Παιχνίδι με κόρνερ στη Φρανκφούρτη (23/06)

grigoris kokkinos
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα όπως λέει και το τραγούδι με την τρίτη και τελευταία αγωνιστική για την φάση των ομίλων. Κάποιοι πέρασαν, κάποιοι αποκλείστηκαν αλλά κανείς δε μπορεί να γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες ενδιαφερόμενες και μη.

Απορώ με κάποιους προπονητές με τον τρόπο που κατέβασαν τις ομάδες τους στην δεύτερη αγωνιστική και πλέον έχουν μπλέξει για τα καλά. Ξέρουν σίγουρα καλύτερα από τον καθένα την βιολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους αλλά επιτρέψτε μου να έχω τις ενστάσεις μου για αυτά που είδα αφού εκτιμώ ότι κάποιες ομάδες θα είχαν καλύτερα αποτελέσματα αν είχαν καλύτερη διαχείριση από τον προπονητή. Βασική μου ένσταση η Αγγλία και για τις υπόλοιπες κρατάω μικρό καλάθι για να δω τι θα καταφέρουν τελικά.

Η Ελβετία που δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε αφού ο προπονητής της έκανε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με την Σκωτία θα παίξει με την οικοδέσποινα Γερμανία που έχει κάνει το δύο στα δυο και γενικότερα αυτοί δεν σου χαρίζουν ούτε την αρρώστια τους.

Οι δυο ομάδες έχουν αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια τους και αυτή θα είναι η επιλογή μου. Η Σκωτία δεν με έψησε με την εμφάνιση με την Ελβετία και επιμένω ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Η Ουγγαρία το πάλεψε με την Γερμανία και πιστεύω ότι δικαιούταν ένα γκολ αλλά έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα τον Νόιερ. Εδώ πιστεύω ότι η Ουγγρική ομάδα θα πάρει ότι της «στέρησε» η τύχη μέχρι τώρα και θα ρισκάρω αρκετά με συνδυαστικό στοίχημα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα