Σκοράρουν οι Σλοβάκοι (30/06)

grigoris kokkinos
Η Αγγλία έχει απογοητεύσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της και είναι μεγάλο ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί και αν θα μπορέσει να φτάσει μακριά. Δυστυχώς και για τους ίδιους αλλά και για το ποδόσφαιρο και ο προπονητής της ομάδας απογοητεύει με τις επιλογές του τόσο για την διοργάνωση όσο και για τα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Θα μου πείτε παίζουν και οι αντίπαλοι που οφείλουμε να τους σεβόμαστε. Ναι, φυσικά και το κάνουμε αλλά δε γίνεται να έχουν πάρει EURO η Ελλάδα και η Δανία και όχι η Αγγλία η χώρα που διεξάγεται ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα σε ολόκληρο τον πλανήτη και σίγουρα παίζονται τεράστια χρηματικά ποσά.

Η Σλοβακία μου άρεσε πολύ στα προκριματικά έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο και σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Αξία λοιπόν στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Η Ισπανία μας έδειξε μέχρι τώρα ότι είναι η καλύτερη και πιο σοβαρή ομάδα της διοργάνωσης. Απέναντι της η ομάδα «έκπληξη» αυτή που πέταξε τη χώρα μας έξω και με τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Πορτογαλία έκανε το μπαμ για πολλούς και προκρίθηκε. Να μπορέσει να κάνει κάτι απέναντι στην Ισπανία από δύσκολο έως απίθανο.

Επειδή την Ισπανική ομάδα δεν την σταματάς εύκολα περιμένω αρκετά φάουλ και κάρτες στο παιχνίδι αφού η Γεωργία θα προσέξει την άμυνα της και προκειμένου να σταματήσουν τους Ισπανούς θα κάνουν φάουλ. Να βγούνε περισσότερες από τέσσερις κάρτες στο παιχνίδι πληρώνει 2,60. Λίγο είναι . Η κόκκινη κάρτα ( όποιος θέλει ας τη φάει) πληρώνει 4,75 και αυτό θα κρατήσω.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα