Θα σκοράρει ο Κριστιάνο (18/06)

grigoris kokkinos
Υπάρχει κόσμος που ενθουσιάζεται με εμφανίσεις όπως αυτή της Γερμανίας απέναντι στην Σκωτία και την χρίζει φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Υπάρχει επίσης κόσμος που απογοητεύεται από την εμφάνιση της Αγγλίας απέναντι στην Σερβία και σου λέει μια από τα ίδια δεν έχουν ελπίδες να το κατακτήσουν.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τίποτα και ότι όλα αυτά κρίνονται στην πορεία και κυρίως από το αποτέλεσμα. Γενικότερα το λέω και θα το λέω ξανά και ξανά ότι δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα που θα μας επηρεάσουν στο ποντάρισμα μας γιατί το συναίσθημα και η βιασύνη μας στέλνουν κουβά.

Πάμε τώρα στα σημερινά που θα μας απασχολήσουν. Η Τουρκία είναι και καλή ομάδα και καλύτερη από την Γεωργία. Πιστεύω ότι θα κερδίσει και θα ρισκάρω αρκετά με ποντάρισμα στο μάξιμουμ.

Η Πορτογαλία δεν έχει να φοβηθεί την Τσεχία. Πιστεύω ότι θα την βρει την άκρη να κερδίσει εκτός αν δεν παίξει η ίδια καλά αφού την έχω για μεγάλα πράγματα σε αυτό το EURO. Το να σκοράρει ο Ρονάλντο δεν θα είναι κάτι το περίεργο αφού ακόμα και σε αυτή την ηλικία συνεχίζει να διακρίνεται να και να αποδίδει εξαιρετικά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα