Προγνωστικα Γκολ γκολ

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Τι περιμένουν οι οπαδοί κάθε ομάδας για να ξεσηκωθούν σε κάθε αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας; Μα φυσικά το να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Και από στοιχηματικής άποψης ωστόσο το γκολ είναι εκείνο το οποίο έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι εκείνο το οποίο είναι όλη η ουσία. Και αντίστοιχα, τα προγνωστικα γκολ γκολ είναι από εκείνα τα οποία έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και όχι άδικα, ειδικά αν έχει γίνει σωστό διάβασμα από την μεριά του εκάστοτε τίπστερ και ο τελευταίος έχει λάβει υπόψιν όλα τα δεδομένα.

Σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε με ποιον τρόπο ο κάθε συντάκτης ετοιμάζει τα προγνωστικα στοιχηματος γκολ γκολ ή αντίστοιχα του no goal, τα πλεονεκτήματα τα οποία αποκομίζει ο κάθε παίκτης από την ανάγνωση των γκολ γκολ προγνωστικα.

Επίσης με ποιον τρόπο ακριβώς προκύπτουν τα προγνωστικα γκολ γκολ ή αντίστοιχα για το No goal, αν θεωρεί ο τίπστερ ότι θα σκοράρει μόνο μία ή καμία από τις δύο ομάδες. Συνεχίστε να διαβάζετε, αν θέλετε να μάθετε όλα τα μυστικά του πως προκύπτουν τα προγνωστικα γκολ γκολ.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τα καλύτερα προγνωστικα γκολ γκολ;

Προγνωστικα Γκολ γκολ

Όπως ισχύει και για τα προγνωστικα over 2.5, έτσι και τα προγνωστικα γκολ γκολ έχουν μεγάλο κοινό, μιας και το συγκεκριμένο σημείο είναι από τα πιο δημοφιλή στο στοιχηματικό τοπίο. Ο λόγος; Ότι πρωτα από όλα έχει να κάνει με το καλύτερο στοιχείο του αθλήματος, το γκολ, ενώ αν το πάρουμε από στοιχηματικής άποψης, ακόμα και να μην ξέρει κάποιος το τι κάνει κάθε ομάδα ακριβώς, μπορεί να ποντάρει.

Συν τοις άλλοις, όπως και το over/under, έτσι και το goal/goal – no goal έχουν 50% πιθανότητες επιβεβαίωσης. Ναι, μπορεί να μην μπορούμε να λάβουμε την ίδια υψηλή απόδοση που θα παίρναμε από ένα σημείο, ωστόσο μόνο αμελητέες δεν είναι οι τιμές του, ακόμα και αν η γκανιότα του βρίσκεται περί του 7% – 8%.

Στο Bet-Prognostika.com παράλληλα με την «ανάγνωση» και ανάλυση των δεδομένων για ένα πιθανό over / under, οι συντάκτες τσεκάρουν και την πιθανότητα να πάνε στα προγνωστικα γκολ γκολ ή το no goal, ανάλογα με το που οδηγούν τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα. Ή ακόμα και συνδυαστικά στοιχήματα goal/goal – no goal και over ή under, ανάλογα με το που οδηγεί το κάθε ματς.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σχεδόν όλοι οι τίπστερ που θα βρείτε στο σάιτ, τόσο εκείνοι που βρίσκονται στην κατηγορία των ελεύθερων τιπς, όσο και εκείνοι που βρίσκονται στα πληρωμένα, θα δώσουν προγνωστικα γκολ γκολ σε ουκ ολίγες αναμετρήσεις, όπου υπάρχει στοιχηματική αξία φυσικά.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πλεονεκτήματα που έχουν τα προγνωστικα γκολ γκολ

Το ποντάρισμα στο σημείο του γκολ γκολ και αντίστοιχα τα προγνωστικα Γκολ γκολ που προσφέρονται από τους συντάκτες του Bet-Prognostika.com προσφέρουν μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία μπορεί να αποκομίσει ο κάθε παίκτης και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο ταμείο. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά και πως ακριβως τα εξαργυρώνουν οι παίκτες μέσα από τα προγνωστικα στοιχηματος γκολ γκολ.

Προγνωστικα Γκολ γκολ

Ευελιξία: Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ένας παίκτης θα ακολουθήσει το goal/goal – no goal και φυσικά ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχουν τα προγνωστικά για αυτό το σημείο, είναι το γεγονός ότι δίνει στους παίκτες την ευελιξία που χρειάζονται όταν δεν νιώθουν σίγουροι αναφορικά με το αν το ματς θα πάει στο over ή τo under.

Όταν λοιπόν το ματς είναι οριακό και ανάμεσα στα 2 και τα 3 γκολ, ίσως να είναι πιο εύκολο να στρέψουμε το βλέμμα μας προς την πιθανότητα να σκοράρει η μία ομάδα ή και οι δύο, ανάλογα με το που οδηγούν τα δεδομένα.

Προγνωστικα Γκολ γκολ

50% πιθανότητες επιβεβαίωσης: Όπως άλλωστε και το over / under, έτσι και το σημείο του γκολ γκολ ή No goal δίνει πιθανότητες 50% να επιβεβαιωθεί. Προφανώς και είναι πολύ καλύτερο αππό το θεωρητικό πάντα 33% του κάθε σημείου για τον τελικό νικητή.

Προγνωστικα Γκολ γκολ

Καλές αποδόσεις: Χωρίς να φτάνει στα επίπεδα του τελικού νικητή, το σημείο του γκολ γκολ μπορεί να δώσει αρκετά καλές αποδόσεις οι οποίες κυμαίνονται από το 1.60 ως και το 2.10 – 2.20, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στο δελτίο μας.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως ακριβώς προκύπτουν τα προγνωστικα γκολ γκολ;

Για να μπορέσει ένας συντάκτης του Bet-Prognostika.com να προσφέρει τα δικά του προγνωστικα Γκολ γκολ, όπως συμβαίνει και για κάθε άλλο σημείο, θα πρέπει να ελέγξει μια σειρά από σημαντικά στατιστικά, το ρεπορτάζ της ομάδας και φυσικά, να ξέρει ποια είναι η πραγματική επιθετική και αμυντική ικανότητα της κάθε μία από τις δύο αντιπάλους. Πρόκειται για μια πολύ λεπτομερή διαδικασία, την οποία περνάει ο κάθε τίπστερ, μέχρι να φέρει στην δική μας οθόνη τα προγνωστικα Γκολ γκολ. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημεία της ανάλυσης.

Προγνωστικα Γκολ γκολ

Ρεπορτάζ: Σε αυτό το κομμάτι περικλείονται αρκετά πράγματα. Από το κλίμα το οποίο υπάρχει στην κάθε ομάδα ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης, τις απουσίες που μπορεί να έχουν προκύψει λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας, την τιμωρία της έδρας, το αν υπάρχουν εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Κοινώς αν είναι απλήρωτη η ομάδα, αν βρέθηκαν στην προπόνηση οπαδοί του συλλόγου για να αποθεώσουν ή να γιουχάρουν τους παίκτες και άλλα. Και φυσικά μετά είναι εξαιρετικά σημαντικό να ελεγχθεί το κίνητρο της κάθε ομάδας για την αναμέτρηση, τι σχέσεις έχουν μεταξύ τους.

Προγνωστικα Γκολ γκολ

Στατιστικά: Αν και οι αριθμοί από μόνοι τους δεν μπορούν να δώσουν ασφαλή συμπεράσματα για να δοθούν τα προγνωστικα στοιχηματος γκολ γκολ, αποτελούν μια πολύ σημαντική ένδειξη αναφορικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε από κάθε ομάδα. Με τι συχνότητα σκοράρει και δέχεται γκολ; Σε ποια ημίχρονα σκοράρει πιο εύκολα, πως τα πηγαίνει εκτός έδρας και εντός έδρας, αλλά και συνολικά στα τελευταία ματς;

Προγνωστικα Γκολ γκολ

Αγωνιστική εικόνα: Και φυσικά, δεν μπορεί να δοθεί σημείο και γενικά να προσφερθούν γκολ γκολ προγνωστικα από τον κάθε συντάκτη, αν δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με το πως παίζει, πως αναπτύσσεται στο επιθετικό κομμάτι, πόσο σωστά αμύνεται και κατά πόσο οι γραμμές μένουν κοντά ή ανοίγουν. Όσο περισσότερα δεδομένα έχει ο συντάκτης αναφορικά με το αγωνιστικό στυλ, τόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα μπορούν να βγουν.

Προγνωστικα Γκολ γκολ

Απόδοση: Επειδή – όπως έχουμε ξαναπεί – το στοίχημα είναι αγορά αξίας και όχι ΠΡΟΠΟ, αν όλα τα παραπάνω δεδομένα δεν «δένονται» από μία λογική τιμή, δεν υπάρχει και λόγος να σπαταλήσουμε περισσότερο χρόνο στο σημείο. Και φυσικά στο κομμάτι της απόδοσης μπαίνει και η διαδικασία της σύγκρισης της τιμής μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών, με στόχο να πάρουμε τη μέγιστη δυνατή τιμή.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop