Σε καλό φεγγάρι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός (07/03)

grigoris kokkinos
Δεν μετανιώνω για τις επιλογές της Κυριακής για πολλούς βασικούς λόγους. Πρώτα βλέπω ότι πιάσαμε το ένα από τα δυο ίσως δε μας ήθελε γιατί θα μπορούσαμε να τα πάρουμε και τα δυο αλλά αλλού είναι τα σημαντικά.

Όλος ο κόσμος στην κυριολεξία έπαιξε ΑΕΚ σε μια απόδοση για τα σκυλιά γιατί «νομίζουμε» κάποια πράγματα που στο χορτάρι φαίνεται ότι δεν ισχύουν τελικά ή δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε. Χ η ΑΕΚ με τον Άρη στον κουβά ολόκληρη η υφήλιος Χ ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ αφού δεν είναι καλά οι μπουκ άνοιγαν σαμπάνιες το βράδυ της Κυριακής και ο κόσμος έψαχνε να βρει από πού του ήρθε. Είπαμε οι λύπες πολλές και οι χαρές λίγες για αυτό στο παιχνίδι μου ψάχνω τις ευκαιρίες που με λίγη τύχη μας κρατούνε ψηλά και στα ταμεία και κυρίως να μην είμαστε χαμένοι.

Τώρα ο ΠΑΟΚ πάει στην Κροατία σε ένα παιχνίδι που καλά κάνουν και γίνεται χωρίς οπαδούς και των δυο ομάδων. Η Ζάγκρεμπ ήταν άλλη ομάδα το καλοκαίρι και άλλη σήμερα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές να έχουν φύγει και να την έχουν αποδυναμώσει. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός και το διπλό πληρώνει εξαιρετικά. Θα το τιμήσω.

Ο Ολυμπιακός με τον νέο του προπονητή έχει μόνο νίκες και εκεί που δεν τον υπολόγιζαν έχει μπει για τα καλά και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Φυσικά και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά σε αυτή την τιμή ευχαριστώ δε μου κάνει. Μου κάνει το να πετύχει γκολ ο Ελ Κααμπί.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα