Προγνωστικα τενις

προγνωστικα τενις

Το τένις ίσως να μην είναι τόσο διαδεδομένο όσο το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Ωστόσο πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο συγκεντρώνει αρκετά βλέμματα όσον αφορά το στοίχημα, ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις. Οι αγορές που προσφέρει είναι πολλές και οι στοιχηματικές ευκαιρίες ακόμα περισσότερες.

Όμως είναι ένα άθλημα με το οποίο οι περισσότεροι δεν είναι εξοικειωμένοι. Γι’ αυτό το λόγο, είναι σημαντικό πριν κάνουμε την στοιχηματική επιλογή μας, να βλέπουμε προγνωστικα τενις . Οι tipster του bet-prognostika ασχολούνται ενεργά με το συγκεκριμένο άθλημα, παρακολουθώντας όλα τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις από τον χώρο της αντισφαίρισης. Οι γνώσεις τους όμως δεν περιορίζονται εκεί. Η ενημέρωση για όλα τα μεγάλα ή μικρά τουρνουά, οι αλλαγές στη παγκόσμια κατάταξη και η προϊστορία κάποιων παικτών σε συγκεκριμένα events, βοηθούν τους συντάκτες της σελίδας να μας δώσουν τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματοσ τενις .

Παρακάτω θα δούμε πως ακριβώς προκύπτουν οι κορυφαίες προβλέψεις του bet-prognostika, και ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να προσέξουμε πριν στοιχηματίσουμε σε μια αναμέτρηση. Επίσης θα δούμε ποιους τρόπους θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις προβλέψεις των συντακτών μας ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πως προκύπτουν τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματοσ τενις;

Το άθλημα του τένις δεν είναι τόσο σύνθετο όπως άλλα αθλήματα τα οποία περιλαμβάνουν ομάδες με πολλούς παίκτες. Στο τένις είναι πιο απλά τα πράγματα. Έχουμε αντιμέτωπους μόνο δύο παίκτες και έτσι είναι πιο εύκολο να κάνουμε την ανάλυση του κάθε αγώνα και να προκύψουν τα προγνωστικα τενις. Όπως και να ‘χει, τα στατιστικά παίζουν σημαντικό ρόλο όπως και σε κάθε άθλημα, και οι tipsters του bet-prognostika το ξέρουν καλά αυτό.

Προγνωστικα τενις

Για να βγάλουν όμως τα καλύτερα προγνωστικα τενις, οι βασικοί πυλώνες που εξετάζονται είναι τέσσερις. Το πιο σημαντικό από όλα και το πιο προφανές είναι η παγκόσμια κατάταξη των αντιπάλων ή αλλιώς τα rankings. Από εκεί παίρνουμε μια πρώτη ιδέα για την δυναμικότητα του κάθε τενίστα και τι μπορεί να περιμένουμε από αυτόν.

Προγνωστικα τενις

Το δεύτερο σημαντικό στατιστικό για τα προγνωστικα τενις είναι η φόρμα των παικτών. Για παράδειγμα, πως έχουν παίξει στους τελευταίους αγώνες, αν ήταν ανταγωνιστικοί ή αν διανύουν κάποιο εντυπωσιακό σερί. Όλα αυτά τα στοιχεία υπολογίζονται έντονα από τους συντάκτες μας ωστε να ανεβαίνουν οι καλύτερες προβλέψεις στη σελίδα του bet-prognostika.

Προγνωστικα τενις

Το τρίτο κομμάτι που παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα αγώνα τένις και κατ επέκταση στα προγνωστικα τενις, είναι οι προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων μεταξύ τους. Μια ματιά σε παλαιότερους αγώνες μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες αν η αναμέτρηση θα έχει ένταση, εκνευρισμό ή κάποιο επιπλέον κίνητρο.

Προγνωστικα τενις

Τέλος και εξίσου σημαντικό κομμάτι στα προγνωστικα τενις σημερα παίζει το γήπεδο ή αλλιώς το court. Πολλοί τενίστες έχουν πλεονέκτημα σε συγκεκριμένο τύπο γηπέδου καθώς έχουν συνηθίσει να παίζουν σε αυτό. Όπως για παράδειγμα ο Ναδάλ στο χώμα ή το πλεονέκτημα που είχε ο Φέντερερ στο γρασίδι με τις 6 κατακτήσεις του Γουίμπλεντον.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Που θα βρω τα κορυφαία προγνωστικά τένις σήμερα;

advantage

Αν θέλουμε να βγούμε κερδισμένοι μέσα από τον στοιχηματικό χώρο του τένις, τότε είναι απαραίτητο να δώσουμε βάση στα κορυφαία προγνωστικα τενις. Στο bet-prognostika θα βρούμε τις καλύτερες επιλογές για στοιχηματισμό μέσα από το σύνολο των αγορών που προσφέρουν οι Ελληνικές εταιρείες, όπως επίσης και τις καλύτερες αναλύσεις για τους επερχόμενους αγώνες.

Τα κορυφαία προγνωστικα τενις σημερα προκύπτουν μέσα από την επαγγελματική ματιά των tipster του bet-prognostika, υπολογίζοντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες προκειμένου οι προβλέψεις τους να είναι όσο πιο ακριβείς γίνεται. Ακολουθώντας το bet-prognostika και τους συντάκτες του σάιτ, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχει γίνει η απαραίτητη έρευνα και μελέτη σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο φτάνουν τα μάτια μας τα καλύτερα προγνωστικα στοιχήματος τενις που θα βρούμε στο διαδίκτυο.

Πως θα κερδίσω με προγνωστικά αγώνων τένις;

livetennis

Οι επιλογές των tipster του bet-prognostika όμως δεν βασίζονται μόνο στα στατιστικά. Στο στοίχημα και στα προγνωστικα τενις έχει μεγάλη σημασία η αξία της απόδοσης στις στοιχηματικές εταιρίες που ποντάρουμε αν το σημείο που επιλέγουμε αξίζει όντως το ρίσκο. Με αυτή την λογική, στα προγνωστικα τενις δεν πρόκειται ποτέ να δούμε αποδόσεις του 1.10 – 1.20. Αντιθέτως, όλα τα σημεία που θα μας προτείνουν οι συντάκτες του σάιτ έχουν υψηλό value και έχουν επιλεχθεί μέσα από ένα μεγάλο σύνολο αγορών που προσφέρουν οι Ελληνικοί πάροχοι.

Επίσης δεν θα δούμε μόνο κλασικά σημεία όπως ο νικητής αγώνα. Τα προγνωστικα τενις σημερα περιέχουν πολλές διαφορετικές αγορές, όπως είναι το σύνολο σετ/γκέιμς, πρώτος σε συγκεκριμένο αριθμό σετ, αν το ματς θα κριθεί στο τάι μπρέικ και άλλα πολλά. Οπότε οι προβλέψεις που θα δούμε είναι διάφορες, και εμείς θα πρέπει να κάνουμε την επιλογή που πιστεύουμε περισσότερο.

Ο καλύτερος και πιο κερδοφόρος τρόπος να παίζει κάποιος στοίχημα είναι να πονταρει σε μονά σημεία. Άρα από τις επιλογές του tipster στα προγνωστικα τενις, είναι καλό να επιλέξουμε ένα σημείο που μας ικανοποιεί και σαν πρόβλεψη και σαν απόδοση, και έπειτα να ποντάρουμε σε αυτό το ποσό που επιθυμούμε.

Στην περίπτωση που θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοση και τα κέρδη μας, μπορούμε να φτιάξουμε ένα δελτίο παρολί με 2-3 επιλογές. Ωστόσο θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι με κάθε σημείο που προσθέτουμε στο δελτίο μας μειώνονται και οι πιθανότητες νίκης. Παρόλα’ αυτά, ένα παρολί με το πολύ 3 σημεία από τις προβλέψεις που θα βρούμε στο bet-prognostika έχει καλές πιθανότητες κέρδους.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τι να προσέξω στα προγνωστικά στοιχήματος τένις σήμερα

tennislive

Ωστόσο, αφού διαβάσουμε τα κορυφαία προγνωστικα τενις που θα βρούμε στην ιστοσελίδα του bet-prognostika, θα πρέπει να ελέγξουμε και εμείς κάποιους παράγοντες της τελευταίας στιγμής οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση της αναμέτρησης. Όπως είναι φυσικό, το ρεπορτάζ δεν μπορεί να προλάβει τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά έναν αγώνα. Έτσι προτείνεται να κοιτάζουμε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες πριν τοποθετήσουμε το δελτίο μας.

Το πιο σημαντικό είναι η φυσική κατάσταση των παικτών. Για παράδειγμα, ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής μπορεί να αντιστρέψει όλες τις προβλέψεις μιας αναμέτρησης και να δώσει πλεονέκτημα στο αουτσάιντερ. Ακόμα και κατά την διάρκεια ενός αγώνα, ένας τραυματισμός μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Σε αυτή την περίπτωση η παρακολούθηση της αναμέτρησης που έχουμε ποντάρει μπορεί να μας βοηθήσει, έχοντας και το κασάουτ ως σύμμαχο.

Ακόμα μια παράμετρος που μπορεί να αλλάξει το σκηνικό και τον ρυθμό ενός αγώνα είναι ο καιρός. Στα προγνωστικα τενις ο καιρός είναι δύσκολο να προβλεφθεί καθώς είναι μια μεταβλητή που μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Μια σημαντική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι αν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης ξεκινήσει να βρέχει, τότε ο αγώνας διακόπτεται και συνεχίζεται όταν σταματήσει η βροχή. Επίσης υπάρχει η περίπτωση το υπόλοιπο του αγώνα να μεταφερθεί για την επόμενη ημέρα. Όπως καταλαβαίνουμε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι καιρικές συνθήκες να αναμένουμε πριν ποντάρουμε σε μια αναμέτρηση για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία