TASOS NAZAR

premium tipster

Tasos Nazar: Απολογισμός σεζόν 2022-23

απολογισμός σεζόν

Ακόμη μια σεζόν έφτασε στο τέλος της, φέρνοντας το συνολικό κέρδος μας στο +13000units. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τι καταφέραμε τη σεζόν που πέρασε και παράλληλα να κάνουμε και μια μικρή ανάλυση στα νούμερα που πετυχαίνουμε εδώ και 4 συναπτά συνδρομητικά έτη.

Ανασκόπηση tipster Tasos Nazar

Για όσους δε με γνωρίζετε από παλιά θα αναφέρω εν τάχει τη πορεία μου στο χώρο. Όλα ξεκίνησαν πριν 7 χρόνια, όταν και ξεκίνησα να αρθρογραφώ δημόσια για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας ανάλυση κάθε αγωνιστικής και αγώνα και δίνοντας μόνο pre game bets εκεί. Οι πίνακες μας δεν είχαν μέχρι τότε live betting, οπότε αναγκαστικά τα νούμερα μου στηρίζονταν μόνο στο pre game, όπου και κατάφερα με 500 ως 800 σημεία το χρόνο να προσφέρω στο κοινό +3453 units με δωρεάν προγνωστικά.

Έπειτα έγινε η αλλαγή μου σε Premium Tipster, όπου την πρώτη μου χρονιά ήρθαν σπουδαία αποτελέσματα κλείνοντας στο +3912 units με yield 8.84% έπειτα από περίπου 2500 bets. Μετά από περίπου 3000 σημεία το τελικό πρόσημο της 2ης σεζόν έκλεισε στο +3922 units δηλαδή σχεδόν ίδιο με τη πρώτη σεζόν, ενώ στο yield μας υπήρχε μια μικρή πτώση αφού από το 8.84% κλείσαμε στο 6.09%. Η 3η σεζόν είχε μεγάλη σταθερότητα και ευχάριστη άνοδος του yield μας ξανά, αφού το τελικό κέρδος έκλεισε στα +3462 units μετά από 2362 σημεία και yield στο 6.91%.

Απολογισμός σεζόν 2022-23

Χωρίς να κρύβουμε λόγια, θα πούμε πως η φετινή σεζόν δεν ήταν καλή. Το πρόσημο στριφογύρισε πάνω κάτω και έκατσε τελικά στο -271u σε μια θεωρητική ανακύκλωση χρημάτων. Συνολικά υπήρχαν 2 μεγάλα highlights που ακούνε στο όνομα Μουντιάλ και Μακροχρόνια στοιχήματα. Απ την άλλη μεριά όμως είδαμε και πρωτόγνωρα αρνητικά ρεκόρ, που με προβλημάτισαν πολύ.

Για τα Μακροχρόνια στοιχήματα θα τα πω αναλυτικά στην επόμενη παράγραφο, οπότε απλά θα αναφέρω πως το τελικό μας πρόσημο εκεί έσωσε όλη τη χρονιά. Άλλωστε μιλάμε για high stakes κανάλι που προφανώς έδωσε τα διπλάσια περίπου κέρδη απ το πρόσημο που δείχνει (+679u aka 1358u κ.ο.κ.), μιας και ο συντελεστής πονταρίσματος του οφείλει να είναι αναλογικά διπλάσιος και πάνω απ τον καθημερινό συντελεστή του κάθε παίκτη.

Όσον αφορά το Μουντιάλ, τηρήσαμε τη παράδοση των μεγάλων κερδών σε τέτοιες διοργανώσεις πετυχαίνοντας τρομερά νούμερα. Συγκεκριμένα σε σύνολο 117 σημείων με avg odds 2.97 το τελικό profit ήταν +546units με τρελό yield 23.15% !!! Ωστόσο, το τίμημα για αυτό το μεγάλο κέρδος ήταν βαρύ μιας και μετά από τη περίεργη αυτή διοργάνωση στη μέση της σεζόν, ήρθε η απόλυτη κατάρρευση παικτών, ομάδων και κάθε στατιστικής που τις συνόδευε ως τότε.

Με την έναρξη του 2023 λοιπόν επιστρέψαμε στη δράση των πρωταθλημάτων, για να δούμε μεγάλους παραλογισμούς στα μοτίβα μας και αποτελέσματα εντελώς αυθαίρετα βάση στατιστικών. Ουσιαστικά υπήρξε ένα χάος χωρίς σταθερό στατιστικό μοτίβο, ομάδες και παίκτες ήταν ικανές να χαλάσουν οποιοδήποτε σημείο, ακόμη κι αν έφτανε στο 90% και πάνω, κάτι που εμπόδιζε το να προβλέψεις αποτελέσματα βάση ξερών στατιστικών δεδομένων. Γενικότερα το παιχνίδι μου στηρίζεται σε μοτίβα, αυστηρό staking plan και σύστημα επιλογής σημείων, χωρίς να μπαίνει στη μέση το ένστικτο και το συναίσθημα, οπότε υπό τέτοιες συνθήκες δε γινόταν να μην έρθει η πτώση, εφόσον έπαψε να υπάρχει στατιστική σταθερότητα και συνέχεια.

Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν αποτελούν δικαιολογία για κάτι, αλλά παραδοχή του ότι για να πετύχει ένα απόλυτα μελετημένο πλάνο χρειάζονται και κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Μια από αυτές φυσικά είναι και η τύχη, την οποία μη νομίζετε πως επιθυμώ στο παιχνίδι μου σε καμία περίπτωση. Ακόμη και 40-60 κατά μου να είναι, πάλι θα βγω κερδισμένος γιατί έχω φροντίσει γι αυτό μέσω του τρόπου παιχνιδιού μου. Όταν όμως ζω καταστάσεις με τύχη 10-90 εναντίον μου, σημεία να χάνονται 2 και 3 φορές την ίδια μέρα στο 90+ και τέτοιες ομορφιές, τότε κι εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Κάπως έτσι λοιπόν είδαμε μεγάλα αρνητικά ρεκόρ φέτος, που δε συνάδουν με τη προηγούμενη φήμη του πλάνου μου. Ο Απρίλιος του 2023 έφερε το χειρότερο πρόσημο καριέρας (-582u), όταν και κατάφερα σε ένα μήνα να χάσω όλες τις δυάδες μου (!!) κάνοντας συνεχώς 1/2. Το κακό όπως είπα είχε ξεκινήσει νωρίτερα, αφού ο Φεβρουάριος έκλεισε με -308u και ο Μάρτιος με -383u, για να δούμε το χειρότερο τρίμηνο που έχει υπάρξει. Για να καταλάβετε κιόλας το πόσο παρανοϊκό ήταν όλο αυτό, αρκεί να αναφέρω πως πριν γίνει αυτό το τρίμηνο είχα μόλις 4 αρνητικούς μήνες σε 36 μήνες συνδρομητικής δουλειάς!!!

Σημείωση: “προφανώς και κρίθηκε δίκαιο όλα τα μέλη που βρέθηκαν σε αυτή τη τραγική περίοδο να πάρουν από 1 ως 3 μήνες δωρεάν επέκταση συνδρομών, κάτι που άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο σε περίπτωση που έρθει ένα κακό πρόσημο σε ολόκληρο μήνα

Συνοψίζοντας όλα αυτά τώρα, βλέπουμε πως το 2023 μπήκε με το χειρότερο τρόπο για το κανάλι μας. Τεράστιο έλλειμα σε ένα κάκιστο τρίμηνο, που καλύφθηκε όμως από τα τρομερά νούμερα που ήρθαν λόγω Μουντιάλ και μακροχρόνιων. Το να κλείνεις χωρίς έλλειμα είναι η ελάχιστη βασική προϋπόθεση ενός σοβαρού επενδυτικού πλάνου, οπότε φέτος κάναμε μόνο τα απολύτως ελάχιστα. Το μόνιμο κέρδος που άγγιζε ετησίως τις 4000 μονάδες δεν ήρθε και γι αυτό απαιτείται και ανασχεδιασμός των μοτίβων που θα ακολουθήσουμε του χρόνου, ώστε να επιστρέψουμε στα γνωστά καλά αποτελέσματα.

Απολογισμός μακροχρόνιων

SeasonPicksProfitYieldhigh stakes κανάλι υψηλού συντελεστή πονταρίσματος
2022-23120+67933.14%avg stake 27.52 – avg odds 4.16
2021-2251+47951.18%Overall profit: +2736
2020-21103+72339.88%Μ.Ο. yield: 44.58%
2019-2060+85554.15%Εξωπραγματικό Yield, το μεγαλύτερο της αγοράς!!!

Ότι και να πω για αυτό το κανάλι θα είναι λίγο, μιας και τα νούμερα μιλάνε ξεκάθαρα από μόνα τους. Το μεγαλύτερο καμάρι της δουλειάς μου είναι εδώ και με κάνει πολύ περήφανο, μιας και ανάλογα στατιστικά δύσκολα υπάρχουν αλλού στην αγορά. Η απόδοση κέρδους της επένδυσης (yield) θεωρείται τρομερή αν ξεπερνάει το 9%, οπότε όταν μιλάμε για ένα νούμερο της τάξης του 44.58%, θεωρητικά έχουμε κάτι το εξωπραγματικό ως τώρα.

Λίγα σημεία δίνονται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με το μεγαλύτερο όγκο όμως να είναι σίγουρα στην αρχή του καλοκαιριού και μετά με βάση τα xStats της σεζόν δίνονται οι επόμενες επιλογές, κυρίως κατά την εκάστοτε διακοπή των πρωταθλημάτων. Ο αριθμός των σημείων φυσικά μεγαλώνει, αν υπάρχει μεγάλη διοργάνωση τύπου Euro ή Μουντιάλ.

Ενημερωτικά, μιλάμε για high stakes κανάλι, όπου ο εκάστοτε παίκτης αν παίζει με ένα συγκεκριμένο συντελεστή στο καθημερινό του πλάνο, τότε εδώ θα πρέπει να τον διπλασιάσει, τριπλασιάσει κ.ο.κ. Τα σημεία αυτά είναι υπομονής, αφού περιμένεις όλη τη σεζόν για να πληρωθείς κάτι, μα αυτό κάνει και το περιθώριο επαλήθευσης μεγαλύτερο. Αν η μελέτη σου είναι σωστή και το ένστικτο σου πετύχει, τότε έχει μικρό περιθώριο λάθους και μόνο με μεγάλη ατυχία θα χαθεί κάτι που αντικειμενικά έχει μεγάλη αξία ως value bet.

Παράρτημα στατιστικών

Profit: Το κέρδος αναφέρεται χωρίς να μετράνε τα σημεία που κάναμε cashout. Στο παιχνίδι μου θα δείτε μόνο 95% cashout, κάτι που σημαίνει πως αν χαθεί ένα σημείο που όμως πρόλαβε να δώσει 95% δεν περνάει το κέρδος του στον πίνακα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απ την ώρα που πήραμε εμείς το κέρδος χάθηκε μια απόδοση 1.03 πάνω σε αυτό που περιμέναμε!!!

Φαντάζει απίστευτο όμως σε στοιχήματα καρτών ή κόρνερ είναι πιο συχνό φαινόμενο να γίνεται κάτι τέτοιο. Με λίγα λόγια δε θα δείτε ποτέ να λέω cashout σε μέτριο κέρδος 70% ή 80%, φροντίζοντας να κλείσω μόνο στο 95%, κάτι που έχω εξηγήσει ότι μακροχρόνια θα σας βγάλει κερδισμένους, όμως περισσότερα γι αυτό αναφέρω πάντα σε συζητήσεις μεταξύ μελών στο chat room κάθε σεζόν και πλέον στα podcast μου στο twitter. (στο κανάλι υπάρχει μόνο cashback και 95% cashout ως κανόνες)

Avg odds: Υπάρχει ένα στάνταρ μοτίβο, που ορίζει πως όταν παίζω σημεία θα είναι κατά βάση σε μονά αποδεκτά και δυάδες. Τα μονά αποδεκτά βρίσκονται πάντα στο 1.70 και πάνω, ενώ οι δυάδες περιέχουν σημεία που η ελάχιστη απόδοση φτάνει το 1.50 και ποτέ πιο κάτω. Με λίγα λόγια δε θα δείτε ποτέ να “φτιάχνω” τη κάβα μου με εύκολα σημεία τύπου 1.20 και 1.30 ή να παίζω παρολί για να πάρω κατά τύχη μεγάλα ποσά και να φανεί ότι έχω μεγάλο profit.

Staking plan: Το μοτίβο πονταρίσματος ορίζει πως το max bet μου είναι τα 50u. Κατά μό ποντάρω περίπου 23u ανά bet, κάτι που φυσικά ορίζεται από το προσωπικό μοντέλο πονταρίσματος και αποδόσεων που έχω αναπτύξει και ακολουθώ για να έχω επιτυχία. Ανάλογα την απόδοση και το αν κάτι είναι μονό αποδεκτό ή δυάδα, καθορίζω το stake και δεν το επηρεάζω ποτέ, ούτε το ανεβάζω για να κερδίσω απότομα κάτι, ξεπερνώντας το max bet μου. Ότι αξίζει το κάθε σημείο πρέπει να ποντάρεται κατάλληλα και ποτέ περισσότερο ή λιγότερα, ειδικά με κριτήριο το αν πάμε καλά και έχουμε ρέντα ή γκαντεμιά. Πάντα να θυμάστε πως το κέρδος έρχεται αν τηρείς το επενδυτικό σου πλάνο κι όχι αν τζογάρεις.

Σύνοψη καναλιού Tasos Nazar

Συνοψίζοντας λοιπόν, ο απολογισμός των συνδρομητικών μου σεζόν βρίσκει το πρόσημο να είναι +13000 units. Σε 3 χρόνια είχαμε μόλις 4 μήνες με κακό αρνητικό πρόσημο, όμως το τραγικό 2023 με τη κατάρρευση της στατιστικής έφερε μαζεμένα αρνητικά ρεκόρ. Παρά τη κακή αυτή περίοδο όμως η σταθερότητα που θέλω να προσφέρω με το επενδυτικό πλάνο που ακολουθώ υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, αφού δεν θεωρώ ότι το να κάνεις ξεσπάσματα κερδών μια στο τόσο είναι το ζητούμενο,

Στατιστικές αναλύσεις, μαθηματικό μοντέλο πονταρισμάτων, μελέτη ομάδων και αξιολόγηση ορίων-αποδόσεων για εντοπισμό λαθών ήταν και θα είναι το όπλο μας, οπότε με το καλό πάμε για ακόμη μια χρονιά να ριχτούμε στην μάχη με τους μπουκ, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βρούμε τα νέα πεδία κέρδους. Κι όπως έχω ξαναπεί…εδώ δε ρισκάρουμε…ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ.


Πίνακες του premium καναλιού εδώ: https://bet-prognostika.com/tipster/tasos-nazar-special-bets/
Telegram: @TasosNazarBP
Twitter: Tasos Nazar (podcast κάθε Δευτέρα 22:00 με 23:00)
Αναλυτικές Πληροφορίες Συνδρομών: (κλικ εδώ)

TASOS NAZAR

tasos nazar

Tasos Nazar

30€/month
80€/3months
150€/6months
270€/full-season
60€/long-term*

betting school tasos nazar
Betting school - Λίστα επεισοδίων

marmita
Κάθε Παρασκευή 19:30-20:00