Προγνωστικα Over 2.5

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου και το όλο θέαμα του αφορά και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα γκολ και ως εκ τούτου, αυτό περνάει και στο στοιχηματικό κομμάτι. Τι να το κάνουμε ένα ματς το οποίο είναι γεμάτο από ευκαιρίες, η μπάλα πάει πάνω κάτω στο γήπεδο, αλλά δεν βλέπουμε γκολ; Είναι η εξαίρεση η οποία επιβεβαιώνει τον κανόνα και από εκεί και πέρα, είτε λίγα, εόιτε πολλά γκολ, το κοινό θέλει να ξεσηκωθεί και το ίδιο και οι παίκτες του στοιχήματος. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το σημείο του over 2.5 και αντίστοιχα τα προγνωστικα Over 2.5 έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στους φίλους του Online betting.

Στον παρακάτω οδηγό του Bet-Prognostika θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε το που μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματος over 2.5 και πως μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε ώστε να πάρετε το μέγιστο από αυτού του είδους τις προβλέψεις, τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν τα over 2.5 προγνωστικα, ενώ σας βοηθάμε να καταλάβετε κιόλας με ποια λογική οι συντάκτες – τίπστερ του σάιτ μας φτάνουν στο σημείο να προβλέψουν και να «δώσουν» ένα over 2.5 σημείο.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τα καλύτερα προγνωστικα over 2.5;

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, τα προγνωστικα Over 2.5 είναι από τα πιο δημοφιλή που μπορεί να βρει κάποιος στο ίντερνετ και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Αρχικά μιλάμε για ένα σημείο το οποίο δίνει στο κοινό πιθανότητα 50% επιβεβαίωσης.

Οπότε με μία σωστή μελέτη μιας αναμέτρησης και αντίστοιχα λίγο τύχη (χρειάζεται και αυτή), είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει επιτυχία. Επίσης, μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις, όπως πχ αν ποντάραμε σε ένα αουτσάιντερ, ωστόσο οι τιμές θα κυμαίνονται μεταξύ 1.60 και 2.20, οπότε η αξία είναι δεδομένη.

Στο Bet-Prognostika.com οι τίπστερ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγνωστικα Over 2.5, για τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε, μιας και είναι πολύ πιθανόν ένα ματς το οποίο μοιάζει πιο δύσκολο στη μελέτη και ανάγνωσή του αναφορικά με το σημείο του νικητή, να μοιάζει πιο εύκολο να παιχτεί στα γκολ.

Είτε αυτό το σημείο είτε έχει να κάνει με προγνωστικα over 2.5, είτε με over 3.5, είτε με over 1.5, είτε με συνδυαστικό over και να σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες, οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να προσφέρουν μεγάλο value στο ποντάρισμά μας και φυσικά στα προγνωστικά τα οποία προσφέρονται. Συνεχίστε να διαβάζετε, αν θέλετε να μάθετε τα πλεονεκτήματα των προγνωστικών για αυτό το σημείο, αλλά και το πως αυτά προκύπτουν.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πλεονεκτήματα που έχουν τα προγνωστικα over 2.5

Αρχικά υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον συντάκτη, για τον αναγνώστη και γενικά για όλους τους παίκτες στο να αναφερθούμε στην πιθανότητα να επιτευχθούν πολλά τέρματα σε ένα ματς από το να μιλήσουμε για το αντίθετο. Από μόνα τους τα προγνωστικα Over 2.5 ανεβάζουν την αδρεναλίνη και την αδημονία για την κάθε αναμέτρηση, καθώς περιμένουμε τόσο το να επιτευχθεί το σημείο, όσο και το να δούμε θέαμα στην εκάστοτε αναμέτρηση. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα που έχουν για έναν παίκτη τα προγνωστικα over 2.5;

  1. Δίνουν πιθανότητες επιβεβαίωσης 50%: Το αναφέραμε και λίγο πιο πάνω, ωστόσο πρόκειται για τον βασικότερο λόγο για να επιλέξει κάποιος αυτή την αγορά. Σε αντίθεση με το 1Χ2 το οποίο – θεωρητικά – δίνει πιθανότητες 33% στο κάθε σημείο, συν την ικανότητα της κάθε ομάδας, η οποία επηρεάζει το τελικό ποσοστό νίκης (κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στην απόδοση), το over/under έρχεται με πιθανότητα 50%. Ακόμα και να μην ξέρουμε τιποτα για την κάθε ομάδα και απλά αν δούμε τα στατιστικά, μπορούμε να ξέρουμε το… trend που έχει η καθεμία στο σκοράρισμα.
  • Γλιτώνουμε την «βαριά» μελέτη: Φυσικά το να προκύψουν τελικά τα προγνωστικά για αυτό το σημείο δεν είναι τόσο απλό, αφού θα πρέπει να δούμε το πως παίζει η κάθε μία από τις ομάδες, να αναλύσουμε τα στατς, να δούμε το ρεπορτάζ και αν υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις που επηρεάζουν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου ή αντίστοιχα στην άμυνα και ένα σωρό ακόμα δεδομένα τα οποία θα μας οδηγήσουν στην τελική μας επιλογή. Όλη αυτή η διεργασία έχει γίνει προηγουμένως από τους τίπστερ του Bet-Prognostika και εσείς απλώς θα πρέπει να διαβάσετε και να ζυγίσετε τα δεδομένα για να δείτε αν τελικά συμφωνείτε ή όχι με τον τίπστερ.
  • Μπορούμε να διακρίνουμε την «σιγουριά» του τίπστερ: Ανάλογα με το πως συνηθίζει να ποντάρει ο κάθε τίπστερ, αν δούμε ανεβασμένο ποντάρισμα, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι νιώθει μια μεγαλύτερη σιγουριά για το over 2.5 ή αντίστοιχα μικρότερη σιγουριά και κατ επέκτασην κάνει παιχνίδι σε χαμηλότερα επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και εμείς να προσαρμόσουμε την στρατηγική μας.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως προκύπτουν τα προγνωστικα over 2.5;

Μεγάλο μέρος του κοινού θεωρεί ότι είναι εύκολο το να δώσει ένας τίπστερ προγνωστικα Over 2.5. Η αντίληψη που υπάρχει είναι ότι απλά θα δει τα στατιστικά και θα δώσει το σημείο. Η αλήθεια απέχει κατά πολύ, όταν μιλάμε φυσικά για πραγματικούς και τίμιους τίπστερ και όχι για τον καθένα εκεί έξω στο διαδίκτυο, ο οποίος ονομάζει εαυτόν τίπστερ. Τι βλέπει λοιπόν ο συντάκτης προτού δώσει τα δικά του προγνωστικα Over 2.5;

προγνωστικα over 2.5

Ρεπορτάζ: Δεν μπορεί ο συντάκτης να δώσει το παραμικρό αν δεν ξέρει το τι ισχύει στην κάθε ομάδα. Αν λείπει ο βασικός σέντερ φορ, ο playmaker της ομάδας, επηρεάζεται ανάλογα το αγωνιστικό στυλ. Πχ, φανταστείτε σε ένα ματς να απουσιάζει για την Αρσεναλ ο Μαρτινέλι και ο Οντεγκαρντ. Με τη μία χάνει σε τεράστιο βαθμό αγωνιστικά η ομάδα του Λονδίνου. Επίσης, το κλίμα, ή ακόμα και εξωαγωνιστικά δεδομένα μπορούν να αλλάξουν την απόφασή μας.

προγνωστικα over 2.5

Αγωνιστική εικόνα: Αν η ομάδα δεν το… έχει με το γκολ πως μπορεί να πάει ο κάθε συντάκτης στα προγνωστικα στοιχηματος over 2.5; Είναι βασικό το να ξέρει ο τίπστερ το πως παίζουν οι δύο αντίπαλοι, καθώς αυτό θα κρίνει την τελική επιλογή για το αν θα δοθούν ή όχι για over 2.5 προγνωστικα.

προγνωστικα over 2.5

Απόδοση: Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ… Τι να το κάνουμε ένα over 2.5 αν δίνεται στο 1.30; Προφανώς και θα πρέπει η επιλογή να συνοδεύεται και από την ανάλογη αξία για να μπορέσει να μπει στο δελτίο του κάθε συντάκτη και εν τέλει στο δικό μας.

προγνωστικα over 2.5

Στατιστικά: Ακόμα και αν οι αριθμοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο, δεν παύουν να μας δίνουν μια εικόνα για το τι κάνει η κάθε ομάδα συνολικά, εντός και εκτός έδρας, στα τελευταία παιχνίδια και γενικά το κατά πόσο συνηθίζει να σκοράρει ή όχι.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop