Ποντάρω στην καλύτερη ομάδα του EURO (05/07)

grigoris kokkinos
Έχω την αίσθηση ότι πέρασαν οι ομάδες που το άξιζαν περισσότερο και δίκαια έχουν φτάσει σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Αυτοί που δεν μας τα λένε καλά είναι οι Γάλλοι, που «σβηστά» και χωρίς να κάνουν κάτι το εντυπωσιακό έχουν φτάσει εδώ και δεν ξέρω αν μπορούν να αλλάξουν την κακή εικόνα τους.

Πρώτο μεγάλο παιχνίδι, σπουδαίο από κάθε άποψη το παιχνίδι ανάμεσα στην Ισπανία και την διοργανώτρια Γερμανία. Η Ισπανική ομάδα δείχνει η καλύτερη ομάδα και αυτή που πραγματικά δε μας χάλασε με την εικόνα της σε κανένα παιχνίδι. Έχει δεχθεί ένα γκολ και αυτό αυτογκόλ και δεν υστερεί πουθενά πραγματικά

Αντίθετα η Γερμανία δεν με εντυπωσιάζει δε λέω ότι δεν άξιζε να φτάσει μέχρι εδώ αλλά δεν δείχνει ότι μπορεί να περάσει την Ισπανία. Αυτά είναι δικά μου, η προσωπική μου κρίση μπορεί ο κάθε ένας να πιστεύει ότι θέλει. Θα κρατήσω λοιπόν τη νίκη της Ισπανίας θα την ποντάρω δυνατά γιατί πιστεύω ότι και θα περάσει και δε θα την βρούμε ξανά σε αυτή την απόδοση.

Η Πορτογαλία «δυσκολεύτηκε» με την Σλοβενία δεν απειλήθηκε όμως ιδιαίτερα στην αναμέτρηση και πέρασε στα πέναλτι. Για την Γαλλία τα έχουμε πει , τα βλέπετε δε χρειάζεται να πούμε και να γράψω κάτι παραπάνω. Πιστεύω σε πρόκριση της ομάδας της Πορτογαλίας είτε στην διαδικασία της παράτασης είτε στα πέναλτι. Θα προσέξουν οι δυο ομάδες , οι Γάλλοι μπορεί να μην παίζουν καλά αλλά δε δέχονται γκολ και αυτό τους κρατάει ζωντανούς μέχρι τώρα , η καλή τους αμυντική λειτουργία.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα