Ουκρανία βλέπω…….(17/06)

grigoris kokkinos
Τα φαβορί φαίνεται ότι ξεκίνησαν καλά και εκτός από αυτό έχουμε και μια διοργάνωση που έχουμε με το ξεκίνημα αρκετά γκολ. Όσοι έπαιξαν over δηλαδή στα πρώτα παιχνίδια έχουν πάει ταμείο αλλά είπαμε ότι δεν προσπαθούμε να μαντέψουμε αλλά να προβλέψουμε με βάση κάποια δεδομένα που έχουμε πριν τα παιχνίδια.

Μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική θα κάνουν έναν απολογισμό του τι συμβαίνει στα γήπεδα της Γερμανίας αφού για την ώρα φαίνεται ότι οι Εθνικές ομάδες έχουν επηρεαστεί από την αύρα των over του Γερμανικού πρωταθλήματος που φημίζεται για αυτά.

 Έχουμε σήμερα τη Ρουμανία να παίζει με την Ουκρανία. Η Ρουμανία που το 2024 δεν έχει νίκη και η Ουκρανία που και ταλέντο έχει και πιστεύω ότι αν χρειαστεί θα την «σπρώξουν» για ευνόητους λόγους. Το διπλό δε το λες ευκαιρία αλλά είναι τίμιο σαν απόδοση.

Το Βέλγιο διαθέτει μια φουρνιά ποδοσφαιριστών που θα μπορούσε να έχει πάρει τίτλους βάση ταλέντου. Αδίκησαν τους εαυτούς τους, δεν πίστεψαν ότι μπορούν, δεν είχαν τον κατάλληλο προπονητή δε ξέρω τι φταίει. Και πάλι δε θα τους εμπιστευτώ και θα κρατήσω το g/g και τίποτε περισσότερο για μια Εθνική που χωρίς τίτλο ήταν για αρκετό καιρό νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη.

Δε θα ποντάρω κάτι στο παιχνίδι της Γαλλίας για κάποιο πολύ απλό λόγο. Το ρεπορτάζ δεν μας δίνει κάποιους δεδομένους ποδοσφαιριστές για παρουσία στο παιχνίδι κάτι που ίσως να σημαίνει πολλά ίσως και τίποτα και να είναι παραμύθια. Έτσι κι αλλιώς οι αποδόσεις δε λένε κάτι οπότε έχοντας όλα τα δεδομένα μπορούμε να τα πούμε live στο telegram.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα