Θα πέσει ξύλο στο παιχνίδι (14/12)

mundial kokkinos κατάρ
Ο Μέσι σκόραρε μας πλήρωσε η Αργεντινή νίκησε με 3-0 την Κροατία και τώρα είναι ένα παιχνίδι μακριά από την κατάκτηση του Μουντιάλ. Την βλέπαμε πριν το ξεκίνημα των αγώνων αλλά δεν αλλάζω γνώμη ότι δεν αξίζει να περιμένεις ένα μήνα ή και παραπάνω προκειμένου να πληρωθείς ένα στοίχημα.

Για τον τελικό θα μιλήσουμε αφού μάθουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της Αργεντινής. Ο Μέσι και η παρέα του έκαναν το χρέος τους και απομένει ένα βήμα για να κάνουν το απόλυτο. Τώρα έχουμε να κάνουμε με μια Γαλλία που έχει απίστευτο ταλέντο , τρομερούς ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή του κόσμου.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Από την άλλη έχουμε το Μαρόκο που δεν δέχεται γκολ με τίποτα και στην μέχρι τώρα πορεία του το μοναδικό γκολ που δέχτηκε ήταν αυτογκόλ. Βγάζει ενέργεια το Μαρόκο, θυμίζει Εθνικής Ελλάδας του 2004 αλλά πιστέψτε με κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το πάλεψαν, ήταν άξιοι μέχρι τώρα αλλά υπάρχει και το τέλος. Οι Μαροκινοί έμαθαν μπάλα από τους Γάλλους με αφορμή τον βασιλιά του Μαρόκου που ψάχτηκε και έκανε δουλειά μέσω Γαλλίας . Από το να φτάσεις όμως σε ένα επίπεδο μέχρι να το ξεπεράσεις υπάρχει διαφορά.

Οι Γάλλοι που έμαθαν «μπάλα» στους Μαροκινούς δεν θα τους κάνουν και παγκόσμιους πρωταθλητές. Θα περάσουν οι Γάλλοι στον τελικό κατά την ταπεινή μου εκτίμηση και θα επιλέξουμε ειδικά στοιχήματα για να κάνουμε ταμείο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης

Γαλλία – Μαρόκο: Γκριεζμάν Anytime Scorer (3.25) 80 Units

Γαλλία – Μαροκο: Over 25,5 φάουλ (2.20) 100 Untis

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα