Πως να κερδίσω στο στοιχημα μπασκετ προβλεψεις

στοίχημα προβλέψεις

Την ώρα που για το ποδόσφαιρο και τις αναμετρήσεις του έχουμε λίγο πολύ όλοι μας ιδέα του τι γίνεται και φυσικά άποψη, στο μπάσκετ δεν είναι ίδια η κατάσταση. Πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο στο στοιχηματικό κομμάτι του θέλει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση και είναι κάτι το οποίο δεν μπορούν να κάνουν όλοι. Ως εκ τούτου οι στοιχημα μπασκετ προβλεψεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τους παίκτες οι οποίοι ναι μεν θέλουν να ποντάρουν σε μια αναμέτρηση, αλλά δεν ξέρουν από που να αρχίσουν και που να τελειώσουν για να φτάσουν σε ένα συμπέρασμα και εν τέλει να ρίξουν το δελτίο τους στο μπάσκετ.

Συν τοις άλλοις, στο στοιχημα μπασκετ οι προβλεψεις των tipster στο Bet-Prognostika είναι εντελώς άλλου στυλ όταν η κουβέντα πάει στην Ευρωλίγκα και τελείως διαφορετικά όταν μιλάμε για το NBA, μιας και οι δύο διοργανώσεις απαιτούν τελείως διαφορετική προσέγγιση. Στο κείμενο που ακολουθεί θα μάθετε στοιχεία τα οποία δεν γνωρίζατε για τις προβλεψεις παμε στοιχημα μπασκετ, όπως το πως προκύπτουν, τι ακριβώς θα βρείτε στο Bet-Prognostika, αλλά και τα πλεονεκτήματα τα οποία μπορείτε να αποκομίσετε από αυτές. Συνεχίστε να διαβάζετε και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

Παίζεις στην Ευρωλίγκα με 50+ αγορές στο Pamestoixima.gr

Που θα βρω τις καλύτερες στοιχημα μπασκετ προβλεψεις;

στοιχημα μπασκετ προβλεψεις

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, το στοιχημα μπασκετ προβλεψεις απαιτεί από τον tipster να έχει εξειδίκευση, τόσο στο άθλημα, όσο και στις διοργανώσεις με τις οποίες ασχολείται. Δεν θα δείτε σχεδόν ποτέ έναν στοιχηματικό αναλυτή να ασχολείται παράλληλα με το NBA αλλά και με την Ευρωλίγκα ή και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ή που θα κάνει παιχνίδι με το NBA και κατ’ επέκταση και με το NCAA αφιερώνοντας όλο το χρόνο του για την μελέτη αυτών των πρωταθληματων, τα οποία – κακά τα ψέματα – έχουν την ιδιαιτερότητά τους, είτε θα ρίχνει το βάρος στις ευρωπαϊκές λίγκες και φυσικά σε διοργανώσεις όπως η Ευρωλίγκα, το μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιούροκαπ.

Και το θετικό είναι ότι οι στοιχημα μπασκετ προβλεψεις που θα βρείτε στο Bet-Prognostika.com έχουν «άρωμα» και από τις δύο διαφορετικού τύπου διοργανώσεις. Από την μία πλευρά, στο ελεύθερο κομμάτι θα βρείτε την αποκλειστική για την Ευρωλίγκα στήλη, η οποία ασχολείται μόνο με τις αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ, την ώρα που αρκετοί συντάκτες του σάιτ, όπως για παράδειγμα ο Panos President, θα προσφέρει προβλεψεις παμε στοιχημα μπασκετ, τόσο για την Ευρωλίγκα, όσο και για Γιούροκαπ, αλλά και για ματς από διάφορες λίγκες ανά την Ευρώπη.

Αν ωστόσο θέλετε να στρέψετε το βλέμμα σας στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, τότε ξεκάθαρα θα πρέπει να εμπιστευτείτε τον άκρως επιτυχημένο στον τομέα του NBAir, ο οποίος είναι απόλυτα εξειδικευμένος στον μαγικό κόσμο του NBA όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του. Φυσικά και άλλοι τίπστερ του σάιτ, εφόσον δουν ότι υπάρχει κάποια σπουδαία ευκαιρία, δεν θα αποφύγουν να την προσφέρουν στο παικτικό κοινό. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσει όμως ο παίκτης από τις μπασκετικές προβλέψεις και πως εν τέλει εκείνες προκύπτουν; Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούν οι τίπστερ; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα τα ανακαλύψετε όλα στις παρακάτω γραμμες.

Στοίχημα στην Ευρωλίγκα με μεγάλη γκάμα χάντικαπ

Τα πλεονεκτήματα που έχουν οι προβλεψεις παμε στοιχημα μπασκετ

Euroleague

Αρχικά όπως έχουμε προαναφέρει σε προηγούμενη παράγραφο, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, το στοιχημα μπασκετ προβλεψεις είναι ένα πολύ πιο δύσκολο. Άλλη προσέγγιση, τα στατιστικά παίζουν ακόμα μεγαλύτερο ρόλο και φυσικά είναι σχετικά εύκολο να το βλέπεις φυσικά, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει εις βάθος ο καθένας.

Αυτή την απουσία εξειδίκευσης του καθενός από εμάς εξυπηρετούν οι στοιχημα μπασκετ προβλεψεις, καθώς οι τίπστερ οι οποίοι θα ασχοληθούν για να δώσουν στο στοιχημα μπασκετ προβλεψεις δεν θα δουν το άθλημα επιδερμικά. Ξέρουν ποιοι είναι οι σημαντικοί παίκτες, οι «ρολίστες» οι οποίοι όμως μπορούν να αλλάξουν την εικόνα ενός ματς, πόσο σημαντική είναι μια απουσία ή μια επιστροφή, αλλά φυσικά και πως παίζει η κάθε ομάδα. Σε αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι κάνουν εις βάθος ανάλυση των στατιστικών στοιχείων του κάθε ματς. Και πιστέψτε μας, είναι πάρα πολλά…

Σε συνέχεια του προηγούμενου, όλα τα προαναφερόμενα, μαζί με το ρεπορτάζ που γίνεται, το ότι μπαίνουν στη διαδικασία να δουν τα προηγούμενα ματς της κάθε ομάδας και γενικά να αντιληφθούν το κλίμα στα αποδυτήρια για την καθεμία από τις δύο αντιπάλους, μας γλιτώνει τρομερό χρόνο ψαξίματος και ίσως και κατανόησης αναφορικά με όλα τα παραπάνω. Και αυτό γιατί ακόμα και να είχαμε τα ίδια δεδομένα στα χέρια μας μετά από δικό μας ψάξιμο, μην παρακολουθώντας την κάθε ομάδα, ίσως να μην κατανοούσαμε την σημασία της κάθε πληροφορίας.

Και φυσικά, μιας και μιλάμε για επαγγελματίες στο στοιχημα μπασκετ προβλεψεις, οι συντάκτες θα σας ενημερώσουν για το κατά πόσο υπάρχει στοιχηματική αξία σε μια απόδοση σε σημεία, σε σημείο με χάντικαπ, σε σύνολο πόντων, αν θα πρέπει να οδηγηθείτε σε μεγαλύτερα χάντικαπ ή μικρότερα και ούτω καθ’ εξής.

Οι κορυφαίες αποδόσεις για την Ευρωλίγκα βρίσκονται στο Pamestoixima.gr

Πως προκύπτουν οι στοιχημα μπασκετ προβλεψεις?

Αφού είδαμε στο προηγούμενο σκέλος τι αξία λαμβάνουν οι παίκτες από τις στοιχημα μπασκετ προβλεψεις ήρθε η ώρα να δούμε και με ποιον τρόπο ακριβώς ο κάθε tipster που ασχολείται με το μπάσκετ θα δώσει τις στοιχημα μπασκετ προβλεψεις του. Ήδη είπαμε μερικά πράγματα, όμως αξίζει να δούμε πως ακριβώς γίνονται τα πράγματα, βήμα βήμα:

στοιχημα μπασκετ προβλεψεις

Επιλογή αναμέτρησης/αναμετρήσεων: Εδώ είναι κοινό το πρώτο  βήμα με οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Ο συντάκτης βλέπει το πρόγραμμα της ημέρας, το αρχικό σετ των αποδόσεων και κάνει το πρώτο ξεδιάλεγμα, πριν μπει στη διαδικασία να δώσει τις δικές του στοιχημα μπασκετ προβλεψεις.

στοιχημα μπασκετ προβλεψεις

Ρεπορτάζ / Έρευνα: Στο αμέσως επόμενο βήμα αρχίζει η πραγματική δουλειά, καθώς ο τίπστερ καλείται να «ανακαλύψει» ποια είναι εκείνα τα στοιχεία του ρεπορτάζ τα οποία θα τον βοηθήσουν να βγάλει συμπέρασμα. Φυσικά σημαντικό κομμάτι είναι και η ανάλυση του πως έπαιξε στο πιο πρόσφατο, αλλά και συνολικά στα τελευταία ματς της η ομάδα. Σε αυτό το σημείο ο τίπστερ βλέπει τα ματς της κάθε ομάδας, για να μπορεί να έχει και ο ίδιος ιδέα του τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε αντίπαλο και πως διαχειρίζεται το κάθε ματς.

στοιχημα μπασκετ προβλεψεις

Στατιστικά: Αυτό είναι μακράν το πιο δύσκολο κομμάτι για κάθε τίπστερ, καθώς εδώ δεν φτάνει να δει την βαθμολογία και το τι έχει κάνει στα πρόσφατα ματς, ούτε καν την παράδοση. Θα πρέπει να δει και επιμέρους στοιχεία για τους σημαντικότερους παίκτες, μέσους όρους πόντων συνολικά, επιμέρους για κάθε ομάδα, ποσοστά σε δίποντα, τρίποντα, βολές, ώστε να έχει πλήρη εικόνα του ως που μπορεί να φτάσει κάθε αντίπαλος.

στοιχημα μπασκετ προβλεψεις

Αποδόσεις: Στοίχημα ίσον απόκτηση αξίας στην απόδοση και αυτό ακριβώς φροντίζουν οι tipster του Bet-Prognostika. Αφού αναλύσουν όλα τα δεδομένα της κάθε αναμέτρησης, βλέπουν κατά πόσο υπάρχει αξία στο κάθε σημείο, σε χάντικαπ, σύνολο πόντων ή ψάχνουν να βρουν εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις σε ατομικά παικτών και πολλά άλλα έξτρα στοιχήματα τα οποία είναι διαθέσιμα σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρία.

Στο Pamestoixima.gr ποντάρεις στην Ευρωλίγκα με 4% γκανιότα