Προγνωστικα ακριβες σκορ

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Πλέον είναι τόσο μεγάλη η γκάμα των διαθέσιμων έξτρα στοιχημάτων σε κάθε αναμέτρηση, όπου κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα ποντάρει στα κλασικότερα σημεία, ή θα διαλέξει να πάει με εναλλακτικές αγορές. Κάποιες από τις τελευταίες απαιτούν τύχη, πολύ τύχη και παράλληλα καλό διάβασμα και για αυτό το λόγο υπάγονται στην γνωστή κατηγορία των Fun bet, τα στοιχήματα κοινώς τα οποία παίζονται περισσότερο… για πλάκα. Κάπου εκεί μπαίνουν στην κουβέντα και τα προγνωστικα ακριβες σκορ.

Με λίγα χρήματα, με μπόλικη ελπίδα και με αποδόσεις πολλαπλάσια μεγαλύτερες από ότι θα έπαιρνε κάποιος από ένα απλό 1Χ2, over/under ή οποιοδήποτε άλλο συμβατικό ποντάρισμα. Είναι συνήθως προβλέψεις οι οποίες προκύπτουν μετά από την κλασική ανάλυση, ωστόσο αποτελούν side bets, δευτερεύουσες επιλογές δηλαδή από οποιαδήποτε άλλη θα έδινε κάποιος τίπστερ.

Στον οδηγό αυτόν του Bet-Prognostika που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα προγνωστικα στοιχηματος ακριβες σκορ, αλλά και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να ακολουθήσετε για ακριβες σκορ προγνωστικα. Συνεχίστε να διαβάζετε αν θέλετε να μπείτε κι εσείς στο πνεύμα ενός fun bet, όπως είναι το ακριβές σκορ.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τα καλύτερα προγνωστικα ακριβες σκορ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα βρείτε εύκολα στο ίντερνετ αποκλειστικά σημεία και στήλες για προγνωστικα ακριβες σκορ, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές όπου ο εκάστοτε συντάκτης – τίπστερ, έχοντας κάποια έμπνευση, η οποία ωστόσο θα μπορεί και να είναι και όσο το δυνατόν περισσότερο στοιχειοθετημένη, θα δοκιμάσει την… τύχη του με το να δώσει προγνωστικα ακριβες σκορ.

Και σε αυτή την περίπτωση η μεθοδολογία είναι παρόμοια με εκείνη σε οποιοδήποτε άλλο προγνωστικό, με τη διαφορά ότι η τελική εκτίμηση θα χρειαστεί μεγαλύτερο μέρος τύχης από ότι συνήθως.

Κοινώς, για να δώσει ένας τίπστερ για προγνωστικα ακριβες σκορ, πάλι θα τσεκάρει το ρεπορτάζ, την εικόνα της κάθε ομάδας, τα τελευταία ματς, τα εντός εκτός και ότι άλλο χρειάζεται για να μπορεί να κατασταλάξει, τόσο στο τελικό σημείο (άλλωστε από εκεί ξεκινάει για να δώσει στη συνέχεια ένα σκορ), όσο φυσικά και στο πόσο επιθετική μπορεί να είναι η μία ή η άλλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο το στοιχείο της στατιστικής και κατά προσέγγιση θα προσπαθήσει να πει ότι η Χ ομάδα θα σκοράρει τόσα, η Ψ τόσα, άρα αξίζει να «ρίξουμε μερικά ψιλά» σε αυτό το ακριβές σκορ.

Στο Bet-Prognostika οι τίπστερ γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες της κάθε ομάδας με τις οποίες καταπιάνονται και την πιθανή δυναμική του κάθε ματς και, όπως προείπαμε, ως side bet, μαζί με το σημείο, μπορεί να δώσουν και ένα fun ακριβές σκορ, με στόχο πάντα την υψηλή απόδοση.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχουν τα προγνωστικα ακριβες σκορ

Όπως σε όλα τα πράγματα στο κομμάτι του στοιχήματος, έτσι και τα προγνωστικα ακριβες σκορ, αν χρησιμοποιηθούν με φειδώ και σωστά, μπορεί να αποφέρουν καρπούς μακροχρόνια. Υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα τα οποία στο τελος της σεζόν να σας έχουν προσφέρει μερικές επιπλέον σπουδαίες νίκες και να σας βοηθήσουν είτε να μεγαλώσετε την μπάνκα σας, είτε να καλύψετε την όποια πιθανή ζημιά.

προγνωστικα ακριβες σκορ

Είναι fun bet, δεν έχετε μεγάλες προσδοκίες: Διαβάζοντας τα προγνωστικα στοιχηματος ακριβες σκορ παίρνετε την έμπνευσή σας και τη μετουσιώνετε σε δελτίο με υψηλή απόδοση. Ξέρετε ότι δεν περιμένετε πολλά, παρά κυρίως τη Θεά Τύχη και ως εκ τούτου δύσκολα θα ποντάρετε μεγαλο ποσό.

προγνωστικα ακριβες σκορ

Πιθανά μεγάλα κέρδη: Συνεχίζοντας στην προηγούμενη λογική, όταν παίξετε ένα ακριβές σκορ σε απόδοση 10.00 ή δημιουργήσετε ένα δελτίο με σκορ και σε σύστημα, τότε πραγματικά μπορεί με πολύ μικρό ποντάρισμα να αποκομίσετε τεράστια κέρδη.

προγνωστικα ακριβες σκορ

Επίσης, διαβάζοντας τις αναλύσεις των τίπστερ του Bet-Prognostika.com μαθαίνετε στατιστικά και πληροφορίες που πιθανόν δεν θα γνωρίζατε. Κάτι το οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο από αυτό το δελτίο σας αναφορικά με το ακριβες σκορ, όσο και σε κάθε επόμενο δελτίο που θα ρίξετε ανεξάρτητα από την αγορά και το ποντάρισμα που θα έχετε επιλέξει. Θα έχετε πλέον συγκεκριμένους – επιπλέον – λόγους που θα σας οδηγούν σε κάποιο συμπέρασμα.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Ποια είναι τα μειονεκτήματα που έχουν τα προγνωστικα ακριβες σκορ;

Όπως σε κάθε τι στη ζωή, έτσι και για τα προγνωστικα στοιχηματος ακριβες σκορ υπάρχει και ο αντίλογος αναφορικά με το τι μπορούν να προσφερουν, αλλά και να δημιουργήσουν στον παίκτη. Το τελευταίο βέβαια έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε παίκτης στοιχήματος χρησιμοποιεί τα εργαλεία που του δίνονται, ωστόσο για τους πιο επιρρεπείς, μπορεί να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες, όσο επίσης και για εκείνους που… βαριούνται.

προγνωστικα ακριβες σκορ

Πιθανή απώλεια μεγάλων ποσών: Αν δεν το δείτε ως ένα fun bet και τα προγνωστικα ακριβες σκορ ως ένα διασκεδαστικό εργαλείο, όπως πιθανότατα θα το αναφέρει στα προγνωστικα ακριβες σκορ ο συντάκτης, αλλά ως βασική πηγή πονταρίσματος, είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι αν δεν έχετε την τύχη με το μέρος σας, θα χάσετε ένα μεγάλο μέρος ή και όλο το μπάτζετ σας. Οπότε ξεκάθαρα θα πρέπει να μπουν όρια, αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Δεν παίζετε με λογική, αλλά βλέπετε το στοίχημα περισσότερο ως Τζόκερ. Κυνηγώντας μόνιμα τα σκορ και τις μεγάλες αποδόσεις χάνεται η λογική από το ποντάρισμά σας. Η μελέτη, η ανάλυσυ της απόδοσης και όλα τα άλλα βασικά στοιχεία πάνε… περίπατο, μιας και ακόμα και αν ακολουθήσετε τα ακριβες σκορ προγνωστικα θα χάνετε την μεγάλη εικόνα του στοιχήματος.

Δεν… μαθαίνετε. Ο τρόπος αυτός αν αποτελεί τον βασικό σας για στοίχημα, είναι μεγάλο λάθος και επίσης, αυτό δείχνει ότι δεν παίρνετε στα σοβαρά ούτε τις αναλύσεις του τίπστερ, αλλά ούτε και την δική σας τσέπη. Τόσο από την ανάλυση του συντάκτη οφείλουμε να μαθαίνουμε να παίζουμε πιο σωστά στοίχημα, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προστατεύουμε και την τσέπη μας.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop