. Επιπλέον, μπορεί να συμβούν αρκετά γεγονότα πριν κάποιο ματς που μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του, όπως καθυστερήσεις με τις αποστολές των ομάδων. Θα πρέπει όσο είναι δυνατόν να ελέγχουμε τα τελευταία νέα ώστε να είμαστε πιο σίγουροι για τις επιλογές του δελτίου μας.

Ξαφνικές αλλαγές όμως μπορεί να έχουμε και στις αποδόσεις των σημείων. Όπως αναφέραμε, τα καλύτερα προγνωστικα ποδοσφαιρου αφορούν και τις αποδόσεις στο σημείο προσφέρονται. Μέσα από το Bet-prognostika μπορούμε να δούμε την απόδοση που είχε το σημείο όταν μας το πρότεινε ο tipster και να κάνουμε την απαραίτητη σύγκριση. Για παράδειγμα, αν μια απόδοση έχει πέσει αρκετά πριν την έναρξη του αγώνα, τότε ενδεχομένως να μην αξίζει να πονταριστεί.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop