Αργεντινή – Γαλλία: Το βάρος και των δυο στην άμυνα (18/12)

mundial kokkinos κατάρ
Τελειώνει σήμερα το μουντιάλ του Κατάρ με τελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία. Ο πρόεδρος της FIFA Ιφαντίνο υποστήριξε πως είναι το κορυφαίο όλων των εποχών. Και εγώ να ήμουν στη θέση του με έσοδα για την FIFA περίπου 7,5 δις ίσως να έλεγα τα ίδια χωρίς απαραίτητα να τα πιστεύω. 

Είδαμε κάποια συναρπαστικά παιχνίδια, είδαμε εκπλήξεις και θα δούμε έναν τελικό ανάμεσα σε δυο πολύ μεγάλες ομάδες όπως είναι η Αργεντινή και η Γαλλία. Δεν θα κάνω το λάθος που ακούω από πολύ κόσμο να συγκρίνω τον Μέσι με τον Εμ Παπέ γιατί ο ένας ξεκινάει κι ο άλλος τελειώνει. Όποια ομάδα και να κατακτήσει το μουντιάλ τα φώτα θα είναι πάνω σε αυτό τον τεράστιο ποδοσφαιριστή που αξιωθήκαμε να ζήσουμε στα τόσα χρόνια της καριέρας του.

Ευχή μου να πάρει και την κούπα γιατί το αξίζει, γιατί έδειξε ότι δεν τελείωσε ποτέ, δεν προκάλεσε με την συμπεριφορά του, μας προσέφερε τρομερό θέαμα και μερικά καταπληκτικά γκολ. Δεν είναι ανάγκη να γράψω κάτι για αυτόν τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που σήμερα θα διεκδικήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την συλλογή  του.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Η Αργεντινή λοιπόν που είναι πολύ σκληρή ομάδα απέναντι στην Γαλλία που δείχνει ότι έχει τεράστιο ταλέντο σε όλες τις θέσεις και μόνο τυχαία δεν φτάνει σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό μουντιάλ.

Περιμένω να δω σφιχτό παιχνίδι, με μεγάλη προσοχή στις δυο άμυνες των ομάδων και θα ποντάρω κατάκτηση του τροπαίου από τους Αργεντινούς είτε στην παράταση είτε στα πέναλτι. Δεν είναι το θέλω μου για να μην βιαστείτε είναι αυτό που πιστεύω και απομένει να περιμένουμε μέχρι το βράδυ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης

Αργεντινή – Γαλλία: Αργεντινή να κατακτήσει το τρόπαιο στην παράταση (10.00) 80 Unitis (pamestoixima.gr)

Αργεντινή – Γαλλία: Αργεντινή να κατακτήσει το τρόπαιο στα πέναλτι (10.00) 100 Units (pamestoixima.gr)

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα