Σκόρερ κράτησα (22/06)

grigoris kokkinos
Γνωρίζεται ότι δεν είμαι οπαδός του να ποντάρω μακροχρόνια στοιχήματα. Τα έχω γράψει, τα έχω εξηγήσει δεν υπάρχει λόγος να το κάνω και πάλι. Μου δίνεται όμως η ευκαιρία όχι να αναιρέσω αλλά να εξηγήσω πως κάποιες φορές έχουμε επιπλέον λόγους να μην παίζουμε μακροχρόνια. Δεν έχω κάτι με αυτούς που τα επιλέγουν προς Θεού μη παρεξηγηθώ.

Πριν από την έναρξη του EURO της Γερμανίας πίστεψα ότι φαβορί είναι η Αγγλία μαζί με την Γαλλία φυσικά. Δεν αλλάζω άποψη αλλά λέω το προφανές. Σας έπεισε με τις δυο πρώτες εμφανίσεις της; Εμένα όχι και φαντάζομαι τον περισσότερο κόσμο και το χειρότερο είναι ότι δε βλέπω πως γίνεται αυτό να βελτιωθεί. Μπορεί να συμβούν τα πάντα , μπάλα είναι, αλλά δε γίνεται να μη γράψω , να μη πω το προφανές γιατί κάποιοι έχουν την ευκαιρία να γλυτώσουν χρήματα.

Η Γεωργία ήταν εξαιρετική κόντρα στην Τουρκία είχε δυο δοκάρια και θα μπορούσε να πετύχει ίσως κάτι περισσότερο σε ένα παιχνίδι που ποντάραμε ότι θα χάσει. Η Τσεχία το πάλεψε με την Πορτογαλία στην ήττα στο φινάλε με 2-1. Εκτιμώ ότι γκολ θα βάλει η Γεωργία και επιλέγω σκόρερ.

Η Τουρκία θα δυσκολέψει την ζωή της Πορτογαλίας αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ρονάλντο θα κρατήσω.

Στο παιχνίδι του Βελγίου με την Ρουμανία φαβορί είναι η παρέα του Λουκάκου αλλά οι Ρουμάνοι «βολεύονται» και με το Χ. Εδώ δεν θα επιλέξω σημείο αλλά σκόρερ τον Λουκάκου που ένα γκολ μπορεί να πετύχει.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα