Προγνωστικα NBA

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Αν στο ποδόσφαιρο είναι λίγο ευκολότερο κάποιος προβλέψεις, όσο περισσότερο πέφτουμε σε δημοφιλία αναφορικά με το σπορ και όσο πιο εξειδικευμένη γίνεται η κατάσταση, τόσο πιο δύσκολο είναι να βρούμε σωστά, εμπεριστατωμένα και ψαγμένα προγνωστικά. Και αν το μπάσκετ είναι το αμέσως μεγαλύτερο άθλημα σε δημοφιλία, όταν η κουβέντα πάει στα προγνωστικα NBA τότε το πράγμα δυσκολεύει για πάρα πολλούς λόγους.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ξέρουμε ως παίκτες ότι ο τίπστερ που έχουμε απέναντί μας έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να μας πάει ένα βήμα παραπέρα στο δρόμο μας για το ταμείο.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στο Bet-Prognostika δεν θα δείτε τους τίπστερ να δίνουν προγνωστικα στοιχήματος NBA αν δεν είναι σίγουροι για όλες τις παραμέτρους και αυτό από μόνο του μπορεί να είναι αρκετό για να ξέρετε πότε θα πρέπει να ποντάρετε και πότε όχι.

Στον οδηγό που ετοιμάσαμε για εσάς σας εξηγούμε πως μπορείτε και που να βρείτε για το στοιχημα προγνωστικα NBA, τα θετικά του να παίζετε με αυτά, αλλά και τα αρνητικά τους, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Συνεχίστε να διαβάζετε και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα όσα ακολουθούν.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τα καλύτερα Προγνωστικα στοιχήματος NBA;

Προγνωστικα NBA

To NBA είναι μια κατηγορία η οποία από μόνη της θέλει μια ιδιαίτερη προσέγγιση από την πλευρά του εκάστοτε τίπστερ. Όταν θα δείτε λοιπόν κάποιο συντάκτη του Bet-Prognostika να έχει ασχοληθεί με μια αναμέτρηση από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δίνοντας προγνωστικα NBA, τότε ξεκάθαρα αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα με στόχο το ταμείο.

Το να δώσει άλλωστε κάποιος προγνωστικα NBA σημαίνει ότι έχει κατανοήσει πλήρως το γεγονός ότι στις ομάδες θα υπάρχει μεγάλο ροτέισον, ειδικά στη Regular Season, μια και κάθε ομάδα καλείται να δώσει 80 αναμετρήσεις μέσα στη σεζόν και φυσικά με τεράστια ταξίδια, συν τις προπονήσεις. Δεδομένα τα οποία δεν επιτρέπουν στους παίκτες να αναρρώσουν και να επανέλθουν πλήρως, αν δεν υπάρχει ξεκούραση.

Επίσης, αν βάλουμε στη ζυγαριά τα διαρκή tradings παικτών, τα οποία μπορούν να αλλάξουν την δυναμική του εκάστοτε ρόστερ ανά πάσα στιγμή, τις αλλαγές τις τελευταίες στιγμής από τους coach και φυσικά φόρμα και στατιστικά, καταλαβαινουμε όλοι ότι ο συντάκτης θα πρέπει να έχει βάλει στο μιξ μια σειρά από δεδομένα και σε συνδυασμό με την αξία της απόδοσης του σημείου να έρθουν τα προγνωστικα NBA μπροστά στα μάτια σας.

Φυσικά είναι απαραίτητο να γίνει σύγκριση αποδόσεων, σύγκριση ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες αναφορικά με το τι προσφέρουν από πλευράς έξτρα στοιχημάτων σε κάθε ματς και αν διαθέτουν σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα το live streaming των ΝΒΑ αναμετρήσεων, μιας και δεν είναι απίθανο ο tipster να στρέψει το βλέμμα του στο live betting ακόμα όταν προτείνει για στοιχημα προγνωστικα NBA.

Έτσι λοιπόν, αν και δεν είναι ότι το πιο σύνηθες το να δείτε τους συντάκτες και τίπστερ του Bet-Prognostika να δίνουν, μπορείτε να είσαστε και να νιώθετε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι όταν συμβεί κάτι τέτοιο, δεδομένα όπως τα παραπάνω θα έχουν ληφθεί απόλυτα υπόψιν.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ποια είναι τα θετικά που έχουν τα στοιχημα προγνωστικα στο NBA

Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο το οποίο είναι σπορ για τους πολλούς, το μπάσκετ απαιτεί μια άλλη ματιά και εξειδίκευση και πόσω μάλλω δε το NBA, για να μπορέσει κάποιος στο σημείο να ποντάρει. Κάπου εκεί τα προγνωστικα NBA αποκτούν μια μεγάλη σημασία, καθως μπορεί να λύσουν τα χέρια των παικτών. Πάμε να δούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που αποκομίζει ο παίκτης παίζοντας με τα προγνωστικα στοιχήματος NBA.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Προγνωστικα NBA

Δεν χρειάζεται να μάθεις κάτι από την αρχή: Ναι, όσο και να γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για το μπάσκετ και ίσως να παρακολουθούμε και ορισμένα ματς κιόλας, δεν σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για να ρίξουμε τα λεφτά μας πάνω σε αυτό, εκτός και αν διαβάσουμε τα αντίστοιχα Προγνωστικα NBA.

Και εδώ που τα λέμε κιόλας, δεν χρειάζεται καν να μπούμε στην διαδικασία να το κάνουμε, να μάθουμε τους κανονισμούς του NBA, το τι κάνουν οι ομάδες και οι παίκτες και πως ακριβώς αντιμετωπίζουν την κάθε αναμέτρηση, ούτε τη λογική του πως λειτουργεί κάθε οργανισμός.

Προγνωστικα NBA

Γλιτώνεις χρόνο από έρευνα: Χάρη στους έμπειρους τίπστερ δεν είναι ανάγκη να μπούμε στην διαδικασία να προβούμε σε ανάλυση των στατιστικών και της αγωνιστικής ετοιμότητας της κάθε ομάδας. Όλη αυτή η διεργασία έχει γίνει από τους αγαπημένους σου τίπστερ.

Προγνωστικα NBA

Δεν ξενυχτάς: Ένα ακόμα βασικό στοιχείο είναι ότι δεν χρειάζεται να ξενυχτήσεις για να δεις το πως παίζει η κάθε ομάδα και να προβείς στην αντίστοιχη ανάλυση. Επίσης είναι μια δουλειά που κάνει για εμάς ο κάθε τίπστερ, αφήνοντάς μας στην ουσία να ποντάρουμε και να… κοιμηθούμε.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Ποια είναι τα αρνητικά που έχουν τα Προγνωστικα NBA

Σε κάθε τι φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος. Ναι, είναι τρομερά εξυπηρετικό και βοηθητικό για εμάς να τα έχουμε όλα έτοιμα μέσα από τα προγνωστικα NBA, καθώς μας γλιτώνει χρόνο, στο μακροπρόθεσμο πλάνο όμως, αν θέλουμε να ασχοληθούμε πραγματικά και έντονα με το κομμάτι του στοιχήματος στο NBA, τότε δεδομένα θα πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας.

Άλλωστε το να παίζουμε μόνο με βάση τα προγνωστικα NBA έρχεται και με μερικά αρνητικά σημεία, τα οποία ωστόσο αν τα ελέγξουμε, δεν θα μας επηρεάσουν. Άλλωστε, όπως το παιχνίδι πρέπει να είναι συνολικά υπεύθυνο, έτσι πρέπει να είναι και η επιλογή μας να στηριχθούμε σε άλλους.

tik check icon

Δεν μαθαίνεις, δεν εξελίσσεσαι: Το να διαλέξεις να διαβάσεις και να εμπιστευτείς τα προγνωστικα στοιχήματος NBA μία, δύο, πέντε, δέκα φορές ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Ή ακόμα και το να χρησιμοποιήσουμε τα προσφερόμενα δεδομένα για να γλιτώσουμε χρόνο.

Αν όμως γίνεται κατ’ εξακολούθηση το να ακολουθούμε «τυφλά» χωρίς να βάζουμε στο παιχνίδι τη δική μας κρίση, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Και φυσικά, για να βάλουμε τη δική μας κρίση στο παιχνίδι, θα πρέπει να… εκπαιδευτούμε από μόνοι μας.

tik check icon

Δεν παίρνεις αξία από τα σημεία: Έστω ότι ένας τίπστερ βλέπει αξία σε ένα σημείο. Ποιος λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει λάθος; Άνθρωπος είναι άλλωστε. Οπότε, αν δεν μπει στο παιχνίδι και η δική μας αντίληψη περί του γιατί ένας book δίνει σε μια συγκεκριμένη τιμή ένα σημείο, δεν θα μπορούμε να καταλάβουμε την αξία του ή την μη αξία του και δεδομένα θα είμαστε χαμένοι μακροχρόνια.

Όπως καταλαβαίνουμε, τα προγνωστικα NBA μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο, το οποίο μπορεί να μας φέρει ένα βήμα παραπέρα. Για να φτάσουμε όμως στο ταμείο, θα πρέπει όμως να έχουμε και κριτική σκέψη και να βάλουμε στη ζυγαριά και τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, αν θέλουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.