Ειδικα στοιχηματα Euroleague

euroleague guide

Η Ευρωλίγκα είναι μια διοργάνωση που προσφέρει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Κάθε αγώνας προσφέρει πολλές στοιχηματικές αγορές, τόσο για τις ομάδες όσο και για τους παίκτες. Ωστόσο υπάρχουν και στοιχήματα που δεν περιλαμβάνονται στις αγορές αγώνων και αυτά είναι τα Ειδικα στοιχηματα Euroleague.

Πρόκειται για μακροπρόθεσμες αγορές οι οποίες περιλαμβάνουν και εναλλακτικά στοιχήματα πέρα από τις συνηθισμένα και προσφέρονται για τις ομάδες που συμμετέχουν αλλά και για την ίδια τη διοργάνωση. Στο Pamestoixima.gr θα βρούμε πολλές επιλογές για ειδικα στοιχηματα Euroleague και στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε πιο αναλυτικά τα συγκεκριμένα στοιχήματα μέσα από το Pamestoixima.gr και θα δούμε τους καλύτερους τρόπους για να τα εκμεταλλευτούμε. Επίσης. θα αναφέρουμε με ποιες στρατηγικές μπορούμε να συνδυάσουμε τα ειδικά στοιχήματα ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν περισσότερο κερδισμένοι.

Παίζεις στην Ευρωλίγκα με 50+ αγορές στο Pamestoixima.gr

Ποια είναι τα ειδικα στοιχηματα Euroleague

ειδικα στοιχηματα Euroleague

Όταν αναφερόμαστε σε ειδικα στοιχηματα Euroleague, εννοούμε μακροπρόθεσμα στοιχήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την απόδοση των ομάδων κατά την διάρκεια του τουρνουά ή κάποιο ρεκόρ της διοργάνωσης. Το Pamestoixima.gr προσφέρει πάνω από 30 αγορές ειδικών στοιχημάτων, στις οποίες περιλαμβάνονται ομάδες και ρεκόρ που πιστεύουμε ότι θα καταρριφθούν.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά ποια είναι αυτά τα στοιχήματα. Τα ειδικα στοιχηματα Euroleague χωρίζονται σε αυτά των ομάδων και της διοργάνωσης. Ξεκινώντας με τα ειδικά των ομάδων, θα βρούμε επιλογές για τον συνολικό αριθμό νικών που κάνει η κάθε ομάδα. Ουσιαστικά είναι αγορές over/under και εμείς επιλέγουμε πάνω ή κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο. Για παράδειγμα, θα βρούμε την αγορά αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα πετύχει συνολικά περισσότερες ή λιγότερες από 23.5 νίκες. Αντίστοιχες αγορές υπάρχουν και για τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες προσφέρονται από το Pamestoixima.gr σε top αποδόσεις. Ακόμα μια αγορά στα ειδικά ομάδων είναι το ποια ομάδα θα μείνει αήττητη εντός έδρας. Και εκεί θα βρούμε εξαιρετικές αποδόσεις μέσα από το Pamestoixima.gr.

Ωστόσο, τα ειδικα στοιχηματα Euroleague δεν σταματούν εκεί. Στα ρεκόρ διοργάνωσης θα βρούμε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα. Αυτά ισχύουν για όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης μέχρι και τον τελικό και μπορούν να επαληθευτούν ανά πάσα στιγμή. Συγκεκριμένα το Pamestoixima.gr προσφέρει πάνω από 10 στοιχηματικές αγορές στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ειδικα στοιχηματα Euroleague

Ξεκινάμε από το αν κάποιος παίκτης θα σκοράρει πάνω από 50 πόντους σε έναν αγώνα, με το ρεκόρ να το κατέχει ο Λάρκιν με 49 πόντους. Αυτό σημαίνει πως να οποιοσδήποτε παίκτης οποιασδήποτε ομάδας σπάσει το ρεκόρ του Λάρκιν, τότε το στοίχημά μας επαληθεύεται αυτόματα και είναι κερδισμένο. Έπειτα έχουμε τα ρεκόρ από συνολικούς πόντους των ομάδων. Για παράδειγμα, αν κάποια ομάδα θα πετύχει πάνω από 124 πόντους σε έναν αγώνα, πάνω από 44 πόντους σε μια περίοδο ή περισσότερους από 71 πόντους στο ημίχρονο. Είναι τρία διαφορετικά στοιχήματα που μπορούν να επιλεγούν μέσα από το αντίστοιχο section του Pamestoixima.gr.

Επιπλέον θα βρούμε διαθέσιμα για στοιχηματισμό και ρεκόρ παικτών, όπως περισσότερα από 25 ριμπάουντ σε έναν αγώνα, πάνω από 11 κοψίματα σε έναν αγώνα ή αν κάποιος παίκτης θα καταφέρει να δώσει πάνω από 20 ασίστ σε μια αναμέτρηση, σπάζοντας το ρεκόρ του Γιόβιτς με 19. Γενικότερα στο Pamestoixima.gr θα βρούμε επιπλέον αγορές ειδικών στοιχημάτων σε αρκετά μεγάλες αποδόσεις.

Στοίχημα στην Ευρωλίγκα με μεγάλη γκάμα χάντικαπ

Πως θα βγάλω κέρδος με ειδικα στοιχηματα Euroleague

ειδικα στοιχηματα Euroleague

Όπως καταλαβαίνουμε τα ειδικα στοιχηματα Euroleague είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν σχετικά με τις επιλογές μας. Πάντως εκτός από το διάβασμα που οφείλουμε να κάνουμε, μπορούμε να συμβουλευτούμε και τα κορυφαία προγνωστικά του Bet-prognostika και των tipster του site.

Αρχικά θα πρέπει να δούμε για το σύνολο νικών της κάθε ομάδας στη διοργάνωση, όπως προσφέρονται στο Pamestoixima.gr. Πριν ποντάρουμε στο over ή under νικών μιας ομάδας στην κανονική περίοδο, είναι προτιμότερο να ρίξουμε πρώτα μια ματιά στις επιδόσεις των προηγούμενων ετών. Από εκεί μπορούμε να έχουμε μια ιδέα ως προς τη δυναμική της ομάδας και που περίπου κυμαίνεται η απόδοση της κάθε χρονιά.

Ωστόσο θα χρειαστεί να ενημερωθούμε και για την ενίσχυση ή αποδυνάμωση του ρόστερ που ενδεχομένως να είχε κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ποιοι παίκτες ήρθαν, ποιοι παίκτες έφυγαν και τα αποτελέσματα της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την αναμενόμενη πορεία του κάθε συλλόγου στη διοργάνωση.

Όσον αφορά τα ρεκόρ στην Ευρωλίγκα, τα ειδικά στοιχήματα που τα αφορούν και θα τα βρούμε στο Pamestoixima.gr, είναι πιο δύσκολα να προβλεφθούν. Μην ξεχνάμε ότι τα ρεκόρ γίνονται σπάνια, οπότε είναι δύσκολο να μην τα δούμε περισσότερο ως fun bet. Ωστόσο υπάρχει και η άποψη ότι τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, οπότε υπάρχει περίπτωση να βρούμε καλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Ένα παράδειγμα είναι το ρεκόρ των 49 πόντων. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τους μέσους όρους πόντων των παικτών και να δούμε αν φτάνει κάποιος σε υψηλούς μέσους όρους. Το ίδιο ισχύει και με το ρεκόρ των ασίστ, έτσι ώστε να δούμε αν κάποιος παίκτης μπορεί να φτάσει σε έναν αντίστοιχο υψηλό μέσο όρο στη διοργάνωση.

Τα ειδικα στοιχηματα Euroleague αφορούν και ομάδες. Αν βλέπουμε κάποια αρκετά επιθετική ομάδα η οποία βάζει πολλούς πόντους σε κάθε αγώνα, τότε ίσως να αξίζει να ρισκάρουμε ποντάροντας στο πάνω από 124 πόντους στον αγώνα ή πάνω από 71 πόντους στο ημίχρονο.

Οι κορυφαίες αποδόσεις για την Ευρωλίγκα βρίσκονται στο Pamestoixima.gr

Στρατηγική για ειδικα στοιχηματα Euroleague

ειδικα στοιχηματα Euroleague

Το site του Pamestoixima.gr και οι υψηλές αποδόσεις που προσφέρει, αποτελεί ιδανικό πάροχο για δημιουργία στρατηγικών σχετικά με τα ειδικα στοιχηματα Euroleague. Με ποιον τρόπο όμως θα μπορούσαμε να επιλέξουμε την καλύτερη στρατηγική και να βγούμε κερδισμένοι;

Όταν αναφερόμαστε στο στοίχημα, τότε η προσέγγιση του πονταρίσματος σε ένα μόνο σημείο είναι η καλύτερη. Ωστόσο, τα ειδικα στοιχηματα Euroleague είναι μια διαφορετική περίπτωση καθώς πρόκειται για μακροχρόνια στοιχήματα τα οποία δεν συμφέρουν να πονταριστούν ως μονά αποδεκτά.

Ένα σύστημα με ζητούμενα ίσως να αποτελεί την καλύτερη στρατηγική για τις στοιχηματικές αγορές του Pamestoixima.gr. Οι αποδόσεις που έχουν τα ειδικα στοιχηματα Euroleague, κυμαίνονται από 3.50 έως 30.00. Οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να προσθέσουμε στο δελτίο μας τις 4-5 πιο πιθανές περιπτώσεις για σπάσιμο ρεκόρ και να φτιάξουμε ένα σύστημα στο οποίο θα ζητάμε να επαληθευτούν τουλάχιστον τα δύο σημεία. Δεδομένου των κορυφαίων αποδόσεων που προσφέρει το Pamestoixima.gr, ακόμα και στην περίπτωση που προβλέψουμε σωστά μόνο δύο σημεία, θα έχουμε κέρδος.

Στο Pamestoixima.gr ποντάρεις στην Ευρωλίγκα με 4% γκανιότα