Προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες

στοίχημα προβλέψεις

Αν υπάρχει ένα σημείο στην στοιχηματική… πιάτσα το οποίο είναι το πιο… αδικημένο, τόσο από πλευράς τζίρων, όσο και από την αντίληψη η οποία επικρατεί γύρω από αυτό, δεν είναι άλλο από την ισοπαλία. Από την μία πλευρά πληρώνει αρκετά, από την άλλη – αν και από αυτό το σημείο ξεκινάνε όλα τα μας – είναι το πιο δύσκολο να εμφανιστεί. Αυτός όμως είναι και ο λόγος όπου οι παίκτες περιμένουν από τους εξπέρ του στοιχήματος να τους προσφέρουν προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες.

Βέβαια το να δώσει κάποιος σε ισοπαλιες στοιχημα προβλεψεις δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Χρειάζεται σκληρή μελέτη, χρειάζεται αναμφίβολα τύχη, μιας και ένα γκολ από την μία ή την άλλη πλευρά μπορεί να χαλάσει τη… μαγιά και φυσικά να βρούμε εκείνες με την μεγαλύτερη πιθανή αξία από πλευράς αποδόσεων. Στο κείμενο αυτό του Bet-Prognostika που ετοιμάσαμε για εσάς, θα βρείτε μια σειρά από δεδομένα τα οποία οδηγούν τους tipster του σάιτ στο να δώσουν τις δικές τους στο παμε στοιχημα προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες, αλλά και πως μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να αποκομίσετε ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Που θα βρω τις καλύτερες ισοπαλιες στοιχημα προβλεψεις;

Προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες

Οι τίπστερ του Bet-Prognostika.com θα δώσουν αρκετά συχνά προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες και ποιος θα μπορούσε να τους αδικήσει; Ναι μεν, υπάρχει μεγάλο ρίσκο όταν ο συντάκτης δίνει προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες, είναι δεδομένο, είναι όμως ένα ρίσκο αποδεκτό. Άλλωστε, σε κάθε επιβεβαιωμένη ισοπαλία, ο νικητής του πονταρίσματος έχει καταφέρει να τριπλασιάσει το ποσό του πονταρίσματός του και σε άλλες περιπτώσεις να πλησιάσει ακόμα και το 4.00.

Πρακτικά, ακόμα και αν μιλάμε για μια μέση απόδοση του 3.20, αν περάσει μόλις μία ισοπαλία σε τρία πονταρίσματα, θα έχετε και κέρδος και ας είναι το ποσοστό επιβεβαίωσής σας μόλις στο 33%. Πόσω μάλλω δε αν καταφέρετε να έχετε και επιτυχία μεγαλύτερη αυτού του ποσοστού.

Όπως και σε κάθε άλλο σημείο οι προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες ακολουθούν τους συνήθεις κανόνες, κάτι που σημαίνει ότι το ρεπορτάζ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ο έλεγχος των διαθέσιμων στατιστικών, η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και το κίνητρο της καθεμίας από αυτές, τόσο βαθμολογικά, όσο και γενικά. Επίσης, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που πρέπει σε κάθε περίπτωση να ελέγχεται, είναι οι σχέσεις των δύο ομάδων, οι οποίες εφόσον έχουν όφελος αμφότερες, δεν είναι απίθανο να… μοιράσουν τα σπόρια, για να μη μείνει καμία εκ των δύο παραπονεμένη.

Από εκεί και πέρα, ακόμα και οι καιρικές συνθήκες, ή και η επιλογή – κλήρωση του διαιτητή ο οποίος θα «σφυρίξει» την αναμέτρηση, μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο για να δοθούν οι αντίστοιχες για το παμε στοιχημα προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες. Τέλος, όπως συμβαίνει στο ποντάρισμα κάθε άλλης στοιχηματικής επιλογής, έτσι και εδώ είναι πολύ σημαντικό το να πάρουμε αξία από την ισοπαλία.

Ένα Χ σε απόδοση 2.20 (ειδικά στα τέλη της αγωνιστικής περιόδου) ως 2.60 είναι ρίσκο χωρίς την παραμικρή αξία, ενώ φυσικά την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχουμε και τα μάτια μας ανοικτά για να βρούμε την υψηλότερη τιμή από τις διαθέσιμες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Με όλα τα παραπάνω να αποτελούν το… κόσκινο για κάθε προτεινόμενη ισοπαλία, ξεκάθαρα η ομάδα του Bet-Prognostika δίνει τις καλύτερες προβλέψεις που αφορούν τις ισοπαλίες.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τα πλεονεκτήματα που έχουν οι παμε στοιχημα προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες

Έστω λοιπόν ότι αποφασίζετε να επενδύσετε στις προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες… Ποια είναι τα οφέλη τα οποία θα αποκομίσετε διαλέγοντας αυτού τους είδους τα προγνωστικά για Χ; Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που θα λάβετε.

προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες

Μεγαλύτερες αποδόσεις: Όπως προείπαμε, οι ισοπαλιες στοιχημα προβλεψεις μπορούν να φέρουν μεγάλα κέρδη στους παίκτες, μιας και κατά μέσο όρο αποδίδον σε τιμές πάνω από 3.00. Ένα ποσοστό 33% είναι αρκετό για να σας φέρει πάνω από το ποντάρισμα σας, οποιοδήποτε μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό και με βάση πάντα τις προαναφερόμενες αποδόσεις, σας δίνει ξεκάθαρο κέρδος.

προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες

Περισσότερα κέρδη σε σύστημα: Με βάση το γεγονός ότι οι ισοπαλίες έρχονται σχεδόν πάντα σε υψηλές αποδόσεις άνω του τριπλασιασμού, είναι τα πιο κατάλληλα σημεία για να μπουν σε ένα δελτίο με σύστημα. Αν για παράδειγμα παίξετε τρεις αναμετρήσεις και ζητήσετε 1-2-3, έχετε 7 στήλες. Αν υποθετικά ποντάρετε 7 ευρώ, άρα η στήλη παίζεται με 1 ευρώ, με ένα ματς πιασμένο έχετε το μισό ποντάρισμά σας πίσω. Αν όμως έχετε δύο επιτυχίες, αμέσως αμέσως έχετε διπλασιάσει το ποσό που έχετε κερδίσει μιας και θα πληρωθείτε την 2άδα σας και 2 μονά, ενώ σε περίπτωση που κάνετε το 3 στα 3, η κατάσταση ξεφεύγει.

προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες

Ξέρετε από πριν το ρίσκο: Ως εκ τούτου γνωρίζετε ότι αυτό το δελτίο με τις ισοπαλίες δεν θα αποτελέσει το βασικό σας ποντάρισμα, αλλά θα έχει περισσότερο τον χαρακτήρα ενός side bet ή ακόμα και fun bet, ειδικά αν μιλάμε με δελτίο το οποίο περιέχει αρκετές ισοπαλίες. Με αυτόν τον τρόπο, με ένα μικρό ποσό μπορείτε να βγάλετε τεράστια κέρδη. Δεν θα ρισκάρετε κοινώς να ποντάρετε πολλά χρήματα σε ένα τέτοιο δελτίο, δεν έχετε λόγο άλλωστε.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Τα αρνητικά που έχουν οι προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες;

Όπως κάθε τι στη ζωή, αλλά και στο στοίχημα, έτσι και όταν κάποιος επιλέξει να ακολουθησει τις προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τις όποιες αρνητικές συνέπειες και εκβάσεις μπορούν να έχουν τέτοιου είδους πονταρίσματα. Πάμε να δούμε τα πιο αρνητικά σημεία που έρχονται με την επιλογή ακολούθησης στις προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες.

advantage

1) Μεγάλο ρίσκο, λιγότερες πιθανότητες κέρδους: Όσο και αν πάντα λέμε ότι ένα ματς ξεκινάει από την ισοπαλία, κάθε ομάδα το πρώτο και τελευταίο πράγμα που έχει στο στόχαστρό της είναι η νίκη. Πλην εξαιρέσεων φυσικά… Αυτό από μόνο του κάνει την κατάσταση πιο ρευστή, μιας και ακόμα και στο τελευταίο λεπτό του ματς ή αντίστοιχα του ημιχρόνου, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

advantage

2) Χρειάζεται πολλή τύχη: Όσο και να μελετήσει κάποιος στις ισοπαλιες στοιχημα προβλεψεις ή ακόμα και να ξέρει ότι και οι δύο ομάδες… βολεύονται με την ισοπαλία, ότι και να λένε ακόμα και τα στατιστικά, μια ατυχής στιγμή, ένα λάθος της άμυνας, του γκολκίπερ, ακόμα και η αλλαγή πορείας του ανέμου, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και να κάνει το σημείο μας να χαθεί, εκεί όπου όλα έδειχναν ότι θα επιβεβαιωνόταν η ισοπαλία. Βέβαια αντίστοιχα, μπορεί ακόμα και στις τελευταίες στιγμές ενός ματς να αλλάξει υπέρ μας η κατάσταση, ακόμα και αυτό όμως είναι απλά θέμα τύχης και συγκυρίας.

advantage

3) Ένα κακό σερί μπορεί να αποβεί καταστροφικό: Όταν κάποιος αποφασίζει ότι θα ακολουθήσει για βασικό του ποντάρισμα στο παμε στοιχημα προβλεψεις στοιχημα ισοπαλιες, θα πρέπει να ξέρει από πριν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να έχειένα μεγάλο κακό σερί, να μην του περνάει καμία ισοπαλία και ως εκ τούτου, είτε παίζοντας μικρά, είτε μεγαλύτερα ποσά, να έχει σημαντικές απώλειες. Το σωστό Bankroll management εδώ είναι το α και το ω.