Σφραγίζει την πρόκριση η Ελβετία (19/06)

grigoris kokkinos
Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε χωρίς να μας πάει καλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Βέβαια όταν περιμένεις γκέλα από το Βέλγιο επιλέγεις το να σκοράρουν οι δυο ομάδες και τελικά το Βέλγιο χάνει με δυο γκολ ακυρωμένα από το var τα βάζεις και με την τύχη σου.

Δεν είναι δικαιολογία είναι απλά συμπέρασμα  και είναι από τα πράγματα που με επηρεάζουν σημαντικά αφού ως γνωστόν δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι προληπτικός.

Αρχίζει η δεύτερη αγωνιστική και πλέον ομάδες όπως η Κροατία, η Ουκρανία, το Βέλγιο και κάποιες άλλες παίζουν με την πλάτη στον τοίχο αφού με ήττα το όνειρο της πρόκρισης πάει περίπατο.

Στο πρώτο παιχνίδι λογικό φαβορί η Κροατία αλλά παρά την ήττα της Αλβανίας από την Ιταλία με 2-1 την σέβομαι ποδοσφαιρικά και θα κρατήσω το g/g και τίποτε περισσότερο ενώ για την ιστορία να πω ότι όσα παιχνίδια έγιναν στις 16,00 έληξαν όλα over.

Η Γερμανία μετά το 5-1 απέναντι στην Σκωτία θα κερδίσει εύκολα πιστεύω την Ουγγαρία που έδειξε μεγάλο άγχος στο παιχνίδι με την Ελβετία και χάλασε την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει πριν την έναρξη του Euro.

Η Σκωτία ήταν απογοητευτική με τους Γερμανούς είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει γκολ χωρίς να κάνει τελική και η εικόνα της δεν βελτιώνεται κατά την εκτίμηση μου. Οι Ελβετοί με νίκη σφραγίζουν την πρόκριση κατά πάσα πιθανότητα αφού τελευταίο παιχνίδι παίζουν με την Γερμανία. Η απόδοση του διπλού με καλύπτει και θα είναι η βασική μου επιλογή με καλό ποντάρισμα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα