Θα το παλέψει η Σλοβενία (25/06)

grigoris kokkinos
Δε με «χαλάει» το να χάσω με χαλάει ο τρόπος. Όταν ξέρεις και βλέπεις τις δυνατότητες κάποιων ομάδων επιλέγεις «σωστά» δε σου βγαίνει το σημείο και στην πορεία αποκαλύπτεται πόσο δίκιο είχες.

Μιλάω για την Ελβετία που κορόιδευε την κοινωνία στο παιχνίδι με την Σκωτία, δε νίκησε και είδαμε όλοι πόσο ανταγωνιστική ήταν απέναντι στην Γερμανία στο 1-1. Οι αμαρτίες πληρώνονται φυσικά και θα το βρουν μπροστά τους εδώ θα είμαστε.

Πέναλτι δεν σφυρίζουν στο EURO και δε γνωρίζω αν είναι κάποια εντολή το να γίνουν δηλαδή πιο αυστηροί οι διαιτητές γιατί υπάρχουν κατά την ταπεινή μου άποψη περιπτώσεις που θα έπρεπε να δοθούν αλλά άφησαν αρκετό κόσμο με παράπονο.

Στο πρώτο παιχνίδι εκτιμώ ότι η Γαλλία που δεν εντυπωσιάζει δε θα δυσκολευτεί να νικήσει την Πολωνία και επειδή έχουμε αυτογκόλ σε αυτή τη διοργάνωση αυτή θα είναι η επιλογή μου.

Στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αυστρία δε βλέπω τόσο μεγάλο φαβορί την Ολλανδία ενώ από την άλλη υπάρχει ο «φόβος» της ισοπαλίας που μοιάζει βολική για τις δυο ομάδες.

Η Αγγλία δε πείθει με τις εμφανίσεις της και η Σλοβενία είναι σκληρό καρύδι και σίγουρα δε θα κατέβει για τουρισμό. Το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες δείχνει καλή επιλογή.

Τέλος η Δανία αντιμετωπίζει την Σερβία με τους πρώτους να έχουν δείξει μέχρι τώρα καλύτερη εικόνα ομάδας. Δε με ψήνουν οι Σέρβοι αντίθετα βλέπω τους Δανούς «ομάδα» αλλά άτυχους μέχρι τώρα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα