TASOS NAZAR

premium tipster

Tasos Nazar: Απολογισμός σεζόν 2021-22

απολογισμός σεζόν

Ακόμη μια άκρως πετυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της, φτάνωντας το συνολικό κέρδος μας στο +13137units. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τι καταφέραμε τη σεζόν που πέρασε και να κάνουμε και μια μικρή σύγκριση στα νούμερα που πετυχαίνουμε εδώ και 3 συναπτά συνδρομητικά έτη.

Ανασκόπηση tipster Tasos Nazar

Για όσους δε με γνωρίζετε από παλιά θα αναφέρω εν τάχει τη πορεία μου στο χώρο. Όλα ξεκίνησαν πριν 6 χρόνια, όταν και ξεκίνησα να αρθρογραφώ δημόσια για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας ανάλυση κάθε αγωνιστικής και αγώνα και δίνοντας μόνο pre game bets εκεί. Στο bet-prognostika.com βρήκα την ευκαιρία εκτός από αρθρογράφος να εξελιχθώ και σαν tipster ποδοσφαίρου δίνοντας δωρεάν προγνωστικά για τα πρώτα 3 χρόνια. Οι πίνακες μας δεν είχαν μέχρι τότε live betting, οπότε αναγκαστικά τα νούμερα μου στηρίζονταν μόνο στο pre game, όπου και κατάφερα με 500 ως 800 σημεία το χρόνο να προσφέρω στο κοινό +3453 units με δωρεάν προγνωστικά.

Έπειτα έγινε η αλλαγή μου σε Premium Tipster, όπου κατάφερα την πρώτη μου χρονιά να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα κλείνοντας στο +3912 units με yield 8.84% έπειτα από περίπου 2500 bets. Ο περσινός πίνακας έκλεισε, περιλαμβάνοντας 11 μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως τον Ιούλιο του 2021. Μετά από περίπου 3000 σημεία το τελικό πρόσημο έκλεισε στο +3922 units δηλαδή σχεδόν ίδιο με τη πρώτη σεζόν, ενώ στο yield μας υπήρχε μια μικρή πτώση αφού από το 8.84 κλείσαμε στο 6.04%. Αυτό οφειλόταν κυρίως σε 3 μήνες ατυχίας με ανεπανάληπτες στιγμές γκαντεμιάς που στοίχισαν αρκετά στους πίνακες μου από σημεία που ναι μεν πλήρωσαν 95% κέρδος μέσω cashout, αλλά όπως ήταν λογικό και τίμιο δε συμπεριέλαβα ποτέ στους πίνακες.

stats nazar

Απολογισμός σεζόν 2021-22

Η φετινή σεζόν είχε μεγάλη σταθερότητα, όχι όμως το ίδιο τελικό νούμερο με τις υπόλοιπες κυρίως λόγω και της έλλειψης πολλών μακροχρόνιων επιλογών. Τελικό κέρδος λοιπόν +3462 units μετά από 2362 σημεία και yield στο 6.91%.

Σε μηνιαία βάση καταφέραμε, όπως προείπα, με μεγάλη σταθερότητα να βγάλουμε θετικούς όλους τους μήνες πλην δυο (-44u τον Ιούνιο και -360u τον Ιανουάριο). Τα καλύτερα κέρδη σημειώθηκαν τον Σεπτέμβριο (+1049u) λόγω των μακροχρόνιων κυρίως που δόθηκαν τότε, Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Μάρτιο με υψηλά yield 8%+, αν και ειδική μνεία αξίζει στον Ιούλιο, όταν και μόνο με Ασία και Βραζιλία χτυπήσαμε σε μόλις 102 picks 19.21% yield αποχαιρετώντας ιδανικά τη σεζόν μετά από ένα μέτριο τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου.

months nazar 2022

Ο απολογισμός σεζόν για τα είδη στοιχημάτων δείχνει ότι τεράστιο ήταν το κέρδος από τις κάρτες φέτος [προς τιμήν τους και η εικόνα του κειμένου δείχνει 3 αγαπημένους διαιτητές που φέτος αποσύρθηκαν από την αγαπημένη μου Πρέμιερ Λιγκ] αφού μας έδωσε πάνω από +2000units, την ώρα που φάουλ και κόρνερ μείνανε σε τυπικά κέρδη αξίας +450u και +330u αντίστοιχα.

Χασούρα και πάλι μας έφεραν οι επιλογές των γκολ που όπως έχω πει δεν έχουν πλέον αξία στο στοίχημα από μαθηματικής απόψεως και προσφέρονται μόνο για διασκέδαση, οπότε και μετά από ανακοίνωση μου θα κοπούν εντελώς λογικά. Τέλος το ίδιο καλά πήγαμε και φέτος στα μακροχρόνια στοιχήματα που παίξαμε, κερδίζοντας +479 units με το εκκωφαντικό για ακόμη μια χρονιά 51,18% yield!!!

Στα 3 χρόνια μακροχρόνιων στοιχημάτων οι αριθμοί μας είναι win rate 64%, profit +2057units και το ασύλληπτο 48.4% yield(!!!). Προφανώς αυτά τα νούμερα δεν υπάρχουν πουθενά στην αγορά και γι αυτό το λόγο, από φέτος θα αποσπαστούν σε νέο ξεχωριστό κανάλι που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα συνδρομών μου.

Επεξήγηση στατιστικών της σεζόν

Profit +3462u: Το κέρδος αυτό προήλθε χωρίς να μετράνε τα σημεία που κάναμε cashout. Στο παιχνίδι μου θα δείτε μόνο 95% cashout, κάτι που σημαίνει ότι αν χαθεί μετά ένα σημείο δεν περνάει το κέρδος του στον πίνακα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απ την ώρα που πήραμε εμείς το κέρδος χάθηκε μια απόδοση 1.03 πάνω σε αυτό που περιμέναμε!!!

Φαντάζει απίστευτο όμως σε στοιχήματα καρτών ή κόρνερ είναι πιο συχνό φαινόμενο να γίνεται κάτι τέτοιο. Με λίγα λόγια δε θα δείτε ποτέ να λέω cashout σε μέτριο κέρδος 70% ή 80%, φροντίζοντας να κλείσω μόνο στο 95%, κάτι που έχω εξηγήσει ότι μακροχρόνια θα σας βγάλει κερδισμένους, όμως περισσότερα γι αυτό αναφέρω πάντα σε συζητήσεις μεταξύ μελών στο chat room κάθε σεζόν. (στο κανάλι υπάρχει μόνο cashback και 95% cashout ως κανόνες)

Avg odds 2.28: Υπάρχει ένα στάνταρ μοτίβο, που ορίζει πως όταν παίζω σημεία θα είναι μόνο σε μονά αποδεκτά και δυάδες. Τα μονά αποδεκτά βρίσκονται πάντα στο 1.70 και πάνω, ενώ οι δυάδες περιέχουν σημεία που η ελάχιστη απόδοση φτάνει το 1.50 και ποτέ πιο κάτω. Με λίγα λόγια δε θα δείτε ποτέ να “φτιάχνω” τη κάβα μου με εύκολα σημεία τύπου 1.20 και 1.30 ή να παίζω τριάδες και παρολί για να πάρω κατά τύχη μεγάλα ποσά και να φανεί ότι έχω μεγάλο profit.

Stakes: Το μοτίβο πονταρίσματος ορίζει πως το max bet μου είναι τα 50u. Κατά μό ποντάρω περίπου 23u ανά bet, κάτι που φυσικά ορίζεται από το προσωπικό μοντέλο πονταρίσματος και αποδόσεων που έχω αναπτύξει και ακολουθώ για να έχω επιτυχία. Ανάλογα την απόδοση και το αν κάτι είναι μονό αποδεκτό ή δυάδα, καθορίζω το stake και δεν το επηρεάζω ποτέ, ούτε το ανεβάζω για να κερδίσω απότομα κάτι, ξεπερνώντας το max bet μου. Ότι αξίζει το κάθε σημείο πρέπει να ποντάρεται κατάλληλα και ποτέ περισσότερο ή λιγότερα, ειδικά με κριτήριο το αν πάμε καλά και έχουμε ρέντα ή γκαντεμιά.

Σύνοψη

Συνοψίζοντας λοιπόν, ο απολογισμός σεζόν εδώ και τρεις σερί συνδρομητικές χρονιές βρίσκει το πρόσημο να είναι +11296units και με κάνει πολύ περήφανο. Σε αυτά τα 3 χρόνια μόλις 4 μήνες κλείσανε με αρνητικό πρόσημο, οπότε η σταθερότητα που θέλω να προσφέρω παίρνει σάρκα και οστά, αφού δεν θεωρώ ότι το να κάνεις ξεσπάσματα κερδών είναι το ζητούμενο.

Στατιστικές αναλύσεις, μαθηματικό μοντέλο πονταρισμάτων, μελέτη ομάδων και αξιολόγηση ορίων-αποδόσεων για εντοπισμό λαθών ήταν και θα είναι το όπλο μας, οπότε με το καλό πάμε για ακόμη μια χρονιά να ριχτούμε στην μάχη με τους μπουκ. Κι όπως έχω ξαναπεί…εδώ δε ρισκάρουμε…ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ.


Πίνακες του premium καναλιού εδώ: https://bet-prognostika.com/tipster/tasos-nazar-special-bets/
Telegram: @TasosNazarBP
Twitter: Tasos Nazar
Αναλυτικές Πληροφορίες Συνδρομών: (κλικ εδώ)

TASOS NAZAR

tasos nazar

Tasos Nazar

30€/month
80€/3months
150€/6months
270€/full-season
60€/long-term*

betting school tasos nazar
Betting school - Λίστα επεισοδίων

marmita
Κάθε Παρασκευή 19:30-20:00