Πιθανό το over στη Λειψία (02/07)

grigoris kokkinos

Η Αγγλία τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση χάρη στον καταπληκτικό Μπέλιγχαμ ο οποίος έκανε αυτά που κάνουν οι «μεγάλοι» ποδοσφαιριστές και ισοφάρισε για την ομάδα του εκεί που όλα έδειχναν ότι έχουν τελειώσει.

Ο προπονητής της ομάδας όμως έδειξε ότι δεν είναι αυτός που θα της δώσει κάτι παραπάνω, αφού ακόμα ακούω τα σφυρίγματα και τις αποδοκιμασίες των Άγγλων στην αλλαγή που έκανε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το ταλέντο των ποδοσφαιριστών θα σε πάει μέχρι ενός σημείου, κάπου πρέπει να βάλεις το χέρι σου και εσύ.

Για την Ισπανία δεν έχω να πω τίποτε διαφορετικό από αυτά που είπα την δεύτερη αγωνιστική ,ότι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα και λογικά θα το πάρει.

Τώρα Ρουμανία και Ολλανδία κοντράρονται για τον επόμενο γύρο. Δεν με ενθουσιάζει ούτε η μια ούτε η άλλη ομάδα. Καλύτερη είναι η Ολλανδία αλλά δεν παίρνεις όρκο ότι περνάνε και διαφωνώ με τις αποδόσεις. Συνήθως οι Ρουμάνοι δέχονται κάρτες , οι Ολλανδοί δεν είναι τέρατα ψυχραιμίας οπότε το over 4,5 κάρτες ευκαιρία δε το λες αλλά είναι επιλογή.

Στο Αυστρία – Τουρκία είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο που δε θα συνεχίσει η μια από τις δυο ομάδες. Οι πρώτοι για το ότι είναι ΟΜΑΔΑ και δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα και οι δεύτεροι για το μεγάλο ταλέντο που έχει αυτή η φουρνιά ποδοσφαιριστών. Πιστεύω ότι θα είναι παιχνίδι με γκολ και από τις δυο ομάδες και θα έχουμε και αρκετά κόρνερ οπότε κρατάω δυο επιλογές που μπορείτε να τις ρισκάρετε και σε μια…..

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα