Προγνωστικα στοιχηματος

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Ας λέμε αλήθειες, άλλωστε το Bet-Prognostika μόνο τέτοιες θέλει να λέει στους παίκτες του από κάθε γωνιά. Είτε είναι κάποια ματς τα οποία μπορείτε από μόνοι σας να βρείτε τις πληροφορίες – λόγου χάρη στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας – είτε χρειάζεται περισσότερος κόπος, τα προγνωστικα στοιχηματος μπορούν να αποτελέσουν το ιδανικό εργαλείο για εσάς, ώστε να μπορέσετε να ποντάρετε στα αγαπημένα σας ματς. Όχι τόσο πολύ λόγω της τελικής εκτίμησης του εκάστοτε τίπστερ, όσο για το φιλτράρισμα που γίνεται από τον τελευταίο με στόχο να σας παραθέσει όλα εκείνα τα δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν να βγάλετε το τελικό σας συμπέρασμα, ακόμα και αν εκείνο δεν είναι ίδιο με εκείνο του tipster.

Άλλωστε αυτή είναι η μαγεία αυτού του… σπορ. Μπορείτε να έχετε την ανάλυση του εκάστοτε συντάκτη στα χέρια σας από τα προγνωστικα στοιχηματος και όμως τα ίδια δεδομένα σε εσάς να δώσουν ένα τελείως διαφορετικό συμπέρασμα. Ωστόσο, πως ακριβώς προκύπτουν από την αρχή στο στοιχημα προγνωστικα; Ποια είναι η μέθοδος που ακολουθούν οι τίπστερ και ποια είναι τα σημεία στα οποία ρίχνουν το ενδιαφέρον τους; Συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό αυτό του Bet-Prognostika, αν όντως θέλετε να λάβετε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Πως προκύπτουν τα προγνωστικα στοιχηματος;

προγνωστικα στοιχηματος

Είμαστε σίγουροι ότι πολλές φορές έχετε μπει στη διαδικασία να αναρωτηθείτε για τον λόγο για τον οποίο ένας συντάκτης – τίπστερ έχει αποφασίσει να δώσει στο κοινό ένα συγκεκριμένο σημείο. Τι ήταν αυτό που τον ώθησε; Μήπως ήταν έμπνευση της στιγμής; Απλά είδε τα ματς και στα πεταχτά είπε την άποψή του; Ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο.

Τα προγνωστικα στοιχηματος και αυτά τα οποία διαβάζουμε εμείς σε κάθε σάιτ, είτε πρόκειται για ένα κείμενο μικρότερης ή μεγαλύτερης έκτασης είναι αποτέλεσμα – για όσους θεωρούνται σωστοί και τίμιοι τίπστερ τουλάχιστον – σκληρής μελέτης και προσπάθειας.

Ανάλυση δεδομένων, έχουν δει ήδη το πως παίζει μια ομάδα και δεν είναι απλά διάβασμα της βαθμολογίας, της φόρμας και τέλος προκειμένου να δωθούν τα προγνωστικα στοιχηματος. Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να μιλήσουμε για τους τίπστερ που κάνουν ανάλυση μιας ολόκληρης κατηγορίας και των ομάδων τους προκειμένου να ξεδιαλέξουν τα καλύτερα ματς της ημέρας και να τα προσφέρουν σε εσάς στο πιάτο.

Θα πάμε στους πιο… γενικούς αναλυτές, εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν «χρεωθεί» μια συγκεκριμένη λίγκα ή κατηγορίες και απλά έχουν μια εξειδίκευση σε συγκεκριμένες χώρες, κάνουν το ξεδιάλεγμά τους από εκεί και εν τέλει αναλύουν σε βάθος τα ματς τα οποία τους ενδιαφέρουν. Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα βασικά στοιχεία που αναλύονται στο στοιχημα προγνωστικα; Δείτε την επόμενη παράγραφο για να το μάθετε.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία για το στοιχημα προγνωστικα

Πάμε λοιπόν να δούμε πως ακριβώς προκύπτουν τα προγνωστικα στοιχηματος και τι είναι αυτό το οποίο ωθεί τους τίπστερ ώστε να δώσουν την εκάστοτε τελική επιλογή.

Προγνωστικα στοιχηματος

1) Εν αρχή ήταν η εξειδίκευση: Θα δείτε ότι ο κάθε τίπστερ ακολουθεί συγκεκριμένο μοτίβο, από πολύ συγκεκριμένες χώρες και κατηγορίες. Προφανώς αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι «βαριέται» να κοιτάξει τα υπόλοιπα ματς, αλλά γνωρίζει καλύτερα τη νοοτροπία του αθλήματος σε αυτές τις χώρες, αυτές τις λίγκες και αυτές τις ομάδες, με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι τελευταίες. Δύσκολα θα δείτε κάποιον τίπστερ να προτείνει και Σκωτία και Αργεντινή, είναι τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες.

Προγνωστικα στοιχηματος

2) Ξεδιάλεγμα με βάση την απόδοση: Ξέροντας την δυναμική και τις δυνατότητες της κάθε ομάδας, ελέγχει τα ζευγαρώματα της ημέρας και αναλύει το κατά πόσο το προσφερόμενο σετ αποδόσεων κρύβει παγίδες ή έχει αξία.

Προγνωστικα στοιχηματος

3) Ανάλυση του ματς: Αφού ένα συγκεκριμένο ματς και οι αποδόσεις του έχουν αποδειχθεί ελκυστικά, αρχίζει η ανάλυση. Ρεπορτάζ της κάθε ομάδας, όχι μόνο στα μεγάλα μέσα της χώρας, αλλά και στο κάθε τοπικό σάιτ, Youtube channel και οτιδήποτε άλλο θα μπορέσει να βοηθήσει να αποκτηθούν περισσότερες πληροφορίες.

Προγνωστικα στοιχηματος

4) Φιλτράρισμα των πληροφοριών: Το ρεπορτάζ για κάθε ομάδα αποτελείται από πολλά διαφορετικά κομμάτια. Ενδιαφέρουν μόνο όσα μπορούν να επηρεάσουν την αναμέτρηση. Υπάρχουν απουσίες; Είναι κεκλεισμένων των θυρών το ματς; Έπαιξαν ξύλο οι παίκτες μιας ομάδας μεταξύ τους; Ποιο είναι συνολικά το κλίμα;

Προγνωστικα στοιχηματος

5) Αγωνιστική εικόνα και ετοιμότητα: Στη συνέχεια ακολουθεί παρακολούθηση του προηγούμενου ματς με στόχο να υπάρχει εικόνα του πως παίζει η κάθε ομάδα, του τι βγάζει πλλανω στο χορτάρι ή το παρκέ, ανάλογα με το άθλημα.

Προγνωστικα στοιχηματος

6) Στατιστική ανάλυση: Μετά από το πολύωρο έλεγχο ρεπορτάζ και αγωνιστικής εικόνα – μομέντουμ, ελέγχονται στατιστικά βασικά για το παιχνίδι, αλλά και πιο εξειδικευμένα. Φόρμα τελευταίων ματς, φόρμα εντός – εκτός, μέσος όρος επίτευξης τερμάτων ή πόσα γκολ δέχεται, κάρτες, κόρνερ, τα πάντα.

Προγνωστικα στοιχηματος

7) Διάβασμα ανάλυση αγορών του ματς και αποδόσεων: Έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι αναφορικά με την αναμέτρηση, το επόμενο βήμα είναι να δούμε πως αυτά μπορούν να «κουμπώσουν» σε συγκεκριμένες αγορές και αν φυσικά υπάρχει παικτική αξία.

Προγνωστικα στοιχηματος

8) Τελική εκτίμηση: Εχοντας πλέον ο τίπστερ όλα τα δεδομένα και έχοντας ολοκληρώσει την ανάλυσή του, φτάνει η ώρα να δώσει τα προγνωστικα στοιχηματος.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Προγνωστικα στοιχηματος;

Προγνωστικα στοιχηματος

Όπως θα είδατε στην προηγούμενη παράγραφο, είναι αρκετά μεγάλη η διαδικασία προκειμένου εσείς να διαβάσετε την ανάλυση του κάθε τίπστερ στο Bet-Prognostika, ακόμα και αν μιλάμε για ένα κείμενο το οποίο είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο σε έκταση. Για να προκύψουν τα προγνωστικα στοιχηματος και εφόσον φυσικά ο τίπστερ δεν «κοροϊδεύει» τους αναγνώστες του, σπαταλά πολλή ενέργεια και χρόνο για να φέρει την εκτίμησή του στα μάτια σας. Τι κερδίζετε λοιπόν με το να διαβάζετε τα προγνωστικα στοιχηματος;

  1. Γλιτώνετε χρόνο: Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει ο καθένας μας τον χρόνο να προβεί σε τόσο ενδελεχή ανάλυση της κάθε αναμέτρησης και των αποδόσεων. Όλη αυτή η διεργασία έχει γίνει ήδη για εσάς και έτσι μπορείτε να φτάσετε ευκολότερα σε συμπέρασμα, άσχετα αν θα ακολουθήσετε εκείνο του τίπστερ ή το δικό σας.
  2. Μαθαίνετε από τον τίπστερ: Αν έχετε απέναντί σας εξειδικευμένο συντάκτη σε μια κατηγορία και τον ακολουθείτε κατά πόδας στα προγνωστικα στοιχηματος, σταδιακά μαθαίνετε από τις πληροφορίες που λαμβάνετε και εξειδικεύεστε και εσείς στην εκάστοτε χώρα και κατηγορία.
  3. Βρίσκετε ευκαιρίες που μπορεί να μην παρατηρούσατε ποτέ: Ειδικά αν ο συντάκτης συνηθίζει να ασχολείται με μη εμπορικές λίγκες και αναμετρήσεις, σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε αναμετρήσεις και ευκαιρίες που λογικά δεν θα βρίσκατε αν δεν διαβάζατε τα προγνωστικα στοιχηματος.
  4. Καταλαβαίνετε πόσο σίγουρος είναι για το ματς: Όταν ένας συντάκτης δίνει το σημείο του στο στοιχημα προγνωστικα, το ποντάρισμά του μαρτυράει τόσο τον τρόπο παιχνιδιού του, όσο και το πόσο σίγουρος νιωθει για το σημείο και ως εκ τούτου καταλαβαίνετε ποια θα πρέπει να είναι η στρατηγική σας.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop