Άλλη μία μέρα χωρίς Σούπερ Λιγκ άλλη μία φτωχή μέρα θα λέγαμε. Παρ’ όλα αυτά είμαστε και σήμερα εδώ να κρατήσουμε επιλογές στα προγνωστικά από πρωταθλήματα μικρότερου βελινεκούς, όπως η Βουλγαρία με την Τσέρνο Μόρε και η Κροατία με την Χάιντουκ Σπλιτ.
Μπερόε – Τσέρνο Μόρε Βάρνα
Πρώτη στάση η γειτονική Βουλγαρία με την έκπληξη του πρωταθλήματος έως τώρα την Τσέρνο Μόρε να δοκιμάζεται στην έδρα της αδύναμης και ντεφορμέ Μπερόε. Η γηπεδούχος μετά την χειμερινή διακοπή έχει τρεις σερί ήττες ενώ σύνολο τους 4 τελευταίους μήνες έχει μόλις μία νίκη και δικαίως βρίσκεται στα χαμηλά. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη σήμερα βρίσκεται έστω και προσωρινά στην κορυφή παρέα με την Λουντογκόρετς δείχνοντας τρομερά στοιχεία , ενώ στα τρία παιχνίδια μετά την διακοπή έχει 2 νίκες και μία ήττα από την Λουντογκόρετς. Νομίζω έχει το προβάδισμα η Τσέρνο Μόρε και θα την εμπιστευτώ σε ένα παιχνίδι με λίγα γκολ.
Γκόριτσα – Χάιντουκ Σπλιτ
Και στην Κροατία παρόμοια στοιχεία με την γηπεδούχο Γκόριτσα ούσα αδιάφορη βαθμολογικά να υποδέχεται την Χάιντουκ που κυνηγάει την Ριέκα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι έχουν 9 ήττες στα 11 τελευταία δείχνοντας ότι δεν υπολογίζει την φετινή σεζόν καθώς βρίσκεται πολύ μακριά και από την Ευρώπη και από τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην 2η θέση στο +1 από Ντιναμό και -1 από Ριέκα σε ένα τρομερό πρωτάθλημα που θα παιχτεί μέχρι το τέλος, με κάθε πόντο να είναι χρυσάφι. Επιλογή στα προγνωστικά το -1 ασιάτικο για την ανώτερη Χάιντουκ.
Μπείτε στην Betshop για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς
Χόρσενς – Σοντερίσκε
Τελεύταιος σταθμός της σημερινής στήλης η μακρινή Δανία, όπου στην Β κατηγορία υπάρχουν οι αγαπημένες Σοντερίσκε και Άαλμποργκ που είναι ένα πρωτάθλημα μόνες τους και θα ανέβουν παρέα στην μεγάλη κατηγορία. Σήμερα η Σοντερίσκε δοκιμάζεται στο σπίτι της αδιάφορης πλέον Χόρσενς, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν το τρένο των πλέι οφ και με το +13 από τα κόκκινα, απλά θα περιμένουν το τέλος της χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -2 από την κορυφή και την Άαλμποργκ και θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλύτερο πρόγραμμα που έχουν στις 2 τελευταίες αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ που θα κρίνουν το πρωτάθλημα. Ένα κόμπο αγόρασα εδώ με όβερ1.5 ομαδικά γκολ για Σοντερίσκε και όβερ2.5 συνολικά γκολ.


