Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν παγίδες (15/06)

grigoris kokkinos
Οι στοιχηματικές εταιρίες γνωρίζουν πολύ καλά για πιο λόγο βγάζουν κάποιες αποδόσεις , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτές είναι αλάνθαστες.

Μπορεί κάποιος να καταλάβει το πόσο καλά διαβασμένες είναι κυρίως στο στοίχημα στο μπάσκετ εκεί που όταν κανείς παρακολουθήσει με προσοχή πόσο κοντά πέφτουν στα χάντικαπ κάποιον αγώνων και στα over under σε σημείο που κάποιοι σκέφτονται διεστραμμένα.

Το γράφω αυτό γιατί μπορεί να πιστεύουμε ότι υπάρχει φαβορί σε κάποιον αγώνα να το ποντάρουμε και στο τέλος να ψάχνουμε από πού μας ήρθε. Δεν είναι γιατί έκαναν λάθος αλλιώς θα είχαν κλείσει από καιρό απλά γιατί εμείς ψάχνουμε το «λάθος» που επιβεβαιώνεται σπάνια.

Στα πρώτα παιχνίδια των ομίλων είναι λογικό οι ομάδες να είναι προσεκτικές γιατί όποια κερδίσει κάνει ένα σπουδαίο βήμα πρόκρισης και όποια χάσει μπαίνει σε μπελάδες από το καλημέρα.

Στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ελβετία έχουμε μεν φαβορί την ομάδα της Ελβετίας αλλά η Ουγγαρία έχει αλλάξει εικόνα επίπεδο και δείχνει ότι μπορεί να κάνει ζημιές και καλή πορεία. Με ρίσκο θα κρατήσω το over κόντρα στην κοινή λογική.

Η Ισπανία παίζει με πολλά νέα αστέρια τα οποία λογικά θα μας απασχολήσουν στο μέλλον κόντρα σε μια Κροατία που δείχνει τα δόντια της σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Θα το δω δε θα ποντάρω. Τ

έλος η Ιταλία θα παίξει με την Αλβανία που ναι μεν είναι φαβορί αλλά δεν είναι απόδοση για πρεμιέρα ομίλων. Το να σκοράρει ο Κιέζα οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι πληρώνει σχεδόν τρεις φορές τα λεφτά μας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα