Στοιχημα προβλεψεις σκορ

στοίχημα προβλέψεις

Πόσες φορές δεν κάνουμε ανάλυση μιας αναμέτρησης ο καθένας από εμάς και δεν έχουμε στο μυαλό μας, όχι μόνο το πιθανό τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αλλά και το σκορ το οποίο θα μπορούσε να προκύψει; Και πόσες φορές τείνουμε να επαληθευόμαστε κιόλας! Άλλες φορές μπορεί να είναι προϊόν τύχης, άλλες φορές έμπνευση και άλλες γιατί ορισμένα δεδομένα μας έχουν οδηγήσει σε αυτό το συμπέρασμα, πιθανότατα γνωρίζοντας καλά το πως παίζει η κάθε ομάδα. Βγάζοντας το πρώτο στοιχείο από την εξίσωση, ακριβώς αυτό κάνουν και οι στοιχημα προβλεψεις σκορ. Όχι ότι δεν χρειάζεται η τύχη βέβαια, γι’ αυτό το λόγο άλλωστε είναι και εξαιρετικά υψηλές οι αποδόσεις σε κάθε τελικό σκορ.

Οι τίπστερ του Bet-Prognostika δεν θα διστάσουν να δώσουν στο παμε στοιχημα προβλεψεις ακριβες σκορ, αρκεί να βλέπουν ότι μπορεί να προκύψει κάτι τέτοιο. Φυσικά θα είναι ένα side bet και όχι βασικό ποντάρισμα, εκτός απροόπτου. Θα προκύψει όμως κυρίως από τα δεδομένα, σε συνδυασμό με την έμπνευση του κάθε συντάκτη, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί, ακόμα και αυτό το στοίχημα στην τύχη. Στο κείμενο που ακολουθεί θα ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα που έχουν οι στοιχημα προβλεψεις σκορ, αλλά και πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο παμε στοιχημα προβλεψεις σκορ.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Που θα βρω τις καλύτερες παμε στοιχημα προβλεψεις ακριβες σκορ;

Στοιχημα προβλεψεις σκορ

Αν ψάχνετε ανά το ίντερνετ για να βρείτε κορυφαίες στο στοιχημα προβλεψεις σκορ, μόλις τις βρήκατε, μιας και οι συντάκτες του Bet-Prognostika κατά περιόδους και ανάλογα με το που θα προκύψει ευκαιρία για να δωσουν στο στοιχημα προβλεψεις σκορ, θα κάνουν την ανάλυσή τους και ανάλογα με τα δεδομένα τα οποία προκύπτουν από κάθε αναμέτρηση, θα δώσουν την πρότασή τους για σκορ στην κάθε αναμέτρηση την οποία θα αναλάβουν να αναλύσουν.

Για παράδειγμα, πολλές φορές θα δείτε τον Tolis Ecko να ψάχνει την αξία και τα value bets στα ματς τα οποία αναλύει, όμως δεν είναι απίθανο να δώσει και σκορ, αν δει ότι κάποιο ματς μπορεί να οδηγηθεί σε τέτοιου είδους ποντάρισμα. Το ίδιο ισχύει και με τον all around παίκτη Panos President, ενώ και οι νέες προσθήκες στην ομάδα, οι Kemanetzis, Kalamaras και Froni, συνηθίζουν να κάνουν παιχνίδι με τα γκολ και κατ’ επέκταση, δεν είναι απίθανο να τους δείτε να προσφέρουν στο παμε στοιχημα προβλεψεις σκορ.

Φυσικά, το μενού έχει διαθέσιμους και τους premium tipster, καθώς και εκείνοι κατά περιόδους και ανάλογα με το πως μπορεί να προκύψει κάθε ποντάρισμα μπορούν να δώσουν στο στοιχημα προβλεψεις σκορ. Φυσικά η κουβέντα δεν αφορά τόσο τον NBAir, o οποίος ασχολείται κατά κύριο λόγο με τα αμερικάνικα σπορ, αλλά κατά κύριο λόγο τις στήλες Dinner is ready, Tasos Nazar, Gold και The Real Deal. Όπως και να έχει, δεδομένα θα βρείτε ευκαιρίες για να ποντάρετε σε σκορ, τόσο με άμεση πρόταση από τους τίπστερ μας, όσο και με έμμεση, ανάλογα με την πρότασή τους στα γκολ ή την ανάλυση που έχουν κάνει.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τα πλεονεκτήματα που έχουν οι παμε στοιχημα προβλεψεις σκορ

Όταν δίνονται από τους τίπστερ στο στοιχημα προβλεψεις σκορ, κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει εξαρχής στο μυαλό του ότι πρόκειται ξεκάθαρα για ένα side bet, ένα fun bet το οποίο προφανώς και θα πονταριστεί με πολύ λιγότερα χρήματα από ότι ένα «κανονικό» δελτίο. Όχι επειδή οι προτάσεις για το παμε στοιχημα προβλεψεις ακριβες σκορ θα έχουν προκύψει στην τύχη, αλλά κυρίως επειδή πρόκειται για κάτι εξαιρετικά ρισκαδόρικο και ρευστό στην ουσία. Πάμε να δούμε όμως ποια είναι τα πλεονεκτήματα τα οποία αποκομίζει ο παίκτης από την ενασχόλησή του στο στοιχημα προβλεψεις σκορ.

στοιχημα προβλεψεις σκορ

1) Με μικρό ποντάρισμα, μεγάλα κέρδη: Δεν πρόκειται για ουτοπία. Ένα ποντάρισμα σε ένα σκορ, αν και έχει μεγάλο ρίσκο και πρόκειται για ένα εξαιρετικα δύσκολο σημείο, μπορεί να έχει απόδοση όσο τρία ή και 4 ματς μαζί. Υπό αυτό το σκεπτικό, μπορεί ο παίκτης ο οποίος θα αποφασίσει να ακολουθήσει το διάβασμα ή την έμπνευση ενός τίπστερ, με ένα μόνο ματς και με μικρό ποντάρισμα, να έχει ένα αρκετά υψηλό κέρδος.

στοιχημα προβλεψεις σκορ

2) Δεν έχεις αυταπάτες αναφορικά με τις πιθανότητες: Ξεκάθαρα, ο παίκτης ο οποίος θα αποφασίσει να ποντάρει σε ένα τέτοιο στοιχημα προβλεψεις σκορ ξέρει εκ των προτέρων ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο και ρισκαδόρικο σημείο. Με αυτόν τον τρόπο, πολύ απλά ξέρει ο παίκτης ότι δεν θα πρέπει να πιέσει την μπάνκα του, παρά μόνο να δει το ποντάρισμα αυτό σαν ένα πιο χαλαρό bet, το οποίο μπορεί να κάνει ότι είπαμε στην προηγούμενη παράγραφο.

στοιχημα προβλεψεις σκορ

3) Μεγάλες αποδόσεις με βάση τη γνώση: Το γεγονός ότι αποφασίζουμε να ποντάρουμε σε στοιχημα προβλεψεις σκορ δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η επιλογή θα έρθει στην τύχη. Είναι δεδομένο ότι ο τίπστερ θα έχει κάνει ανάλυση των δεδομένων, των πιθανών απουσιών, επιστροφών και γενικά ό,τι του προσφέρει το ρεπορτάζ, ενώ θα έχει προσθέσει στην μίξη και την ανάλογη στατιστική ανάλυση.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Τι να προσέξω όταν ποντάρω με στοιχημα προβλεψεις σκορ

Σε κάθε περίπτωση, κάθε εργαλείο που μας δίνεται στα χέρια μας, αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί πολύ εύκολα να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για το ίδιο το παιχνίδι μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Το ίδιο ισχύει και όταν αποφασίζουμε να πάμε στο στοιχημα προβλεψεις σκορ, εκεί όπου θα πρέπει να ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι τα όριά μας και πως ακριβώς θα πρέπει να λειτουργήσουμε.

στοιχημα προβλεψεις σκορ

1) Πιθανότητα μεγάλου σερί με χαμένα: Όταν μιλάμε για παμε στοιχημα προβλεψεις ακριβες σκορ είναι γνωστό εξ αρχής ότι μιλάμε για ένα σημείο το οποίο έχει μικρές πιθανότητες επαλήθευσης, όχι λόγω κακού διαβάσματος, αλλά κυρίως γιατί μιλάμε για ένα σημείο εξαιρετικά ρευστό και το οποίο μπορεί να αλλάξει ακόμα και στο τελευταίο λεπτό της κάθε αναμέτρησης.

στοιχημα προβλεψεις σκορ

2) Διάλυση της μπάνκας μας: Αν δεν βάλουμε στο μυαλό μας ότι πρόκειται ξεκάθαρα για ένα συμπληρωματικό και μόνο σημείο και δελτίο και δεν λάβει την ανάλογη χρηματική αξία, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε την μπάνκα μας να εξανεμίζεται. Θα πρέπει να ξέρουμε τι περιμένουμε, να μη δούμε το Ακριβές Σκορ και το παμε στοιχημα με προβλεψεις σκορ ως μέσο πλουτισμού, περιμένοντας ότι με ένα δελτίο θα αλλάξουμε όλη μας τη ζωή.

στοιχημα προβλεψεις σκορ

3) Μη χάσουμε το ενδιαφέρον μας για το πραγματικό στοίχημα: Μη γελιόμαστε. Όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να κυνηγήσομε μεγάλες αποδόσεις για ένα μεγάλο διάστημα, αρχίζουμε να χάνουμε στο μυαλό μας την σημασία και την αξία του πραγματικού στοιχήματος, με δεδομένα και λογική και περνάμε περισσότερο στο στυλ… παίζω Τζόκερ. Προφανώς και δεν θα πρέπει να αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία