Οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα

στοίχημα προβλέψεις

Πολλά σάιτ εκεί έξω βγαίνουν και διαλαλούν ότι οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα, βρίσκονται στο δικό τους σάιτ, όμως είναι αυτή η πραγματικότητα, ή πρόκειται για ένα διαφημιστικό τρικ το οποίο έχει ως στόχο να προσκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό, όμως το θέμα είναι και τα αποτελέσματα να είναι ανάλογα. Οι παίκτες άλλωστε ψάχνουν και πάντα θα ψάχνουν να βρουν τις προβλεψεις για το στοιχημα και στο Bet-Prognostika μπορούμε να δεσμευτούμε ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Μια σειρά από προγνωστικά, τα οποία έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό στον παίκτη και με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε αναγνώστη.

Ωστόσο, οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα έχουν μια ολόκληρη διαδικασία από πίσω τους, αλλά παράλληλα έχουν και μία συγκεκριμένη σημασία για τους παίκτες του στοιχήματος, αλλά και μια ολόκληρη φιλοσοφία με την οποία δημιουργούνται. Αν και εσείς έχετε απορία αναφορικά με το που θα βρείτε τις κορυφαίες προβλέψεις, πως προκύπτουν, αλλά και το πως μπορούμε ως παίκτες να τις εκμεταλλευτούμε, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Που θα βρω τις κορυφαιες προβλεψεις για το στοιχημα;

καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα

Τo Bet-Prognostika είναι ένα σάιτ αφοσιωμένο στο να προσφέρει στον κόσμο του τα καλύτερα προγνωστικά και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες. Οπότε κάθε άλλο παρά θα είναι υπερβολή να πούμε ότι οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα βρίσκονται εδώ. Σε ποιο σημείο του σάιτ όμως οι παίκτεες θα βρουν και τι; Αρχικά μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικών ειδών υπηρεσίες.

Οι free tipsters, συντάκτες έμπειροι του χώρου οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσφέρουν τις γνώσεις τους και την εξειδίκευσή τους. Για παράδειγμα, ο Tolis Ecko προσφέρει σημεία με αξία, ενώ ο all around παίκτης Panos President βρίσκει σπουδαίες ευκαιρίες τόσο από ποδόσφαιρο, όσο και από μπάσκετ. Στις ελεύθερες στήλες θα δείτε ότι υπάρχουν και οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα για την Ευρωλίγκα, o X-Punter αλλά και τρεις νέες προσθήκες, οι Paris Kalamaras, Nikos Kemanetzis και Nick Froni.

Λίγο υψηλότερα στο σάιτ θα δείτε και ένα section με την ονομασία Premium Tipsters, τις οποίες όμως για να τις δείτε θα πρέπει να πληρώσετε την αντίστοιχη συνδρομή, ανάλογα με τον tipster που σας ταιριάζει περισσότερο. Οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα είναι δεδομένες, είτε αυτές προέρχονται από τον Tasos Nazar, την στήλη Dinner is ready, την Gold στήλη, τον NBAir ή τη στήλη The Real Deal.

Οπότε αυτό που θα πρέπει να κάνετε από τη μεριά σας είναι απλά να δείτε σε ποιο σημείο θέλετε να φτάσει η επιτυχία σας στοιχηματικά και ανάλογα να επιλέξετε την αντίστοιχη συνδρομή, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προτάσεις από τους free tipsters. Πως όμως προκύπτουν τα προγνωστικά από τους tipster του σάιτ; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα το ανακαλύψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως προκύπτουν οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα

Εύλογα λοιπόν πολύς κόσμος θα ρωτήσει το πως ακριβώς οι συντάκτες και οι tipsters του κάθε σάιτ προγνωστικών δημιουργούν τα κείμενά τους και πως ακριβώς προκύπτουν οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα; Δεν θα σας πούμε το πως ακριβώς γίνεται η δουλειά σε οποιοδήποτε άλλο σάιτ, αλλά τίμια, ανοικτά και ξεκάθαρα το πως ακριβώς δουλεύουν οι Tipster στο Bet-Prognostika με στόχο να δημιουργηθούν οι κορυφαίες προβλεψεις για το στοιχημα.

καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα

Ξεσκαρτάρισμα μέσω της εξειδίκευσης: Αρχικά γίνεται Monitoring του προγράμματος που υπάρχει σε καθημερινή βάση και ο κάθε tipster προφανώς και θα στραφεί προς τις λίγκες στις οποίες έχει μεγαλύτερη ευχέρεια και εξειδίκευση. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια πρώτη ματιά στις αποδόσεις για να δει αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και κατόπιν αρχίζει η πραγματική δουλειά.

καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα

Ρεπορτάζ – Έρευνα: Σε αυτό το στάδιο υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Αρχικά πρέπει ο tipster να δει το πως έπαιξε η κάθε ομάδα από το ματς που εξετάζει, στο προηγούμενο παιχνίδι της. Αυτό σημαίνει ότι θα δει τα ματς, αλλά θα διαβάσει και τα αντίστοιχα review για να έχει μια πλήρη εικόνα του τι συνέβη. Στη συνέχεια ελέγχει με κάθε τρόπο το ρεπορτάζ  για να βρει τις όποιες απουσίες, επιστροφές, τιμωρίες, διοικητικές αλλαγές και κάθε τι το οποίο μπορεί να έχει πραγματικό στοιχηματικό ενδιαφέρον.

καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα

Στατιστική ανάλυση: Αθλητισμός και στατιστική πάνε χέρι – χέρι και ας μην είναι τα στατιστικά εκείνα τα οποία θα αγωνιστούν στο τέλος. Η φόρμα των τελευταίων αναμετρήσεων, οι επιδόσεις εντός και εκτός αμυντικά και επιθετικά, αλλά και η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων μεταξύ άλλων, δίνουν μια σημαντική εικόνα του τι μπορεί να συμβεί στο ματς και πως μπορεί να πάει η κατάσταση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα

Αποδόσεις: Φυσικά, στοίχημα χωρίς την αγορά αξία και των κατάλληλων τιμών, δεν είναι στοίχημα. Οπότε, αφού έχουν αναλυθεί όλα τα δεδομένα και έχοντας στο νου του ο tipster τις αποδόσεις που είχε δει αρχικά, αποφασίζει κατά πόσο υπάρχει πραγματική αξία στο σημείο. Και αν υπάρχει, αμέσως μετά γίνεται τσεκάρισμα όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών για να βρεθεί η υψηλότερη τιμή.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Η σημασία που έχουν οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα;

goalgoalstrategy

Το να έχει ένας παίκτης στα χέρια του προγνωστικά τα οποία χαρακτηρίζονται ως οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα σημαίνει ότι έχει στα χέρια του δύναμη. Δύναμη γνώσης, δύναμη εξειδίκευσης, δύναμη αποτελεσματικότητας. Και αυτό γιατί οι tipster του Bet-Prognostika.com μπορεί να μην έχουν το απόλυτο, δεν γίνεται άλλωστε, δεν υπάρχει tipster που να έχει το απόλυτο, μπορούμε όμως απόλυτα να πούμε ότι οι καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα είναι απόλυτα μελετημένες και προκύπτουν αποκλειστικά και μόνο από την έρευνα και τα διαθέσιμα δεδομένα, την εξειδίκευση κάθε tipster σε συγκεκριμένη χωρα, λίγκα ή και σπορ.

Οι παίκτες ξέρουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα εργαλείο για να πάνε στο ταμείο και συνολικά οι κορυφαίες προβλεψεις για το στοιχημα μπορούν να προσφέρουν αρκετά σημαντικά πλεονεκτήματα. Αρχικά γλιτώνουν αρκετό χρόνο στους παίκτες, δεύτερον οι τελευταίοι έχουν άμεσα όλα τα δεδομένα στα χέρια τους χωρίς να κοπιάσουν και φυσικά μόνο να κερδίσουν και να μάθουν έχουν διαβάζοντας τις αναλύσεις ενός πολύπειρου τιπστερ, σαν αυτούς που προσφέρουν που δημιουργούν και προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να παίξουν με τις καλυτερες προβλεψεις για το στοιχημα.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία