Προγνωστικα για χ

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Ένα από τα πιο δύσκολα, αλλά και παράλληλα πιο ακριβοπληρωμένα σημεία στο στοίχημα είναι οι ισοπαλίες και αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς παίκτες, αλλά ακόμα περισσότερο για εκείνους οι οποίοι επιδιώκουν τα μεγάλα κέρδη. Απόλυτα αναμενόμενα τα προγνωστικα για χ είναι εξαιρετικά ελκυστικά για κάθε παίκτη και η αλήθεια είναι ότι στο Bet-Prognostika.com θα βρείτε ουκ ολίγα προγνωστικα στοιχηματος για χ.

Τα τελευταία είναι αρκετά καλά μελετημένα και παράλληλα αρκετά συχνά έχουν το κατάλληλο αποτέλεσμα για τους τίπστερ και για τους παίκτες που τους ακολουθούν. Στο κείμενο που ετοιμάσαμε για εσάς και το οποίο ακολουθεί, θα δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε στο στοιχημα προγνωστικα για χ, πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα τελευταία.

Παράλληλα αναλύουμε τα πλεονεκτήματα που έχουν αυτού του είδους τα προγνωστικά τους, αλλά και το τι χρειάζεται να γίνει, για να φτάσουν εν τέλει στα μάτια σας. Συνεχίστε να διαβάζετε και είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε όλα όσα θα διαβάσετε στις γραμμές που ακολουθούν.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Που θα βρω τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματος για χ;

Η ισοπαλία είναι από τα σημεία που θα βρούμε μόνο σε αθλήματα τα οποία περιέχουν τρία πιθανά αποτελέσματα, όπως το ποδόσφαιρο και το χόκεϊ επί πάγου για παράδειγμα, μεγαλύτερη άνθηση ωστόσο και δημοφιλία παρουσιάζει στον «Βασιλιά των Σπορ». Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι τόσο το σημείο, όσο και τα προγνωστικα για χ είναι τα δυσκολότερα να παρουσιαστούν, μιας και πάντα οι ομάδες θα κυνηγάνε τη νίκη.

Βέβαια, το απόφθεγμα ότι «κάθε ματς ξεκινάει από την ισοπαλία, μιας και στην αρχή του είναι 0-0» είναι εν μέρει σωστό, καθώς όπως έχουμε ξαναπεί, το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου και ανάλογα, όταν εμπλέκονται πολλά τέτοια, η ισοπαλία και τα προγνωστικα για χ δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Παρόλα αυτά, μέσα από καλό διάβασμα και την μελέτη που κάνουν οι συντάκτες του σάιτ μας, είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ορισμένες σπουδαίες και αρκετά καλοπληρωμένες ισοπαλίες. Έτσι λοιπόν, με βάση την εξειδίκευση που έχει ο κάθε τιπστερ του Bet-Prognostika, δεν είναι απίθανο να δείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προτείνονται στο στοιχημα προγνωστικα για χ, αλλά και να επιβεβαιώνονται κιόλας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε από τη μεριά σας, είναι να διαβάσετε τις προτάσεις του κάθε συντάκτη και να κάνετε την τελική επιλογή σας, ειδικά αν το ματς δείχνει να είναι εξαιρετικά οριακό. Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι επίσης κατά περιπτώσεις οι τίπστερ μας προσφέρουν και αρκετές περισσότερες από μία ισοπαλία, οι οποίες όμως παίζονται σε σύστημα και είναι ικανές να αποδώσουν μεγάλα κέρδη, οπότε καλό είναι να παραμένετε συντονισμένοι στο Bet-Prognostika σε καθημερινή βάση.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Πλεονεκτήματα που έχουν τα στοιχημα προγνωστικα για χ

Αρχικά, όπως έχουμε αναφέρει και πιο πάνω, η ισοπαλία είναι το πιο δύσκολο από όλα τα σημεία που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό στοίχημα και ως εκ τούτου έχει την ανάλογη αντιμετώπιση. Ξέροντας από πριν ότι είναι καλοπληρωμένο, αλλά και εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθεί, π κάθε παίκτης θα το επιλέξει σε σύστημα ή θα ποντάρει λιγότερα χρήματα από το κανονικό. Αντίστοιχα προσεγγίζονται από τους τίπστερ του σάιτ και τα προγνωστικα για χ, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στον τρόπο με τον οποίο ποντάρει ο κάθε συντάκτης. Υπό αυτό το πρίσμα, πάμε να δούμε τα πλεονεκτήματα που δίνουν στους παίκτες τα προγνωστικα στοιχηματος για χ.

προγνωστικα για χ

Υψηλή απόδοση: Ναι, είναι αρκετά δύσκολο να επιβεβαιωθούν τα σημεία της ισοπαλίας, εφόσον όμως συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ξεκάθαρα, ακόμα και σε μονό αποδεκτό, θα έχουμε την ευκαιρία να πληρωθούμε εξαιρετικά. Πόσω μάλλω δε, αν βάλουμε στο παιχνίδι και ένα δεύτερο τέτοιο σημείο και εκείνο επιβεβαιωθεί.

προγνωστικα για χ

Παίζουμε με λιγότερο άγχος: Ξεκάθαρα, σε μια γεμάτη στοιχηματικά ημέρα, τα σημεία της ισοπαλίας θα αποτελούν δευτερεύουσες επιλογές και όχι το βασικό μας δελτίο. Ως εκ τούτου θα πάρουν και αρκετά χαμηλότερο ποντάρισμα και παράλληλα το άγχος μας είναι εξαιρετικά μικρότερο, ξέροντας ότι η δυσκολία επίτευξης του στόχου μας είναι μεγάλη.

προγνωστικα για χ

Με βάση τα δεδομένα: Όπως και για κάθε σημείο, έτσι και για την ισοπαλία, θα πρέπει να υπάρξει μια συνολική ανάλυση δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά ο τίπστερ γνωρίζει το πόσο «κοντά» είναι οι ομάδες, το κίνητρο που έχουν, ενώ παράλληλα αναλύει και τα διαθέσιμα στατιστικά με στόχο να φτάσει στο πολυπόθητο τελικό συμπέρασμα της ισοπαλίας.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Πως ακριβώς προκύπτουν τα προγνωστικα για χ;

Για να φτάσει στην οθόνη μας το καθένα από τα προγνωστικα για χ, είτε έχει τη μορφή ενός fun bet είτε ενός βασικού σημείου, η μεθοδολογία που ακολουθείται είναι συγκεκριμένη και ίδια όπως σε κάθε άλλο σημείο το οποίο καλείται να προτείνει ο κάθε τίπστερ, με τη διαφορά ότι για τα προγνωστικα για χ μπαίνουν στην εξίσωση και δύο ακόμα παράμετροι.

προγνωστικα για χ

Κίνητρο: Ειδικά όταν πλησιάζουν οι τελευταίες αγωνιστικές μια κατηγορίες, το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί η ισοπαλία να είναι βολική για τις δύο ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, τα προγνωστικα για χ αποκτούν μεγαλύτερη αξία.

προγνωστικα για χ

Σχέσεις ομάδων: Ακόμα και αν δεν βρισκόμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές, όταν δυο ομάδες έχουν καλές σχεσεις μεταξύ τους, δεν είναι απίθανο να μοιράσουν τα… σπόρια, με στόχο να μην πληγεί καμία από τις δύο, ή απλά η μία να «χαρίσει» τον βαθμό της ισοπαλίας στην άλλη, χάρη την οποία θα εξαργυρώσει δεδομένα σε ένα επόμενο επίπεδο.

προγνωστικα για χ

Ρεπορτάζ: Φυσικά τα προηγούμενα δύο στοιχεία προκύπτουν από το ρεπορτάζ, στο οποίο επίσης μεγαλο ρόλο παίζει το αν το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, αν υπάρχουν ελλείψεις στις δύο ομάδες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών.

προγνωστικα για χ

Στατιστικά: Οι επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση, τόσο συνολικά, όσο και αποκλειστικά στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, αναμφίβολα. Παρομοίως και η φόρμα των τελευταίων αναμετρήσεων, συνολικά και επιμέρους. Επίσης, βλέποντας τα χρονικά σημεία στα οποία συνηθίζουν να σκοράρουν ή να δέχονται γκολ οι δύο ομάδες, δεν είναι απίθανο να ασχοληθούμε ακόμα και με την ισοπαλία στο πρώτο μέρος, πέραν από του τελικού σκορ.

προγνωστικα για χ

Αγωνιστική εικόνα: Φυσικά εννοείται όταν μιλάμε για στοιχημα προγνωστικα για χ, όλα τα προαναφερόμενα αποτελούν το 50%. Το υπόλοιπο 50% έχει να κάνει με την πραγματική αγωνιστική εικόνα και ικανότητα – φόρμα της ομάδας. Μπορεί για παράδειγμα να έχει κερδίσει με 3-0 στο προηγούμενο ματς, με γκολ όμως τα οποία έχουν προέλθει από τρεις στημένες φάσεις, οπότε το τελικό σκορ είναι πλασματικό. Η γνώση του πως παίζει η κάθε ομάδα, ειδικά για το σημείο της ισοπαλίας, είναι εκείνη η οποία μπορεί να φέρει το δελτίο μας πιο κοντά στην επιτυχία.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop