Συχνές ερωτήσεις TASOS NAZAR

Πώς λειτουργούν τα πακέτα συνδρομών;

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν το σύνολο των Pre-game, Live & Long-Term bets του tipster Tasos Nazar

Τα διαθέσιμα πακέτα είναι τα εξής:
Μηνιαίο πακέτο: Διαρκεί 30 μέρες
Πακέτο Τριμήνου: Διαρκεί 90 μέρες
Πακέτο Εξαμήνου: Διαρκεί 180 μέρες (διαθέσιμο απ την αρχή της σεζόν ως τα τέλη Ιανουαρίου)
Πακέτο Full Season: Διαρκεί για όλη τη σεζόν
Long Term Bets: Διαρκεί ως τον Νοέμβριο και περιλαμβάνει μόνο μακροχρόνια στοιχήματα

Υπάρχουν εκπτώσεις στα πακέτα;

Κάθε χρόνο οι πιστοί συνδρομητές λαμβάνουν εκπτωτικούς κωδικούς για τα πακέτα της νέας σεζόν. Γενικότερα μέσα στη χρονιά τα μέλη επωφελούνται από προσφορές ή δώρα του tipster κατά τη κρίση του.

*Με την αγορά του πακέτου Long Term διατίθεται έκπτωση 50% για ένα μηνιαίο πακέτο
**Με την αγορά πακέτου Τριμήνου διατίθεται έκπτωση 10€ στο πακέτο Long Term
***Με την αγορά πακέτου Εξαμήνου διατίθεται έκπτωση 20€ στο πακέτο Long Term
****Με την αγορά πακέτου Full Season διατίθεται έκπτωση 30€ στο πακέτο Long Term

=> Μετά την αγορά του εκάστοτε πακέτου ζητήστε από τον Tasos Nazar με μήνυμα στο telegram να σας πει τον κωδικό για το εκπτωτικό σας κουπόνι

Πώς κάνω εγγραφή;

Στην αρχική σελίδα μας υπάρχει πάνω αριστερά το κουμπί “ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ”. Εφόσον το επιλέξετε διαλέγετε τον tipster της αρεσκείας σας και πατάτε το κουμπί “BUY NOW”. Στη συνέχεια διαλέγετε τη διάρκεια που επιθυμείτε και πατάτε εκ νέου την επιλογή “BUY NOW” που σας οδηγεί στη σελίδα πληρωμής.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου;

Το bet-prognostika.com υποστηρίζει πληρωμές μέσω Paypal*

*Αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal, όταν βρεθείτε στη σελίδα πληρωμών Paypal σας προσφέρετε η εναλλακτική δυνατότητα πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. (αν σας ζητηθεί το email σας ή άλλα στοιχεία είναι για λόγους ασφαλείας, ωστόσο η πληρωμή θα γίνει κανονικά με τη κάρτα σας)

Πώς μπορώ να ελέγξω αν η εγγραφή μου ολοκληρώθηκε με επιτυχία;

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας πρέπει να στείλετε μήνυμα στον tipster Tasos Nazar μέσω της εφαρμογής Telegram ώστε να σας προσθέσει στο κανάλι του. (θα τον βρείτε στην Αναζήτηση της εφαρμογής πατώντας @TasosNazarBP )

Μπορώ να πάρω 2ο πακέτο πριν τελειώσει αυτό που έχω;

Όλα τα πακέτα ισχύουν μέχρι να εξαντληθούν οι προβλεπόμενες μέρες τους και φυσικά μπορείτε να αγοράσετε μαζί όσα νομίζετε. (π.χ. ένα τρίμηνο και ένα μηνιαίο προφέρουν κανονικά 120 μέρες σύνολο) Κάθε έξτρα πακέτο που παίρνετε απλά προσθέτει μέρες στην υπάρχουσα συνδρομή σας.

Πως ειδοποιούμαι για τα picks? Υπάρχει κάποιο chat room?

Όλα τα σημεία δίνονται σε private κανάλια στην εφαρμογή Telegram. Παράλληλα υπάρχει και κλειστό chat μελών για ερωτήσεις σχετικά με τα bet η την στρατηγική του tipster.

Πως λειτουργεί ο πίνακας με τα σημεία του tipster;

Στη στήλη Open bets βλέπετε όλα τα ανοιχτά pre game bets που έχω, κανονικά με την εταιρεία πονταρίσματος, το stake και την αγορά με το pick. Όταν ένα pre game bet λήξει, τότε περνάει κάτω στο pre game picks history.

Ενδιάμεσα υπάρχουν δυο κουμπιά με αναδυόμενες στήλες. Στο ένα υπάρχουν όλα τα Long term bets που έχω (ανοιχτά και διευθετημένα), ενώ στο άλλο όλα τα Live bets που έχουν δοθεί (ανοιχτά και διευθετημένα).
[Το νούμερο στη παρένθεση υποδεικνύει πόσα ανοιχτά στοιχήματα υπάρχουν μέσα]

Πάνω δεξιά στον πίνακα υπάρχει ένα κουμπί “Στατιστικά”. Εκεί μπορείτε να δείτε ότι θέλετε με δική σας ταξινόμηση και φιλτράρισμα. Υπάρχουν στατιστικά για το live και το pre game ξεχωριστά, για κάθε εταιρεία, για κάθε αγορά που επιλέγω ή κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά ή ακόμη και ανάλογα με το stake που δίνω.

Σε ποιες στοιχηματικές εταιρείες πρέπει να έχω λογαριασμό;

Οι βασικές εταιρείες είναι προφανώς η Bet365 και Stoiximan. Ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να είναι διαθέσιμες και οι εταιρείες Novibet & Betsson ώστε να παίρνετε τις σωστές αποδόσεις που συμφέρουν ή να βρίσκετε κάποιες αγορές που δεν υπάρχουν στις 2 μεγάλες που αναφέραμε παραπάνω.