Bet-Prognostika: Τα τοπ προγνωστικα για στοιχημα

προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Αρκεί μια συζήτηση με τους απανταχού παίκτες στοιχήματος και θα δείτε την «αγωνία» που υπάρχει εκεί έξω για «δυνατά» προγνωστικα για στοιχημα με στόχο το ταμείο. Θέλετε η έλλειψη χρόνου για μελέτη, η νοοτροπία μας ως λαός που του αρέσει το έτοιμο και η άρνηση που υπάρχει με την καθημερινή κούραση να μπούμε σε άλλη μία επίπονη διαδικασία;

Θέλετε η εκτίμηση που υπάρχει στις δυνατότητες και την εξειδίκευση συγκεκριμένων τίπστερ; Όπως και να έχει, ο κόσμος που ασχολείται με το στοιχημα σε καθημερινή βάση ψάχνει εναγωνίως να βρει τρόπους να πλησιάσει το ταμείο και κάπου εκεί τα προγνωστικα για το στοιχημα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τους παίκτες εκεί έξω.

Στο κείμενο που ακολουθεί από το Bet-Prognostika θα μπορέσετε να αντιληφθείτε πλήρως το τι χρειάζεται για να μπορέσετε να λάβετε στο τέλος της ημέρας τα πιο έγκυρα στοιχηματικα προγνωστικα. Παράλληλα, αναλύουμε τα πλεονεκτήματα τα οποία μπορεί να αποκομίσει ο κάθε παίκτης από την μελέτη που έχει κάνει ο κάθε συντάκτης, αλλά και τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε ότι θα βρείτε από προγνωστικα για στοιχημα από τους τίπστερ του σάιτ μας. Συνεχίστε να διαβάζετε και να είσαστε σίγουροι ότι θα αξίζει τον χρόνο σας.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Πως προκύπτουν τα καλύτερα προγνωστικα για στοιχημα;

Πολλοί παίκτες εκεί έξω θεωρούν ότι είναι εύκολο για τον κάθε συντάκτη – τίπστερ να δώσει τις προβλέψεις του, ότι είναι μια δουλειά η οποία είναι άκοπη και έχει μόνο θετικά. Τουναντίον, έχει μεγάλο στρες και πίεση, αν αναλογιστούμε ότι από την κάθε πρόταση ενός συντάκτη κρίνονται χρήματα τα οποία παίζει ο κάθε παίκτης εκεί έξω. Πάμε να δούμε ποια είναι τα βασικά στοιχεία τα οποία ελέγχονται διεξοδικά για τα προγνωστικα για στοιχημα.

προγνωστικα για στοιχημα

Ξεδιάλεγμα των αναμετρήσεων: Πρόκειται για το πρώτο και βασικότερο βήμα για να δοθούν στο τέλος τα προγνωστικα για στοιχημα. Ο τίπστερ στρέφει αρχικά το βλέμμα του στις κατηγορίες στις οποίες έχει μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες γνώσεις. Αφού δει τα σετ των αποδόσεων και τα ζευγάρια, γνωρίζοντας ήδη και την εικόνα της κάθε ομάδας, κρατάει τις αναμετρήσεις που τον ιντριγκάρουν περισσότερο και κάπου εκεί αρχίζει ο μαραθώνιος.

προγνωστικα για στοιχημα

Ρεπορτάζ της κάθε ομάδας: Σε κάθε αναμέτρηση αρχίζει ο τίπστερ να ψάχνει σε βάθος και ελέγχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές, τι ισχύει στο ρεπορτάζ της κάθε ομάδας. Ποιες είναι οι απουσίες; Υπάρχουν τιμωρίες παικτών; Γίνεται μήπως το ματς κεκλεισμένων των θυρών;

Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί μετά από τα ελευταία αποτελέσματα; Μήπως ο προπονητής ετοιμάζεται για ροτέισον; Σε όλα αυτά προστίθενται τα κίνητρα και η σχέση μεταξύ των ομάδων. Είναι πολλά τα ερωτήματα τα οποία απαντώνται μέσα από το ρεπορτάζ προτού δοθούν τα προγνωστικα για στοιχημα.

προγνωστικα για στοιχημα

Αγωνιστική εικόνα: Στη συνέχεια ο τίπστερ βλέπει τα τελευταία ματς της ομάδας, κυρίως μέσα από εκτεταμένα στιγμιότυπα εκτός και αν έχει δει ολόκληρη την προηγούμενη αναμέτρηση. Έχοντας εικόνα του πως έχει παίξει και διαβάζοντας και τα αντίστοιχα αγωνιστικά ριπόρτ, αποκτάει πρόσβαση στο αγωνιστικό στυλ του συλλόγου και κάπου εκεί αρχίζει να σχηματίζεται η πρώτη άποψη για τα προγνωστικα για στοιχημα.

προγνωστικα για στοιχημα

Στατιστική ανάλυση: Μαζί με τα παραπάνω αναλύονται και τα στατιστικά των εντός, εκτός έδρας και συνολικών επιδόσεων της ομάδας στη λίγκα, η φόρμα των τελευταίων αναμετρήσεων, εντός και εκτός και εδώ, επιθετικές και αμυντικές επιδόσεις, ατομικές επιδόσεις παικτών και πολλά ακόμα.

προγνωστικα για στοιχημα

Απόδοση: Τέλος, αφού έχουν συγκεντρωθεί όλα τα δεδομένα, ο συντάκτης επανέρχεται στο κομμάτι του σετ των αποδόσεων, ξεκαθαρίζοντας αν το σετ είναι δίκαιο, αν δεν υπάρχει αξία, οπότε και προχωράει παρακάτω ή αν έχουμε να κάνουμε με value bet. Τέλος, γίνεται και η σύγκριση αποδόσεων μεταξύ των διαθέσιμων νόμιμων στοιχηματικών εταιριών και γράφεται η τελική εκτίμηση.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Πλεονεκτήματα που έχουν τα στοιχηματικα προγνωστικα

προγνωστικα για στοιχημα

Πολλές φορές θεωρούμε ως δεδομένη την δουλειά των τίπστερ και δεν σταματάμε να σκεφτούμε πόσα πράγματα γλιτώνουμε μέσα από τον επαγγελματισμό αυτών των συντακτών. Στο Bet-Prognostika γίνεται μεθοδική και επαγγελματική δουλειά προτού τα προγνωστικα για στοιχημα, με αποτέλεσμα όλο αυτό να φέρνει συγκεκριμένα οφέλη στον παίκτη.

  1. Σιγουριά ότι ο συντάκτης δίνει όλες τις πληροφορίες: Ξέρουμε όταν διαβάζουμε τα προγνωστικα για το στοιχημα ότι έχει γίνει προσεκτική δουλειά και δεν έχει χαθεί πληροφορία η οποία μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες δεν έχουμε το λόγο να ψάξουμε περαιτέρω για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
  2. Γλιτώνουμε χρόνο: Ακριβώς για τον λόγο ότι δεν χρειάζεται να εμπλακούμε περισσότερο στο κομμάτι του ρεπορτάζ, μια απλή ανάλυση των δεδομένων που μας παρατίθενται από τον συντάκτη είναι κάτι περισσότερο από αρκετή για να μας φτάσει στο επόμενο επίπεδο, εκείνο του ταμείου. Υπάρχει τεράστια αξία στη μη σπατάλη χρόνου και στα κέρδη που μπορούμε εν τέλει να έχουμε.
  3. Βρίσκουμε ευκαιρίες που ίσως να μην παρατηρούσαμε: Όταν μιλάμε ειδικά για μη εμπορικές κατηγορίες, τύπου Α’ Δανίας, Α’ Αυστρίας, οι λίγκες της Σκωτίας κλπ, ίσως να μη μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε ακριβώς επειδή δεν έχουμε ιδιαίτερη επαφή με αυτές τις λίγκες. Κάπου εκεί, η εξειδίκευση του κάθε συντάκτη μπορεί να μας ανοίξει περισσότερους ορίζοντες, προσφέροντάς μας στοιχηματικές ευκαιρίες που ίσως να μην βλέπαμε καν.
  4. Αξία απόδοσης: Χωρίς να έχουμε ελέγξει τα δεδομένα μπορεί να θεωρήσουμε μια απόδοση καλή ή κακή, όμως τα τελευταία είναι εκείνα τα οποία θα μας πουν το κατά πόσο έχει δίκιο ο μπουκ ή αν του έχει ξεφύγει κάτι από την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι θα βρω στα προγνωστικα για στοιχημα;

youtube new icon

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικα για στοιχημα που σας προσφέρονται από το Bet-Prognostika.com. Ξεκινώντας από τους Free Tipsters, θα μπορέσετε να βρείτε μια αποκλειστική στήλη με προγνωστικα για στοιχημα για την Ευρωλίγκα.

Ο Panos President από τη μεριά του, αναλύωντας όποια καλύτερη ευκαιρία υπάρχειε εκεί έξω, θα στρέψει το βλέμμα του περισσότερο προς τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, χωρίς ωστόσο να σημαίνει αυτό ότι δεν θα αδράξει την ευκαιρία να δώσει προγνωστικα για στοιχημα για την Ευρωλίγκα, ή ακόμα και από το ΝΒΑ.

Πιο σταθερός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα είναι ο Tolis Ecko, ο οποίος θα ρίξει περισσότερο το βάρος του στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, αλλά και στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, αν δει ότι υπάρχουν ευκαιρίες σε Ολλανδία, Αγγλική Τσάμπιονσιπ, σε διοργανώσεις όπως το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα διστάσει να δώσει και εκεί προγνωστικα για το στοιχημα.

Πάμε και στους Premium Tipsters. O Tasos Nazar με το τεράστιο θετικό πρόσημο, ασχολείται κατά κύριο λόγο με ειδικά στοιχήματα, όπως κάρτες, σύνολο offside, ειδικά παικτών και σκόρερ. Ο NBAIR ο οποίος επίσης έχει ένα τρομερό success rate, ασχολείται – όπως μαρτυράει το όνομά του – αποκλειστικά και μόνο με το μαγικό κόσμο του NBA, ενώ η φοβερή και τρομερή premium στήλη Dinner is ready χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες.

Στην Gold, με ποσοστό επιτυχίας άνω του 55% με μεγάλες αποδόσεις, στην Real Deal με success rate 80% και στο κανάλι Sin-Bah-Foo με 60% επιτυχίας και αποδόσεις άνω του 2.00 κατά μέσο όρο στα στοιχηματικα προγνωστικα του.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters