Bet builder μπάσκετ

bet builder μπάσκετ

Το Bet builder είναι ένα σχετικά καινούργιο εργαλείο στον τρόπο που παίζουμε στοίχημα. Παρόλα αυτά αρχίζει και κερδίζει ολοένα και περισσότερους παίκτες με αποτέλεσμα όσο περνάει ο καιρός να γίνεται και πιο διαδεδομένο. Ιδιαίτερα στο μπάσκετ, το οποίο έχει πολλές ομαδικές και ατομικές αγορές στις οποίες μπορούμε να ποντάρουμε, το Bet builder μπάσκετ μπορεί να βρει πολύ καλή εφαρμογή και να μας βοηθήσει να αυξήσουμε τα κέρδη μας.

Αν θέλουμε να πούμε με απλά λόγια τι είναι το bet builder στο μπάσκετ, πρόκειται για τη δυνατότητα που μας δίνεται να επιλέξουμε διαφορετικές αγορές από τον ίδιο αγώνα και να τις προσθέσουμε στο ίδιο δελτίο. Στην ουσία φτιάχνουμε ένα δελτίο με επιλογές οι οποίες μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να συνδυαστούν.

Να δημιουργήσουμε ένα δελτίο με bet builder μπάσκετ είναι εύκολη διαδικασία. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή σε ορισμένα σημεία και φυσικά πρέπει να είμαστε διαβασμένοι. Στις επόμενες παραγράφους αυτού του οδηγού στο Bet-Prognostika.com θα δούμε πιο αναλυτικά τη νέα αυτή μέθοδο, καθώς και κάποια tips που πρέπει να γνωρίζουμε πριν ξεκινήσουμε να “χτίζουμε” το δελτίο μας.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Τι είναι το bet builder μπάσκετ

Bet builder μπάσκετ

Το bet builder μπάσκετ μας επιτρέπει να επιλέξουμε διάφορες αγορές και σημεία από την ίδια αναμέτρηση και να τις συνδυάσουμε μεταξύ τους, φτιάχνοντας ένα δελτίο παρολί. Ουσιαστικά, έχουμε ένα πολλαπλό στοίχημα με επιλογές από τον ίδιο αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο η απόδοση του δελτίου μας ανεβαίνει και το ποντάρισμα μας έχει μεγαλύτερη αξία. Αν λάβουμε κιόλας υπόψη τα tips για bet builder στο μπάσκετ που θα αναφέρουμε παρακάτω, τότε έχουμε καλές πιθανότητες να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τα κέρδη μας.

Στις ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες θα το εντοπίσουμε με διάφορες ονομασίες όπως “Build A Bet”, “Φτιάξε Αγορά” ή όπως το αναφέραμε ήδη “Bet Builder”. Σε αυτές τις βλέπουμε και ποιες αγορές μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Για να μπορέσουμε να προσθέσουμε τα σημεία στο δελτίο μας θα πρέπει τα αποτελέσματά τους να μην επηρεάζει το ένα το άλλο, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε μέχρι 8 συμβατά σημεία.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

bet builder μπάσκετ

Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν ήδη αυτόν τον τρόπο πονταρίσματος και όλοι παίκτες μπορούν να φτιάξουν πλέον το δικό τους δελτίο με bet builder μπάσκετ. Μία από αυτές που ξεχωρίζει είναι η Stoiximan. Προσφέρει πολλές συνδυαστικές αγορές σε μεγάλο εύρος αγώνων, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το Build A Bet και σε live αγώνες. Από κοντά ακολουθεί και η Winmasters με παρόμοιες δυνατότητες και αρκετά μεγάλο αριθμό αγορών. Ακόμα, μας δίνει και αυτή τη δυνατότητα να “χτίσουμε” το δελτίο μας live, ωστόσο περιλαμβάνει λιγότερες αγορές.

Από εκεί και έπειτα, το Build A Bet θα το βρούμε ακόμα στην Bet365, στη Novibet και στο Pamestoixima, συμπεριλαμβάνοντας μεγάλο αριθμό επιλογών και αγορών. Να σημειώσουμε πάντως ότι συνήθως θα το δούμε διαθέσιμο σε αγώνες πιο γνωστών διοργανώσεων και πρωταθλημάτων σε αντίθεση με αναμετρήσεις μικρότερων κατηγοριών. Εξαρτάται πάντα από τον στοιχηματικό μας πάροχο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως να δημιουργήσω ένα δελτίο bet builder μπάσκετ

bet builder μπάσκετ

Ας δούμε κάποια ενδεικτικά παραδείγματα για να καταλάβουμε καλύτερα πως δουλεύει το bet builder μπάσκετ. Αν και οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε σε ένα τέτοιο δελτίο είναι πολλοί, θα πάρουμε μια πρώτη ιδέα για να μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε αργότερα.

Ας υποθέσουμε πως θέλουμε να στοιχηματίσουμε σε έναν αγώνα NBA ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Σελτικς. Αρχικά πρέπει να βρούμε την αναμέτρηση στο στοιχηματικό μας πάροχο και να επιλέξουμε την υπηρεσία “Build A Bet”. Κάποια site όπως η Stoiximan, έχει αυτή την επιλογή σαν διακόπτη, δεξιά από τις αγορές, τον οποίο πρέπει να πατήσουμε. Από εδώ και πέρα αρχίζουμε να κάνουμε την επιλογή των σημείων που θα προσθέσουμε στο δελτίο μας.

Όπως είπαμε, μπορούμε να διαλέξουμε πολλαπλές αγορές από την ίδια αναμέτρηση. Για παράδειγμα, μπορούμε να επιλέξουμε νίκη των Γουόριορς, σε συνδυασμό με over 30.5 πόντους του Κάρυ, over 3.5 ασίστ του Τέιτουμ, και over 105.5 συνολικούς πόντους για τους Γουόριορς. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε δημιουργήσει ένα δελτίο πολλαπλών επιλογών από τον ίδιο αγώνα σαν παρολί, το οποίο έχει και την ανάλογη απόδοση. Για να βγει το δελτίο μας κερδισμένο, θα πρέπει όλα τα σημεία να επαληθευτούν.

Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι πάρα πολλοί, ειδικά στο μπάσκετ το οποίο έχει πολλές στατιστικές κατηγορίες και αρκετά ειδικά στοιχήματα μπάσκετ. Τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Πλέον είδαμε τι είναι το bet builder μπάσκετ το οποίο φαίνεται – και είναι – αρκετά εύκολο. Ωστόσο, πριν αρχίσουμε να προσθέτουμε σημεία στο δελτίο μας, καλό είναι να δούμε και τα παρακάτω tips για bet builder στο μπάσκετ.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τα σημαντικότερα tips bet builder μπάσκετ

bet builder μπάσκετ

Είδαμε τι είναι το bet builder μπάσκετ, οπότε τώρα θα αναφέρουμε κάποια tips που θα μας φανούν χρήσιμα. Τα στατιστικά και οι αριθμοί παίζουν σημαντικό ρόλο στο μπάσκετ και το ίδιο ισχύει και στο στοίχημα. Ειδικά όταν πρόκειται να φτιάξουμε δελτίο με bet builder μπάσκετ, θα πρέπει να γνωρίζουμε κάποια πράγματα με την απόδοση των ομάδων αλλά και των παικτών ατομικά.

Τα ομαδικά στατιστικά και η φόρμα της ομάδας μπορούν να μας δώσουν αρκετές πληροφορίες και ιδέες για συνδυαστικά στοιχήματα με bet builder στο μπάσκετ. Εκτός από τη φόρμα της ομάδας το οποίο είναι σημαντικό από μόνο του, είναι καλό να ξέρουμε πόσους πόντους δέχεται και βάζει κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα. Στην ίδια λογική μπορούμε να κοιτάξουμε και τα συνολικά ριμπάουντ, τρίποντα και ασίστ ανά παιχνίδι, στα οποία μπορούμε να βασιστούμε και να ποντάρουμε συνδυαστικά με κάποια άλλη επιλογή.

Το ίδιο ισχύει και στους παίκτες. Ο μέσος όρος πόντων ανά ματς, οι ασίστ, τα ριμπάουντ ή ακόμα και τα πόσα τρίποντα πετυχαίνει, είναι στατιστικά που μπορούν να αποτελέσουν βάση για ένα δελτίο με συνδυαστικές επιλογές. Επίσης, είναι σωστό να γνωρίζουμε και την προϊστορία που μπορεί να έχει ένας παίκτης με μια συγκεκριμένη ομάδα, όπως πχ να κάνει συνήθως καλές επιδόσεις απέναντί της και να πετυχαίνει συνήθως αρκετούς πόντους, ενώ και εδώ θα πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά πάντα στη φόρμα του παίκτη.

Κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέχουμε και δεν αφορά τα στατιστικά των παικτών και των ομάδων, είναι ο τρόπος που παίζουμε εμείς. Όταν ξεκινάμε να φτιάξουμε ένα δελτίο με Build A Bet, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε και να βάλουμε παραπάνω επιλογές από όσες χρειάζονται. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, όπως και στο παραδοσιακό παρολί, με κάθε επιπλέον επιλογή που προσθέτουμε στο δελτίο μας, μειώνονται αυτόματα και οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Οπότε είναι καλό να κρατάμε ένα όριο 3-4 σημείων όταν κάνουμε τις επιλογές μας.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία στοιχημάτων