Τώρα αρχίζει το Μουντιάλ (03/12)

mundial kokkinos κατάρ
Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο Μουντιάλ που για κάποιους είναι λογικά για μένα προσωπικά όχι. Για την Γκάνα που επιλέξαμε αφού δεν κατάφερε να προηγηθεί και έχασε το πέναλτι ήταν άξια της μοίρας της και στο τέλος έκανε ότι μπορούσε να μην πετύχει κι άλλο γκολ η Ουρουγουάη με αποτέλεσμα να αποκλειστούν και οι δυο.

Το σκάνδαλο το μεγάλο ήταν στην αναμέτρηση της Ιαπωνίας με την Ισπανία που οι Ισπανοί επέλεξαν αντίπαλο για την επόμενη φάση χάνοντας από τους Ιάπωνες και πετώντας έξω τους Γερμανούς. Αν ήμουν Φλικ θα κρατούσα το παιχνίδι στην ισοπαλία και αν έληγε έτσι η Ισπανία θα καθόμουν να φάω κι άλλο γκολ για να πάνε σπίτι τους και οι έξυπνοι.

Για μουντιάλ μιλάμε όχι για το Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν γίνεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα που προσβάλουν την μεγαλύτερη διοργάνωση στην υφήλιο. Οι αμαρτίες βέβαια πληρώνονται πιστεύω και θα με θυμηθείτε στην συνέχεια.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Η Ολλανδία δεν έχει δείξει κάτι το τρομερό και ας πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του θεσμού. Από την άλλη τους Αμερικανούς τους περίμενα καλύτερους με το ρόστερ που διαθέτουν και είναι καλή ομάδα. Το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες είναι σε καλή απόδοση και πιστεύω ότι θα περάσουν οι Αμερικανοί.

Η Αργεντινή μετά το κακό της ξεκίνημα δείχνει ότι είναι έτοιμη να παλέψει για την κατάκτηση του θεσμού. Δεν πιστεύω στην Αυστραλία αρκετά ήταν μέχρι εδώ είναι ώρα να γυρίσει σπίτι της. Το  πέναλτι στον αγώνα πληρώνει 2,55 δεν το λες πολύ αλλά είναι ότι καλύτερο βρήκα σαν απόδοση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης

Ολλανδία – ΗΠΑ: Goal/Goal (2.05) 100 Units (pamestoixima.gr)

Αργεντινή – Αυστραλία: Καταλογισμός Πέναλτι (2.55) 50 Units (pamestoixima.gr)

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα