Ώρα να πάει σπίτι του ο Σούρερ (01/10)

grigoris kokkinos
Τι έγινε λεβέντες μου χαθήκαμε; Ε λοιπόν όχι. Χρειάστηκε να περάσουν οι πρώτες έξι αγωνιστικές, αλλά όπως γίνεται σε όλες τις δουλειές οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και από την στιγμή που βγήκε λευκός καπνός επανερχόμαστε και πάλι με σκοπό να ασχοληθούμε με τον μαγικό κόσμο του Ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά να κάνουμε ταμεία για να είμαστε στα συν στο τέλος της χρονιάς.

Πολλά αλλάξανε αλλά τα περισσότερα παραμένουν τα ίδια με πρώτη και καλύτερη την διαιτησία και να διαμαρτύρονται οι «μεγάλοι» αντί να φωνάζουν οι «μικροί». Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και από την στιγμή που δεν μπορούμε να την αλλάξουμε αποδεχόμαστε την κατάσταση ως έχει και ελπίζω και εύχομαι τα όποια διαιτητικά σφάλματα να είναι υπέρ μας στα δελτία μας.

pamestoixima.gr banner

Ο ποιο αδύναμος κρίκος στα μάτια τα δικά μου και όχι μόνο μέχρι τώρα είναι η ομάδα του Παναιτωλικού. Έχει έναν προπονητή που μάλλον δεν του εξήγησαν που βρίσκεται δεν παίζει καλά και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Το ότι τρεις ισοπαλίες δε μου λέει πολλά και αντιμετωπίζει μια ομάδα που και λεφτά έχει ρίξει ο πρόεδρος της και παρουσιάζει κάτι καλό μέσα στο γήπεδο. Άσσος για την Λαμία λοιπόν.

Ο Άρης από την ώρα που γύρισε ο Μάντζιος έβγαλε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο βελτιώθηκε σημαντικά όπως και έχει να διορθώσει αρκετά ακόμη πράγματα ο προπονητής του. Αντιμετωπίζει μια Κηφισιά που έχει δείξει θετικά δείγματα ειδικά στην επίθεση. Η λογική λέει ότι θα κερδίσει ο Άρης αλλά με αυτές τις αποδόσεις δεν ασχολούμαι. Το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες έχει και τύχη αλλά και λογική. Το να κερδίσει ο Άρης και να βάλει γκολ η Λαμία πληρώνει καλά.

Τέλος ένα ντέρμπι έχουμε αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Καλές ομάδες με πιο έτοιμο τον Παναθηναϊκό και πιο υποψιασμένο μετά το μπάτσο από την ΑΕΚ. Κρατάω τον άσσο. Όλα τα παίζουμε μονά αποδεκτά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα