Τα κορυφαία προγνωστικα σημερα

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Η μάχη με το ταμείο είναι καθημερινή, είναι αδυσώπητη, είναι δύσκολη και ο κάθε παίκτης μόνος του δεν μπορεί εύκολα να πάει μπροστά. Οι σύμμαχοι σε αυτόν τον… πόλεμο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι, ειδικά όταν οι παίκτες ξέρουμε ότι μπορούμε πραγματικά να εμπιστευτούμε για ακόμα μία φορά τα προγνωστικα σημερα που προσφέρονται από το Bet-Prognostika. Το σάιτ μας άλλωστε είναι φτιαγμένο από παίκτες και έχει ως αποδέκτες του τους ίδιους τους παίκτες και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει ποτέ, σε κάθε επιτυχία και σε κάθε αποτυχία. Άλλωστε και τα δύο μέσα στη ζωή βρίσκονται…

Πάντα τα φρέσκα, τα προγνωστικά στοιχηματος σημερινα είναι ο στόχος να είναι εκεί όταν θα ξυπνήσουμε, όταν θα αποφασίσουμε να μελετήσουμε και να προσπαθήσουμε να «στήσουμε» το επόμενο δελτίο μας, με το βλέμμα μας να είναι πάντα στραμμένο στο υπέρτατο βραβείο, στο ταμείο.

Eyes on the prize, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι και στον οδηγό αυτόν του Bet-Prognostika.com θα σας εξηγήσουμε που και με ποιονν τρόπο θα μπορέσετε να διαβάσετε τα καλύτερα για το στοιχημα προγνωστικα σημερα, τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε ότι θα βρείτε στο σάιτ μας και φυσικά ποια είναι τα οφέλη που θα αποκομίσετε διαβάζοντάς τα.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τα καλύτερα προγνωστικά στοιχηματος σημερινα;

προγνωστικα σημερα

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη και κατηγορηματική. Μόνο στο Bet-Prognostika.com θα βρείτε και θα απολαύσετε μια σειρά από κορυφαία προγνωστικα σημερα. Σάιτ με tips υπάρχουν άλλωστε πολλά εκεί έξω, τις επιτυχίες του Bet-Prognostika όμως δεν μπορούν να τις φτάσουν εύκολα και αυτό δεν το λέμε εμείς για να… ευλογήσουμε τα γένια μας. Άλλωστε οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δείχνουν την πραγματικότητα, την επιτυχία και το potential που υπάρχει από το τιμ το οποίο έχει στηθεί γύρω από τις ανάγκες των παικτών.

Στο σάιτ μας θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τόσο δωρεάν προγνωστικα σημερα, όσο και τα Premium για το στοιχημα προγνωστικα σημερα. Σε καθημερινή βάση οι συντάκτες και των δύο κατηγοριών αναλύουν το πρόγραμμα και δίνουν μόνο εκείνα τα σημεία τα οποία έχουν ελεγχθεί από κάθε πλευρά και παράμετρο και τα οποία προτείνονται πάντα με βάση την αξία της απόδοσης, τις πιθανότητες που έχουν για επαλήθευση και φυσικά με βάση τα δεδομένα τα οποία οδηγούν στην τελικη επιλογή του καθενός από τους τίπστερ οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο σάιτ.

Εσείς από τη δική σας πλευρά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρέφετε κάθε μέρα και να βλέπετε τις στήλες των τίπστερ, οι οποίες έχουν ανανεωθεί με τα καλύτερα στοιχημα προγνωστικα σημερα.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πλεονεκτήματα που έχουν τα στοιχημα προγνωστικα σημερα

Όπως είπαμε και στο πρόλογο, κάθε ημέρα είναι μια καινούρια μάχη με τους bookmaker και πάνω από όλα, καινούριες στοιχηματικές ευκαιρίες αναδύονται, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να τις αρπάξουμε και να τις εκμεταλλευτούμε. Οι τίπστερ του Bet-Prognostika.com συνεχίζουν ακούραστα σε καθημερινή βάση την μελέτη τους ώστε εσείς να απολαύσετε τα καλύτερα προγνωστικα σημερα, τα οποία σαφώς και έρχονται με μερικά επιπλέον οφέλη.

προγνωστικα σημερα

Ανάλυση του προγράμματος και διαλογή: Δεν συζητάμε καν για το πόσο δύσκολη είναι η επιλογή σημείου σε ένα τεράστιο πρόγραμμα σαν εκείνο του Σαββάτου και της Κυριακής. Παμε στα προγνωστικά στοιχηματος σημερινα σε καθημερινές καταστάσεις όπου και πάλι οι συντάκτες κάνουν αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς. Σκανάρουν το πρόγραμμα και κρατάνε εκείνα τα ματς τα οποία έχουν… ζουμί και μπορούν στο τέλος της ημέρας να μας δώσουν αξία.

προγνωστικα σημερα

Όλα τα δεδομένα στο πιάτο μας: Σκεφτείτε τώρα να πρέπει να ψάξετε να βρείτε τις κατάλληλες πηγές ενημέρωσης για το ρεπορτάζ της κάθε ομάδας, να δείτε τα ματς τους, να κάνετε στατιστική ανάλυση, να κάνετε σύγκριση αποδόσεων και ανάλυση της τιμής στην οποία προσφέρεται το κάθε σημείο, να τα δέσετε όλα αυτά μαζί για να βγάλετε την τελική απόφαση.

Προφανώς και δεν είναι εύκολο, όμως όλο αυτόν τον χρόνο τον γλιτώνετε και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε – κάνουμε, είναι να ζυγίσουμε τα προσφερόμενα δεδομένα για να δούμε αν συμπίπτει το τελικό συμπέρασμα με εκείνο του τίπστερ.

προγνωστικα σημερα

Αντίληψη της σιγουριάς του εξειδικευμενου: Έστω ότι στο τέλος της ανάλυσης ο τίπστερ μιας έχει πείσει και όντως συμπίπτει το τελικό μας συμπέρασμα με το δικό του, ο οποίος τυγχάνει να είναι και πιο εξειδικευμένος σε κάθε κατηγορία. Αλήθεια, πόσο πολύ το πιστεύει το κάθε σημείο; Αυτό θα φανεί στο ποντάρισμά του. Αν έχει ένα Χ σταθερό ποντάρισμα ή μέσο όρο και το ξεπερνάει, δείχνει πολλά, όπως και αν ποντάρει λιγότερα.

Αυτά, όπως κάποιος μπορεί να αντιληφθεί είναι μερικά από τα βασικότερα οφέλη του να διαβάζει στο Bet-Prognostika τα καλύτερα προγνωστικα σημερα, μαζί με την μάθηση για κατηγορίες με τις οποίες σε άλλες περιπτώσεις δεν θα είχαμε επαφή, το καλύτερο bankroll management και αρκετά άλλα σημαντικά στοιχεία τα οποία βελτιώνουν την καθημερινή μας στοιχηματική ζωή.  Οπότε, πολύ απλά, μην παραλείπετε να επιστρέφετε σε καθημερινή βάση!

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τι θα βρω στα προγνωστικα σημερα;

Οι λόγοι για να επιστρέφετε στο Bet-Prognostika σε καθημερινή βάση για να διαβάζετε τα προγνωστικα σημερα είναι πάμπολλοι και σε αυτή τη γωνιά θα προσπαθήσουμε να σας πούμε με λίγα λόγια το τι μπορείτε να περιμένετε ότι θα βρείτε στα προγνωστικά στοιχηματος σημερινα. Ξεκινώντας από τους free tipsters, εκεί θα συναντήσετε τον Panos President, ο οποίος καταπιάνεται τόσο με το ποδόσφαιρο, όσο και με το μπάσκετ, Ευρωλίγκα και ΝΒΑ.

Στη συνέχεια έχουμε τον Tolis Ecko, ο οποίος συνηθίζει να καταπιάνεται με το ποδόσφαιρο και περισσότερο με την ελληνική Σούπερ Λιγκ και με την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει μεγάλες νίκες, με αποτέλεσμα να έχει ένα σπουδαίο συνολικό Profit. Στην παρέα βρίσκεται επίσης και ο X-Punter, ενώ καθαρά σημεία από Euroleague θα μπορέσετε να βρείτε στην αντίστοιχη στήλη, η οποία άνοιξε φέτος για πρώτη φορά και έχει ένα success rate το οποίο βρίσκεται στο 50%.

Από εκεί και πέρα, από τα προγνωστικά στοιχηματος σημερινα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι Premium στήλες. Με τους NBAir, Gold, The Real Deal, Tasos Nazar και Sin – Bah – Foo να είναι έτοιμοι σε καθημερινή βάση να σας πάνε ταμείο, κάτι που αποδεικνύουν και οι αριθμοί τους, τα στοιχημα προγνωστικα σημερα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop