Περιμένω κάρτες στο πρώτο παιχνίδι (20/06)

grigoris kokkinos
από τις θεωρητικά «μικρές» ομάδες. Θα μου πείτε οι «μεγάλες» κρατάνε δυνάμεις για την συνέχεια του θεσμού αλλά και αυτό είναι μια ιστορία που έχει πολύ κουβέντα.

Αυτό που δεν έχει πολύ κουβέντα είναι το σημερινό πρόγραμμα και εξηγούμαι πριν βιαστείτε να με παρεξηγήσετε. Δεν λέω ότι έχουμε κάνει «όργια» επιτυχιών και μας παίρνει να χαλαρώσουμε κάποια μέρα, αλλά είναι μέρες που βλέπεις τα παιχνίδια έτσι, τα βλέπεις αλλιώς και δε σε εμπνέουν. Δε σε γεμίζουν, δε σου βγάζουν κάτι που να σε κάνει να παίξεις και να πεις και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν. Ειδικά στοιχήματα ναι θα παίξουμε αλλά σημεία με αυτά τα ζευγάρια σε αυτές τις αποδόσεις να με συγχωρείται δε θα πάρω.

Η Σλοβενία προέρχεται από την ισοπαλία με την Δανία και η Σερβία από την ήττα από την Αγγλία. Μπορεί να κερδίσει οποιοσδήποτε μπορεί και κανείς. Κάρτες στο παιχνίδι περιμένω και ποντάρω στο over 4,5.

Δανία Αγγλία πιστεύω ότι η Αγγλία θα κερδίσει αλλά η εικόνα της δεν ήταν καλή στο πρώτο παιχνίδι και σέβομαι πολύ την Δανία. Το να σκοράρει ο Κέιν και να μην σταματήσει η μπάλα στο δοκάρι όπως στο προηγούμενο παιχνίδι πληρώνει αξιοπρεπώς.

Τέλος μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για το Ισπανία-Ιταλία. Μπορεί να πάρει παντού και δεν πιστεύω ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Το να έχουμε γκολ και over στο παιχνίδι και πάνω από 8,5 κόρνερ πληρώνει καλά και θα είναι η επιλογή μου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα