Παρολι προγνωστικα

παρολί προγνωστικά

Παραδεχτείτε το… Το πρώτο πράγμα που λέει ο καθένας από εμάς σε κάποιον που ασχολείται επαγγελματικά με τις στοιχηματικές αναλύσεις είναι «έχεις 2-3 σημειάκια για ταμείο»; Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να έχουμε στα χέρια μας μια πιθανότητα κέρδους ικανή να μας… ιντριγκάρει και για αυτό το λόγο κιόλας τα παρολι προγνωστικα γνωρίζουν τόσο μεγάλη άνθηση. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή το τι θα εμπιστευτούμε από όσους δίνουν παρολι προγνωστικα. Θα πρέπει να είναι αρκετά μελετημένα, προσεγμένα και να έχει γίνει σοβαρή ανάλυση σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika.com θα μπορέσετε να μάθετε που θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος παρολί, πως προκύπτουν τα τελευταία και πάνω σε ποιες αναλύσεις βασίζονται. Παράλληλα θα μιλήσουμε για τα θετικά στοιχεία του να επιλέξετε να διαβάσετε προγνωστικά παρολί και να ποντάρετε στον αντίστοιχο τύπο στοιχήματος, αλλά και για τα αρνητικά που έχουν του συγκεκριμένου είδους τα προγνωστικά. Συνεχίστε να διαβάζετε και να είσαστε σίγουροι ότι κάθε άλλο παρά θα χάσετε.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τα καλύτερα παρολι προγνωστικα;

Παρολι προγνωστικα

Αν και η απάντηση είναι κάπως προφανής, μερικές φορές έχει μεγάλη αξία το να επισημάνουμε ακόμα και κάτι το οποίο φαίνεται να είναι δεδομένο. Μόνο στο Bet-Prognostika.com θα μπορέσετε να βρείτε τα καλύτερα παρολι προγνωστικα, τα οποία έχουν προκύψει μετά από… ξεσκαρτάρισμα μια πλειάδας αναμετρήσεων οι οποίες είναι διαθέσιμες σε καθημερινή βάση. Σε περιπτώσεις όπου θα βρείτε παρολι προγνωστικα βέβαια μην περιμένετε να υπάρχουν… σεντόνια προγνωστικών, αλλά 2 έως 3 επιλογές το πολύ.

Από εκεί και πέρα φυσικά, επαφύεται και στη δική σας κρίση το κατά πόσο θα μπορέσετε να κάνετε έναν σωστό συνδυασμό στα προτεινόμενα παρολι προγνωστικα, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας μεγαλύτερο ή μικρότερο παρολί δελτίο το οποίο θα σας στείλει στο… ταμείο.

Πως ακριβώς όμως προκύπτουν αυτά τα παρολι προγνωστικα και ποια είναι τα κύρια γνωρίσματά τους; Αρχικά, όπως προείπαμε, πρόκειται για ένα εξαιρετικό ξεσκαρτάρισμα από ένα τρομερό εύρος αναμετρήσεων. Ακόμα και σε περίπτωση μίας σημαντικής εξειδίκευσης του κάθε συντάκτη – tipster, προφανώς και δεν θα κατέβει όλη η αγωνιστική… κορδόνι, αλλά θα επιλεχθούν από ένα έως τρία σημεία, τα δυνατότερα της ημέρας ή της αγωνιστικής ολόκληρης.

Από εκεί και πέρα, η δουλειά είναι… business as usual, με τους tipster να λαμβάνουν υπόψιν τα σημαντικότερα στατιστικά, τόσο τα γενικά (βαθμολογία συνολική, εντός – εκτός, φόρμα τελευταίων 6 αναμετρήσεων, φόρμα εντός – εκτός, προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων), όσο και επιμέρους (χρονικά σημεία στα οποία σκοράρει/ δέχεται γκολ κάθε ομάδα, επιδόσεις ημιχρόνου κλπ).

Παρολι προγνωστικα

Εν συνεχεία, γίνεται βαθύ… σκάψιμο στις πληροφορίες που διαρρέονται στο διαδίκτυο και όχι μόνο, αναφορικά με το ρεπορτάζ της κάθε ομάδας, τις ελλείψεις ή επιστροφές παικτών, οικονομικά ζητήματα, πιθανές τιμωρίες κλπ. Φυσικά, τεράστιο ρόλο παίζει η γνώση του πως παίζει η εκάστοτε αντίπαλος και κάπου εκεί μπαίνει ακόμα πιο βαθιά η ιδέα της εξειδίκευσης, αλλά και ακόμα περισσότερες επιμέρους πληροφορίες.

Ονομαστικά αναφέρονται το πως συνηθίζει να… σφυράει ο ρέφερι της αναμέτρησης και παράδοση με εκείνον για την κάθε αντίπαλο, ακόμα και οι καιρικές συνθήκες, καθώς μπορούν να επηρεάσουν το αγωνιστικό στυλ της κάθε ομάδας.

Και φυσικά όλα τα παραπάνω θα συνέθεταν ένα πολύ ωραίο μωσαϊκό για το ΠΡΟΠΟ, αν δεν λαμβάναμε υπόψιν το σημαντικότερο παράγοντα όλων όταν δίνονταν τα προγνωστικά παρολί. Εκείνον της αξίας. Τι απόδοση προσφέρουν τα σημεία που μας ενδιαφέρουν, σε ποια νόμιμη στοιχηματική εταιρία θα πρέπει να παίξουμε για να πάρουμε την σωστή αξία και την υψηλότερη τιμή. Γίνεται η σύγκριση, η αξιολόγηση του κατά πόσο τα δεδομένα που έχουμε μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η απόδοση είναι δίκαιη ή αν έχουμε value bet στα χέρια μας.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Θετικά που έχουν τα παρολι προγνωστικα

Παρολι προγνωστικα

Όταν βρισκόμαστε σε αναζήτηση για τα κατάλληλα παρολι προγνωστικα και εφόσον έχουμε στα χέρια μας ένα σάιτ σαν το Bet-Prognostika.com το οποίο εξειδικεύεται στο να προσφέρει στον κόσμο του τα καλύτερα προγνωστικά, τόσο ελεύθερα, όσο και επί πληρωμή, τότε προκύπτει το καλύτερο δυνατό σενάριο. Το ότι μπορούμε να διαβάσουμε και να ποντάρουμε σε παρολί δελτία μη σπαταλώντας περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα μπορούσαμε να διαθέσουμε.

Άλλωστε είναι τέτοια η καθημερινότητα και οι ρυθμοί της όπου δύσκολα θα βρει κάποιος σε καθημερινή βάση το χρόνο να μελετήσει το μεγαλύτερο αριθμό από αναμετρήσεις για να βγάλει συμπέρασμα και αυτό ακριβώς το κενό συμπληρώνουν οι tipster του Bet-Prognostika.

Από εκεί και πέρα, κάθε παίκτης έχει τις δικές του αδυναμίες σε λίγκες και ομάδες και μπορεί να του ταιριάζει συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου. Με αυτόν τον τρόπο ωστόσο μπορούν να χαθούν τεράστιες στοιχηματικές ευκαιρίες από άλλες λίγκες που σε κανονική κατάσταση πιθανότατα δεν θα παρατηρούσατε καν. Για ακόμα μια φορά, τα προγνωστικά στοιχήματος παρολί σας δίνουν την ευχέρεια να καλύψετε αυτό το κενό.

Φυσικά, με το σωστό συνδυασμό, μπορείτε να πετύχετε μια μεγάλη νίκη και μάλιστα να το κάνατε με μικρότερο ποντάρισμα από ότι θα κάνατε σε ένα μονό ματς ή σε ένα σύστημα στοίχημα. Και βέβαια, αν σας αρέσει να ποντάρετε σε fun bets μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό… σεντονάκι και να το παρακολουθείτε, όντες έτοιμοι για cashout σε περίπτωση όπου τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα από το αναμενόμενο.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Αρνητικά που έχουν τα παρολι προγνωστικα

Παρολι προγνωστικα

Όπως σε κάθε τι, έτσι και στα παρολι προγνωστικα υπάρχουν και αρνητικές συνέπειες αν δεν μάθετε πως θα πρέπει να τα διαχειριστείτε. Αρχικά σταματάτε να έχετε προσωπική κρίση και μένετε σε μια κατάσταση όπου απλώς ακολουθείτε τι λέει ο ένας και ο άλλος Tipster. Προφανώς και κάτι τέτοιο είναι λάθος, καθώς θα πρέπει πάντα να πέφτει στο τραπέζι και η προσωπική σας άποψη.

Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να παίρνετε το καλύτερο κομμάτι από τα διαθέσιμα παρολι προγνωστικα και όχι αυτούσιο. Κοινώς, διαβάζοντας τις αναλύσεις, να δείτε τι σας ταιριάζει και τι όχι και αναλόγως να κάνετε τις επιλογές σας.

Ένα ακόμα αρνητικό στοιχείο που έχουν τα προγνωστικά στοιχήματος παρολί είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος με μία καλή νίκη να σας γυρίσουν τα… μυαλά και να αρχίσετε να ποντάρετε μόνο με αυτόν τον τρόπο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα θα έχετε χάσει ότι έχετε κερδίσει και ακόμα περισσότερα, οπότε θα πρέπει να είσαστε εξαιρετικά προσεκτικοί.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα προγνωστικά παρολί είναι εδώ  για να μας βοηθήσουν να… ξεκολλήσουμε με μία ακόμα επιλογή που ίσως να μην την είχαμε δει εμείς, αλλά όχι για να κάνουν εξ ολοκλήρου τη δουλειά για εμάς, τουλάχιστον όχι για κάθε φορά!

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr